6 hozzászólás a “A Gangster Squad nem megy a szomszédba jó poszterért” bejegyzéshez

  1. Human egy picit talán elfogult vagy a filmmel kapcsolatban, mert ez a poszter engem konkrétan nem ken a flaszterra :)

    Ellroy történeteihez, amelyek nagyrészt kifejezetten a Mickey Cohen időszakra vannak kihegyezve meg végképp semmi köze sem lesz, az a “valószínűleg” felesleges esélyadás volt erre. A műfajt tekintve Ellroy a sötét király, és máig fosnak egy rendes adaptációt (az LACon után)készíteni a munkáiból. Meg is nézném azt, amelyik szövegszerűen annak nevezi a régi sztárokat mint ő teszi a könyveiben, vagy azt amelyik olyan keserű történelemképet nyújt a fejlődő világhatalomról.

    Inkább egy Untouchables kontra Mobsters párosításra számítok a mozival kapcsolatban, amiben biztos lesz pár emlékezetes kemény jelenet, de valami igazán maradandóra igazság szerint én nem számítok :/

    Emma Stone pedig abszolút nem ebbe a filmközegbe való, mindenki más nagyjából elfér a filmben (Penn műorrát leszámítva, ami egy külön szereplő lesz!).

  2. nagggyon jó! kíváncsi vagyok Nick Nolte mögött vajon ki állna…mondjuk Robert Patrick? :)

  3. ez nagyon jól néz ki, aztán majd meglátjuk, bár ennyi arccal csak nem lehet elrontani

  4. Robert Patrick-ot nekem mindig megdöbbenés ilyen öregnek látni a T-1000 után (pedig tudom én, mindenki öregszik, még én is :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.