Blockbuster-watch: Behálózótt Ice Age

Az Ice Age: Continental Drift 46 milliót szedett össze a hazájában, nemzetközileg már 339 milliónál tart. Jó nyitány amúgy, volt már rosszabb a sorozatban.

A Spider-Man már 200 milliót hozott Amerikában, nemzetközileg pedig 320-at, szóval a Sony kezdhet örülni. A filmc sak 44%-ot esett a második hetére, szintén jó adat. (A filmről is írok mindjárt.)

A Ted pedig egyre durvább, jó ötlet volt nem behozni időben, a harmadik hetében is 22 millió R besorolású vígjáték létére. Jelenleg 159 milliónál jár Amerikában.

6 hozzászólás a “Blockbuster-watch: Behálózótt Ice Age” bejegyzéshez

  1. Spidermannál egy lényeg van, le tudja-e verni az előzőeket. Ha nem akkor az marha nam faceslap. És Raimi öhög a markába.

  2. ezt már a múltkor is leírtad, és még mindig facePALM-nak hívják a dolgot…

  3. Én úgy érzem, hogy a korábbi filmek bevételét nem hozza majd. Bírom a pókot de akármi is van a filmben (nem láttam) 10 éven belül másodszorra is azt látni, hogy lesz PP-ből póki talán nem mozgat annyi embert meg mint elsőre. Én ezt érzem. Ettől még a szájról-szájra terjedő jó kritikák akár lassacskán de felhúzhatják a bevételt.

    Üdv.

  4. A pókemberesek tutira beküzdik magukat a “Na látod, hogy kellett a reboot!” bevételi zónába, uh Garfield barátunknak le van még zsírozva legalább 2 film. :D

    A face slap arconütést/arculcsapást jelent. Miért ne lehetne használni ebben a szövegkörnyezetben? Főleg, hogy jelentésben semmi köze sincs a manapság unalomig ismételgetett facepalm-hoz. ;)

    Az Ice Age4 nagy bevételei akkor is megleptek, ha ismerjük a korosztályt akinek szánták.

    A TED-et meg iszonyatosan várom. Tuti hozzáteszek 2 jegy árát a bevételéhez. :D

  5. Itt facepalm-nak nem sok értelme lenne, főleg, hogy a film nem rossz alapjában véve, csak marha lassú és gyakorlatilag alig van benne akció – szerintem.

    Itt a lényeg az, hogy eléri-e a bevételt, vagy nem, és az azért egy kemény tockos lenne, hogy sokan lesajnálták az előző filmeket, túl gyorsan, túl hamar reboot, aztán tessék, nem tudta megugrani. Az nem kérdés, hogy lesz-e második rész, mert már szerintem most forgatják, vagy előmunkálatok vannak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.