Marvelék: Guardians, Iron Man apróságok, Thor, Captain

Hiszen a Phase Two Begins, szóval nyomták a Comic-Conon a prezentációt ezerrel.

Kát alcím: Thor 2: The Dark World és Captain America: The Winter Soldier.

A Guardians of Galaxy filmben az alábbi hősök lesznek: Star-Lord, Draxx the Destroyer, Groot, Rocket Raccoon, Gamorra.

Az Iron Man 3-ból is mutattak részleteket. Tényleg az Iron Patriot lesz benne és Ben Kingsley lesz The Mandarin. Na meg elvileg Stark házát felrobbantják.


Egyrészt kiállították az új páncélt, másrészt Shane Black állítása szerint az alkoholizmus nem lesz központi szerepben a folytatásban, bár közben meg azt is mondja, hogy a karakter gyökereihez nyúlnak.

23 hozzászólás a “Marvelék: Guardians, Iron Man apróságok, Thor, Captain” bejegyzéshez

 1. Ant-Mant is elfogadták a teszt videó után bár nem kapott dátumot csak posztert.

 2. Olvastam,hogy a GotG animált lesz. Szeritnem meg úgy kéne megcsinálni mint pl. az Avatart.

 3. Vajon az vajszín vasember páncélján? Vagy milyen?? Mert az tuti hogy nem arany színű! Amúgy nem néz ki rosszul csak szerintem előröl túl sok a vajszín hátulról viszont már elég jó!

 4. pedig kéne az az alkoholizmus szerintem, második részben nem volt annyira kihasználva a dolog, meg azért armor wars is érdekes téma lenne, mindezt ugy mondva h nem olvastam a képregényeket, na de ne legyek telhetetlen én drukkolok a készítőknek

 5. hát, mondjuk élőszereplős gurdiansen beszartam volna :d gépfegyveres mosómedve :d Andy Serkins eljátszhatta volna :d

 6. Mosómedve meg a fa CGI. Ez egy film lesz a Bosszúállók 2- höz méghozzá az a film amiben felvonultatják Thanost!(Bosszúállók kis stáblista utáni jelenetében látható)

 7. Meg kell hagyni, a Marvel jól kidolgozta a filmek láncolatát, szépen felvezetik az Avengers 2-őt.

 8. The Winter Soldier? Akkor ez azt jeleneti, hogy Bucky tortenete kore fog epulni?
  Ez nagyon jo hir… az elso resz utan, ahogy ott kezeltek, nem gondoltam, hogy elohozzak. De igy azert nagyon redben lenne.

 9. Guardians of the Galaxy: Én nem vagyok benne nagyon, de olyat is olvastam, hogy a TGotG főellenfele lesz Thanos…és hogy az Avengers 2 végén Thanost nem a 2.részre hozták fel, hanem pont a Guardians miatt.
  Thanos eléggé übertáp a kis földi zúzócsapathoz képest…

  Valaki?

  Vasember: állítólag az Iron Man – Extremis 6 részes képregénysztorin alapszik a 3. Vasember története. Ha ez igaz, akkor eléggé kemény lesz…

 10. Basszus, nagyon kemény ez az információ dömping, ami a CC-ról ömlik. A piszkok meg már egy csomó jó trailert, meg videót is láttak.

 11. Nem a Galaxis őrzőiben csak Thanost fogják felvezetni, hogy ki is ő meg stb.. a főellenség a Bosszúállók 2-ben lesz Thanos. Azért lesz még ennél is több hőst, mert elvileg a Vasember 3 is behoz 1 új hőst meg ugye Pókember(nehogy elkezdje valaki megint mondani a jogokat mert szívbajt kapok) és még Hangya. Bár azt vártam, hogy még bemondják Dr.Strange-et vagy Fekete Párducot de ki tudja messze van még 2014 :D

 12. Gábor
  bármekkora bejelentések is vannak, azért képregényes, 30+ hős vs Tanos filmre kár számítani, mert annyi szereplőt egyszerűen nem bír el egy mozifilm, akármilyen hosszú is. A X-men filmekben hiába voltak viszonylag sokan, ha is egy csomóan így is csak ott volt és elsikkadtak a főbb arcok mögött. Akkor inkább legyenek kevesebben, de rendesen szerepeltetve.

 13. Karicsibá: arra utaltam, hoyg felesleges az azt olvastam valahol duma, mert itt is kinn volt. Minden itteni olvasónak is megvan minden információ, nem valami titkos dologról van szó.

 14. Csak meg tudják csinálni, ha már Thanost belerakták az összes Marvel hős ment rá a képregényben ne mondja nekem senki, hogy 5 hős elég hozzá megértem, hogy film de akkor is kellenek sokan. Végtelen kesztyű miatt pláne.

 15. Gábor
  szerepeltetni tudják őket, csak semmi értelme, mikor már a Bosszúállókban is elég nehéz lehetett őket egyensúlyba hozni, bármennyire is jól abszolválta Whedon a feladatot. 10-15 karakterrel ezt nem lehet megcsinálni, többel meg pléna, mert akkor vagy lesz pár kiemelt szereplő a többiek, meg a háttérben szaladgálnak, vagy mindenkire egyformán jut ~10 perc.

 16. Én eltudnám úgy képzelni, hogy nem kapnak semmi új szálat a Bosszúállók 2-ben az őrzők csak úgy harcolni jönnek ahogy Pókember is(van neki saját filmje csak azért segít mert ott lakik) Tehát a fontosabb szereplőkre emeljék a hangsúlyt de hozzanak be egy kis harc erejéig minél többet.PL: a végén amikor már nincs remény feltűnik Dr.Strange vagy valaki, tehát olyan vendégszereplők meg, ha így nézzük Sólyomszem és Fekete özvegy kap egy nyaklevest tőle, már -2 hős :D

 17. guardiansról mint comicról nem hallottam, az itteni pletykák miatt kezdtem utána nézni pár hete, és mint film kurvára várós, nagyon bejöttek az anyagok róla.
  Végre egy igazi űr-sci-fi comic film.

 18. És vajon mikor lesz vége ennek a képregény film áradatnak?
  Jelenleg a marvel az avengersel tündököl. De nem hagyják abba a csúcson. Ha dc-nek bejön az új supermen borítékolható h fosni fogják az ottani hős filmeket. Főleg úgy h az új batman film sikergyanús.
  Én úgy érzem h amikor ennek a láznak vége lesz olyan okádék filmek fogják zárni hogy szörnyű lesz nézni.

 19. “És vajon mikor lesz vége ennek a képregény film áradatnak?”
  Amikor már nem lesznek nyereségesek a filmek. Ez azonban még nagyon messze van, mikor az Avengers szinte új szintre emelte a blockbuster jelentését.
  Miért hagynák abba a csúcson? Ez üzlet, amíg lazán dől a lé belőle, és még erőlködni sem kell, addig bolondok lennének.
  Nem volna túl nagy kockázat a Superman végén egy plusz jelenettel felvezetni az össz DC univerzumot, meg egy JL filmet. Ha nem is elve így tervezték, az Avengers sikerét látva gyorsan írathattak egy-két plusz jelenetet, úgy is forgatnak még azt hiszem.

 20. Valaki fel tud világosítani az Iron Patriotos dologról? Hogy került Osborn-hoz a páncél? Jó-e vagy rossz-e? Mi az a Dark Avengers stb… ez nálam sötét folt! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.