36 hozzászólás a “Dredd-részlet: ha eddig nem vettek meg” bejegyzéshez

  1. Nem lenne ez rossz, ha csak egy-két ilyen snitt lenne a filmben, mondjuk a végső akcióban. De hogy ha minden akció ilyen lesz…Nem tudom. Amúgy komának olyan feje van, mintha éppen a wc-n ülne és összeszorítaná a fogát.

  2. Nem vagyok ballisztikus, de a kimeneti sebek elég valótlannak tűnnek, míg a pofazacskó átlövésekor kifröccsen vagy fél deci prémium “cgi málnaszörp”… Engem most sem vettek meg, mozijegyre tuti nem. Na meg az a bunkósisak… Egy közlekedési hatóság sem engedélyezné a viseletét, mert nagy a holttér a perifériális látómezőben.

  3. Jesszusom, ezt a hatásvadász sz-rt. Minden pillanata fájdalmas volt, eddig sem akartam megnézni, de most már talán itthon sem…

  4. Én vevő vagyok az ilyenekre, de MIÉRT csillog a vér? Vagy csak az én képernyőm kezdi beadni a kulcsot?

  5. Ez nagyon gagyi lesz…Az összeszorított száj…, sajnos Sly-t nem lehet utánozni…

  6. Szerintem is gagyi nagyon és biztos vagyok benne, hogy a játékidő felét ezek a belassítások teszik majd ki. Magyarul a tényleges film lesz vagy fél órás. :D

  7. Szerintem eléggé low-budgetos tv sorozatos kinézete van az egésznek.

    A belassulás és a csillogó színes kép, meg ha jól látom a drog hatását akarja szemléltetni (vagyis a drog hatásával magyarázza a masszívan hatásvadász eye-candy effekthasználatot). Szóval talán nem minden egyes akciójelenet lesz ilyen.

  8. Nem rossz bár hatásvadász. Viszont Dreddnek tényleg olyan feje van benne hogy nem tudom komolyan gondolják e ezt.

    Kiskoromban én vágtam ilyen fejeket amikor a a srácokkal Dredd Bíróst játszottunk.

    Amúgy mi a baj a régi Dredd filmmel? Sokan fikázzák de nekem akkor nagyon tetszett…

  9. khaal
    jól mondod, elvileg a drog neve is slo-mo vagy ilyesmi. nem hinném h túl sokszor ellövik ezt a filmben…

  10. Érdekes ez a sok fanyalgás , de már kezdek hozzá edződni .
    Nekem bejött, van hangulata a csillogással vegyített erőszaknak. Szerintem ez a Dredd talán komorabb lesz mint az előző Slyos volt ….

  11. Mért gondolják azt, hogy a a literszámra fröcsögő vértől lesz jó egy film? Még ennél is szarabbá tudnák tenni ha 10-12 liter fröccsenne minden lövésnél. Az lenne ám az igazán zsírkirályfrankócool. A színész szája meg örökre úgy maradt szerintem :-]

  12. A lassítás maga jó dolog, az jöhet dögivel, a csillogás meg reméljük tényleg a ‘drog hatás’mert az egész filmben nagyon gagyi lenne.
    Nekem se lesz mozis, dvd-nek megfelel.
    A Sly féle mozit nagyon csíptem, az eddigiek alapján az nincs veszélyben, de azért annyira nem vagyok elutasító ezzel a változattal sem. Meglátjuk.

    Off: a mai matekpéldáról az egyik kedvenc Simpson-poénom ugrik be:D

  13. Hát engem arról sikerült csak meggyőzni, hogy moziban nem lesz érdemes megnézni, pedig eddig valamennyire érdekelt, de nem szeretem ha ennyire a képembe erőltetik a 3D-t, teljesen kiránt a filmből, ráadásul még elég gagyin is néz ki ez a vér effekt.

  14. Ez a fej. Jesszus! Mintha éppen most próbálna a szorulásos manusz kinyomni legalább egy kis öt centis bélszínrolót a klotyón. Brrr.
    Slynak a lebénult görcsös arcát mindig megvettem. De ez…

  15. Továbbra sem várós.
    Az a baj, hogy az eddig látottak, a szokásos menekülős-üldözős-lövöldözős sablon történetet sejtetik. Persze nem várok én minden akció filmben mély mondanivalót, de valami eredetiséget igen. Viszont az elmúlt pár évben nagyon egy kaptafára mennek az akciófilmek. Tisztelet természetesen a kivételnek. Egyszerűen már nem csigáz fel annyira, ha egy film legnagyobb durranása, egy 30 perces CGI őrjöngés. Egy érdekes, és eddig nem látott történettel sokkal jobban megtudnak venni, mint mondjuk egy város lerombolásával.

