Bond a tévében

Az Olimpia mellé befutott a Skyfall tv-spotja is.

human
írta
2012. 07. 29. 03:24
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Bond a tévében” bejegyzéshez

  1. És végre valahára elkapták picit a Bond-életérzést :)

    Mert szakadhat a sín, törhet a vonat annak a mandzsettának jól kell állnia :D

    Connery-nek ott volt a lekicsinylő félmosolya, Moore-nak az elismerő biccentése az ellenfél felé, Daltonnak a jéghideg pillantása, Brosnannak a nyakkendő-igazgatása, most pedig végre Craig is kapott egy manírt.

    Ha a mozi Istene figyel végre valahára a Craig-érából is kapunk egy-két olyan pillanatot, ami ezt a fajta könnyedséget idézi, mert eddig csak a morc-gyilkos komolyság irtotta a szórakozás színvonalát.

  2. Szerintem az előző kettő jól mutatta hogy érik az ügynök (pl: a Casinoban még többször is elkapták miközben követett valakit) de gondolom idő kell neki hogy egyre kevesebb koncentrációval és agresszióval tegye amit tesz, és egy szint után már oda lehet figyelni az ilyen apróságokra is. Eddig messze a legjobb Bond.

  3. Ebből a Craig gyerekből teljesen hiányzik az a fajta könnyed elegancia ami az eddigieket jellemezte. Túlságosan öncélú és direkt az erőszak amit képvisel. Ha sima akcióhős lenne akkor jó lenne, de a Bond filmek nem ezt az ösvényt járták ki. Még Brosnan is – hiába újította meg a sorozatot és tette akciódúsabbá – tudott vicces és elegáns lenni. Craig csak egy bond-terminátor.

    Meg ez az előzetes is csak ezt sugallta eddig, viszont tényleg az a mandzsettaigazátás, az sokat dobott rajta – eddig a legnagyobb amikor Brosnan a tankban a nyakkendőjén igazít egyet :D

    Amúgy jól láttam, hogy az elején Törökországban motorozik? Úgy látszik Neeson után ő is bekukkant. :)

    Moziban nézős az biztos, mert nagyon bírom Bondot, de nem nagyon bízok abban, hogy teli lesz kütyükkel meg poénokkal.

  4. nagyon jó bizonyíték, hogy egy jó film, jó karakter nüanszokon múlhat. komolyan mondom az a mandzsetta igazítás EPIC :-)

  5. Lesznek imax jelenetek (2d vagy 3d?) vagy csak siman 3d lesz(true vagy konvertalt?)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.