Podcast: Nyilvános vetítés 001

Már megint beszélek, basszus. Most még rosszabb a mikrofonom és nő helyett két másik sráccal kerül szóba a Manhattan meg… a hivatalos tartalom:

001: Műkedvelő hálóvetőgyártó

Múlt héten: A csodálatos pókember – Toby vs. Andrew

Imdb 250 felzárkóztató: Manhattan

Forgatások Magyarországon és Magyaroszág moziban és TVben.TV-sorozatok. (Borgias, 24, Strike Back, stb.)

Vigyázzatok, a Pókemberről spoileresen beszélünk, a Manhattanről 17:30 körül kezdjük, onnan már kevésbé spoileres.

Le is tölthető mp3 formátumban.

Nem én szerkesztettem, de a kollega biztos figyelembe veheti legközelebbre a technikai észrevételeket is.

human
írta
2012. 07. 19. 04:00
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 001” bejegyzéshez

 1. Human egy fél lépésre vagy attól, hogy a Tv2 meghívjon, mint filmszakértőt véleményezni a legújabb XBox-játékot és alig pár hónapnyira attól, hogy zsűrizhesd Kun Bélát Rezespöcögről :D

  A helyedben már vasalnám a fehér frakkomat :)

 2. Nagyon örülök a podcastnak, de esetleg nem lehetne, hogy felrakjátok pl. a Feedburnerre, hogy fel lehessen rá iratkozni a podcast programokkal? Köszi!

 3. Én is pont a múlt héten néztem a Manhattant meg az Annie Hallt. Érdekes ez a Woody bácsi. Amúgy azt olvastam korábban, hogy ezeket a karaktereket magáról mintázza, a valós életben is hasonló személyiség, szóval nem egy könnyű fazon.

  Az IMDB top 250-et szintén most vettem elő, mert még sok hiányom van rajta, de mindenképpen ajánlott végignézni őket. Van mindenféle film rajta a régitől az újig, a távol-keletitől az amcsiig, akciótól a művészfilmig minden. Ha nem is mindig értek egyet a listán szereplő filmek jogosultságával, de azért egy jó filmes alapot adhat egy filmrajongónak.

 4. ooops én is lemaradtam az első előadásról….

  nem lehetne itunes-ban? mert ott is fel lehetne rá íratkozni
  köszi!

 5. A ‘szakkör’ nem ennek az első adása volt. :) Az egy külön dolog.
  iTunes-ba beküldtük, egyelőre nem látszik még. Approve-olják…

 6. Nem sikerült rosszul a podcast, de kicsit még nyers az anyag. Mondjuk azt jól éreztem, hogy puzsér média szereplése után elszaporodnak majd a “hét mesterlövésze” féle műsorok.

 7. Nagyon jó volt, főleg a kötetlenebb rész. Remélem lesz rendszeres folytatás. Minőségi magyar podcastnak mindig örülünk. Durva humant hallani ennyi olvasás után. Most át kell variálnom a fejemben a posztjaihoz a narratív hangot. Nem annyira durva mondjuk, mint hogy winnie végülis nem csaj. Meglepően pozitív csalódás egyébként.

  Feedre feliratkoztam.

 8. Johnny: őszintén szólva abból egyet nem hallgattam meg, és a több éve csinált zenés után (yummie.hu) jó rég akartam valami beszélgetőset, ami nyilván filmesen adja magát, de legyen :)

 9. Human: az imdb pókemberes képei közt van egy amikor a gyík egy faszi nyakát fogja és annak az embernek zöld a feje, SPOILER ő az alfőnök akit a hídon keres a gyík. Gondolom megölte csak kivágták.

 10. Human: Jólvan, hát hajrá, ha lesz rá időm meghallgatom majd a további podcasteket is.

 11. Human, meghallottam másodszorra is a hangodat, többet nem jövök filmbuzira (persze csak vicc). Egész jól sikerült kis beszélgetés és így jó ahogy van. Nem kell semmi tervezés csak egy téma. Várom a következőket. :D

 12. Köszönjük az észrevételeket, próbálunk azért fejlődni majd több szempontból is. Nehéz dolgunk volt az érdeklődésre számot tartó premierek hiánya miatt és technikailag is van még hová erősödni. (Hardver, műsorszerkesztés és beszédtechnika vonalon.)

  A bemutatkozásra is találunk megoldást.

  Az iTunesban is megjelentünk: http://itunes.apple.com/hu/podcast/nyilvanos-vetites/id546267831

 13. Gratula, jól sikerült :) Örömmel hallgattam. Főleg a sorozatos téma közel állt hozzám.

  Nekem a Szökés igazából végig nagyon bejött (főleg a különálló befejezés), de abban egyetértek, hogy a végére nem sok maradt az eredeti koncepcióból

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.