Bachelorette-előzetes

Izé, Bridesmaids most úgy, hogy tényleg bulizni fognak? Évek óta barátnők, egyiket megkérik, szóval végre rendezhetnek egy búcsúztatót, ki is használják az alkalmat, amolyan Jane Austen on crack módra.

Sundance sem imádta egyöntetűen, de elég sok sorozatos arc van benne (konkrétan Party Down reunion) Kristen Dunst mellett, nézős lehet.

Amúgy nem gondolják annyira komolyan ezt, a film már kijön “videón” augusztusban, aztán szeptemberben kap egy rövid mozibakerülést.

human
írta
2012. 07. 23. 03:19
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Bachelorette-előzetes” bejegyzéshez

 1. Birom az ilyen 0 történetről szóló csajos filmeket. Bár még egyetlen egyet sem láttam… :D
  Tetszett a sundances kiírás is: Csak pont annyi időre rakták be, hogy elolvashassuk, hogy sundance… de a többit nem :D

 2. hát ez simán bukó így előre.. engem már az tántorít ha azt hallom, hogy “sorozatos arcok”. Valahogy olyan középszerűséget hordoz ez a kitétel számomra. Nem volt elég pénz nagy színészekre, aztán néhány tv karakter megfizethető volt. Mondjuk nem is vagyok egy sorozatfüggő, így számomra full ismeretlen színész-szerűségek nem is nagyon vonzanak be a moziba.

 3. mondok pár sorozatos arcot, csak a miheztartás végett, éljen a középszerűség:
  dustin hoffman
  nick nolte
  jessica lange
  bryan cranston
  timothy olyphant
  steve buscemi
  kiefer sutherland
  alec baldwin
  charlie sheen
  martin sheen
  edward james olmos
  holly hunter
  glenn close
  laurence fishburne
  kathy bates
  zooey deschanel
  christina ricci
  christian slater
  james gandolfini

  ez most így hirtelen fejből, biztos van még. csak a miheztartás végett, hogy a tévében nem csak csimpánzokat mutogatnak, színes ruhában. no persze ilyen kaliberek biztosan nincsenek ebben a remek komédiában, de ideje észrevenni, hogy sokan választják a moziból a tévébe az utat. szóval egyáltalán nem a középszerűség jellemzi a dobozt.
  ó, egy michael emerson-terry o’quinn páros…na mindegy, hajrá batman.

 4. Te a rossz oldalát fogtad meg a dolognak. Itt pont a forítottjáról van szó. Az, hogy egy ismert színész belesüpped a tv-be az valós, amikor már nem fut annyira a szekér – mint ahogy a fent felsoroltak nagy része ilyen (persze van kivétel), de itt pont fordítva van, ezek vér ismeretlen arcok, akik mozit csinálnak. Tehát nem ismertek, akik tv-t.

 5. akkor viszont rosszul érted amit írtam. arra gondolok, hogy attól, hogy tv, nem feltétlen középszerű-erre hoztam sok példát.az lehet, hogy ezek a színészek már nem a csúcson vannak, de ettől még jó színészek, ergo attól hogy tévésorozatoznak, nem lettek középszerűek. ráadásul nem egy moziszínész kezdte sorozatosként, tehát nem lehet kijelenteni, hogy a tévében a középszer uralkodik, a talentum meg megy a moziba, egyre több a példa az átjárásra, oda-vissza. (akár tetszik a drive, akár nem, abban is 2 sorozatos csávó az ász, bryan cranston a breaking bad arca, ryan gosling meg valaha ifjú herkules volt…)ráadásul évek óta megfigyelhető, hogy maguk a sorozatok színvonala(kép, dramaturg, stb…) sokszor megüt egy mozifilm szintet.

  szóval ha neked a tv sorozatos színészek a középszert jelentik, akkor arról lehet szó, hogy rossz sorozatokat nézel ;)

 6. Nem egy színész sorozatokkal vagy tv filmekkel kezdett – vagy legalábbis részben ez jellemezte karrierjük kezdetét -, mégsem rosszak, sőt. Hogy csak néhányat említsek: George Clooney, Ryan Gosling, Brad Pitt, Tom Hanks, Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, de még Clint Eastwood is tévézett…Nem pont úgy van az, hogy rossz színészeknek sorozat, jó színészeknek pedig mozi. Elég nagy sorozatjunkie vagyok, szóval talán van belelátásom ebbe. Nem disney channel-t, meg szappanoperákat kell nézni, akkor nem futunk bele annyi rossz sorozatos alakításba. :D

  A film meg szerintem egyszer nézősnek teljesen jól elmegy majd, aztán majd meglátjuk. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.