  16. Dragon

    Őt én is bírom, csak van egy olyan érzésem, hogy a film gyorsan a DOOM sorsára fog jutni.

  17. Dredd védjegye a citromfej, beb@szna, ha más arcot vágna.
    Ez egy véres, túlzó képregény filmadaptációja, MESE FELNŐTTEKNEK, ne várjatok már realista vért meg kimeneti sebeket (LOL).
    Agyatokra ment a sok PG13 Marvel buzulás. :)

  18. 1. Stallone nem színészkedik, így áll a pittye. Felesleges utánozni. Vagy Dredd és Stallone karaktere ennyire összefort?
    2. A vér gagyi. De most komolyan, gagyi.
    3. Azért örülök, hogy az utolsó másodpercre bepörgött. Szeretem a lassítást, ha van odaillő helye. Nem őrült módjára belassítani a húsz perces filmet másfél órára.

  19. Szerintem csak össze-vissza lövöldöz. Úgysem láthat semmit, pont a szeme előtt van az a vörös sz*r.

  20. Negatív vélemények tömkelege, Seöres Wándor igazad van. Ellett a film szarnak könyvelve ilyen sok a jós jövőbelátó ember itt ahogy látom, de bármi kisülhet belőle, lehet a film még akár jó is. Karl Urbanra meg nem értem miért kell megjegyzéseket tenni, ő kapta a szerepet és képességei szerint szerintem kihozza a karakterből a maximumot….de gondolom itt bárki jobban eljátszaná Dreddet mint ő :)

  21. Nem érdekel, h most a golyó miért nem sebészi pontosággal jön ki és h nem jól szakitja szét a szöveteket. Ezt ugy is megnézem, szerintem állat. Urban pedig simán jó választás.

  22. Az azért beüt, hogy a kommentelők fele úgy mondja, hogy bugyuta a jelenet, hogy azt sem fogják fel, hogy a drogos hatást jelképezi a túlexponált kép.

  23. nagyon jó, tetszik urban mint dredd, ideje volt már egy tökös dredd filmnek, a stallon-és marhulás után (azt is szerettem, de az inkább paródia volt).

  24. Arky: Ott a gond, hogy míg egy rajzolt karakter olyan, amilyen, addig aki azt utánozza, sajnos erőltetetten teszi! Én is hiába próbálnám lebiggyeszteni a számat, mint a képregényes Dredd, elég hülyén néznék ki, mert nem állna jól! Urbant csípem, de sajna, neki sem áll jól..

  25. Zombiebie: holttér -> Joe bácsit nem zavarja a holttér. Aki a holtterébe kerül, azt letolja az útról, utána szétlövi. Utána szétlövi a holtteret is. A holttér nem szarakodhat Joe bácsival.

  26. Nekem eddig is tetszett,de most már tényleg megvettek.És nem,nem csak te vagy lassításbuzi :)

  27. Ez de tré! Semmitmondó, felesleges lassítások. Ennyi erővel azt is belassíthatnák, ahogy Dredd szája legörbül, vagy ahogy éppen elmegy wc-re stb. :D Értelmetlen, gagyi szar. IMDB 10/5.2 körül lesz :D

  28. Alex mennyé lottózni ha megjósolod még az imdb pontszámot is…
    Ez egy KÉPREGÉNYFILM. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy tudtok olyanokba belekötni, ami egyértelműen a képregényadaptáció számlájára írható. Scott Pilgrim-ben miért nem sírt mindenki hogy a hangeffekteket betűvel kiírják, hiszen “az túl mű, a valóságban nem is ilyen”.
    Röhej, kéremszépen, nevetséges.
    Dredd-nek lefelé áll a szája, mindig. Stallone többé-kevésbé hozta a szintet, de az a helyzet hogy a friss Dredd jobban hasonlít a képregényszereplő Dredd-re, aminek én örülök.
    A Stallone féle Dredd egy kultfilm, ez pedig egy friss, új, újragondolt. Nem lehet a kettőt egy lapon emlegetni, nem szabad.
    Lassítást pedig maximálisan megértem, mivel a Törvénytevője (Törvényhozó?) másodperc törtésze alatt intéz el komplett szobányi ellenfeleket.

  29. Nem tudom mi a gondotok ezzel, szerintem nagyon ott volt ez az egy perc. és ha csillog a vér? meg nem úgy fröccsen a vér? ez csak egy nagyon szórakoztató limonádé film. Ha leköt akkor elérte a célját, ha leköt és a végén azt mondom na ez egy k.rva jó film volt, akkor még túl is teljesítette. Én azért várom

  30. Én azt vártam volna, hogy az új verzió olyan legyen, mint a képregény. Olyan sajnos biztosan nem lesz, de persze a groteszk feketehumort még nem meri bevállalni Hollywood…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.