18 hozzászólás a “A Hobbit videoblog folytatása” bejegyzéshez

 1. És Jackson sem hízott el annyira, mint vártam. De a bemutatóig még belehúzhat :D

 2. szívesen megnézném azt a trailer-t amit a Con-on vetítettek a rajongóknak… :)

 3. Szerintem ezek a videók már önmagukban jobbak mint egy egy egész estés film. Ha a végére érnek, lehet megnézem őket egyben a YouTube csatornáról. Minden alkalommal leírom, de ami munka van egy ilyen film mögött, az valami elképesztő. A rengeteg kosztüm, a technika, koreográfia, rajzok, stb. Mindezt ráadásul úgy összeszervezni, hogy mindenki klappoljon… Másik, hogy sokkal jobban fel tudnak csigázni egy ilyen video blog sorozattal, mint a random összevágott trailerekkel meg reklámanyagokkal, amik szinte mindent elárulnak a filmből. Fan-ta-szti-kus

 4. Bazsi, úgy látom ott kő kövön nem marad. :)

  nem tudom, sajnos még nem olvastam a Babót.

 5. A siker borítékolható azt gondolom.

  Marhára tetszenek az ilyesfajta épített díszletek (épületek), ahol kicsit kierősítik festéssel az árnyékokat, meg a sarkokat. Olyan, mintha egy terepasztali épületet emelnének be a vászonra – aki fest figurákat RPG-hez az szerintem tudja miről beszélek :)

 6. human: Ki tudja, milyen boszorkányság áll az elhízás – filmsiker párhuzam között :D

 7. Bazsi: SPOILER!
  01:20-nál a menetelő társaságot látjuk, ahogy a Köd-hegységben megtámadja őket az egyik nagy kőtroll. Ha jól emlékszem, ezek a könyvben a viharban keltek életre.

 8. Bocs, ez nekem nem volt világos, ez most itt az első rész forgatásának a vége vagy mindkét filmé?

 9. Jövőre még akar Jackson egy két Tolkien feljegyzésből részleteket útó forgatni.

 10. Az kőóriás, amik a könyvben csak meg vannak említve, hogy dobálják a köveket a viharban. De gondolom a filmben valahogy kapcsolatba kerülnek a főhősökkel.

 11. Hát én kb felkiáltottam örömömben, amikor először láttam a videót. VÉGRE, végre van benne Lee Pace, igaz főként civilben beszél, és gyakorolja a koreográfiát, de hátul egy röpke pillanatig mutatják hosszú barna hajú tündeként. És végre Martin is szót kapott ^^ Mindig azt hiszem, hogy ennél már nem lehet jobban fokozni a várakozást, és akkor jön egy videó, és DE IGEN, LEHET! :) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.