39 hozzászólás a “Silent Hill: Revelation 3D-előzetes” bejegyzéshez

 1. Tényleg gagyi, pedig az első rész szerintem nem volt rossz. A játék első része nem arról szól, hogy az apa megy silent hillbe, hogy megkeresse a gyereket es az asszonypajtast ? Mindegyik jatek nagyon jo, en a 3. resszel jatszottam, jóféle volt.

  Szar elozetes ide vagy oda, hellowinkor megkellnezni csinos lanyokkal :)

 2. Ellent kell mondjak. EZ EGY BAROMI JÓ TRAILER és BAROMIRA ADJA A JÁTÉK HANGULATÁT.
  Sajnos a sztoriról nem tudok mit mondani… sean bean már az előzőben is játszott, akkor szerintem a kislány nem jutott haza, akkor ez most hogy? Szerintem már azt sem tudják, hogy melyik részt erőszakolják meg. A sulis rész nagyon ott volt, de tudtommal az is a 2ben volt, nem a 3ban… mert ez a 3 akar lenni?
  Az egész úgy néz ki, hogy fogták az ikonikus jeleneteket, karaktereket, berakták egy darálóba és bumm, így lett a film.

 3. En ugy tudom hogy az elso resz elozmeny resz lehetett?!
  Mert az elso resz tudomasom szerint arrol szol, hogy az apa silent hillbe keveredik, keresve a kompániát. Onnan emlékszem rá, mert az egyik srác 6.ban ezt adta be fogalmazásnak :D

  Megmondom oszinten nem tudom mar melyik resszel jatszottam, egy kodos szurke erdobol keveredtem a varosba.. Lehet hogy a 4. volt. De paraztam rendesen :D

 4. Az első játékban az asszonypajtás már négy éve halott és csak utazni mennének Silent hillbe (a kislány javaslatára). A harmadik játék az én kedvencem, de már két dolog van a trailerben,ami nem tetszik, az első a fiatal srác (tényleg bele kell eröltetni egy szerelmi szálat?) a másik pedig hogy a játékban az apát nem elrabolják, hanem egyszerűen megölik, és ez fontos, hisz Heathert a bosszú hajtja, de míg élünk remélünk és a (számomra) óriási csalódást okozó első rész után talán ez jobb lesz, a játék ugyanis az egyik kedvencem, és remek alapanyag lenne.

 5. No offense, de ez a trailer nagyon vacak volt. A játékot nem ismerem, szokás szerint szeretném, ha a film megállna a saját lábán, de már az nagyon zavaró, hogy szinte semmi köze az első részhez: ott ugye a kislány és az anyuka sose jut ki, ebben a részben mégis ott van egy másik lány, az anyukát meg csak IMDB-ről tudom, hogy visszatér. A CGI nem tetszik, mert horrornál nagyon zavaró szokott lenni a 3D, inkább feltűnő (nem a jó értelemben), mint ijesztő. Na meg az a vörös-fehér körhinta, tisztára, mint a Védernyő vállalat :D Na meg az első rész hangulatilag nagyon ott volt, azt nehéz lesz megugrani.

 6. Kövessetek meg de ez jó volt !

  Mindegyik részt végig játszottam és ez a film a 3. részből készült túlnyomórészt .

  Egyetértek procsek – el nem kell a szerelmi szál !

  Amikor láttam a játék szereplőit megelevenedni beleborzongtam , jobb lesz mint az első rész !

  A történet nem Silent Hill – ben kezdődik oda kell visszamennie , Harry Manson pedig meghalt , a lánya nem is tudja , ez a végén derül ki

  Nagyonvárós!!!

  Béke!

 7. Akkor elbenaztam, sorry.

  Nekem tobbszori megnezesre se tetszik, de biztos megnezem.

  Resident Evilbol es Silent Hillbol mennyit ki lehetne hozni normalis rendezovel, szineszekkel es Avengers költségvetéssel, na meg a WETAsokkal..

 8. Nagyon durván odacsap ez a trailer, keményen hozza a játék a hangulatát (az a zene az elején, brrrr), úgyhogy nálam fel is kúszott most a várólistám élére. De messze még a november… :(

 9. hát nekem borsózott a hátam (jó értelemben) bár lehet azért mert végig eszembe jutatta az 2-3 rész izgalmait.
  piros pont hogy próbálnak a játék atmoszférájához hűek lenni: sziréna, átalakulás, ajtók máshova nyílnak, piramisfej (legjobb :) :)

 10. Szerintem teljesen jó, egyedül a főszereplő csaj nem szimpatikus, pedig hunyorítva még hasonlít is a játékbelire :). Nekem várós.

 11. nem toltam a gamet, így nekem ez konkrétan egy Rémálom az Elm utcában x+1 résznek tűnt, annak nem lenne rossz :)

 12. Szerintem is jó a trailer és a játékhoz is passzol. Legalábbis az alapján, amit eddig mutattak a filmből. Egyszeri szórakoztató alkotás lesz, nem kell tőle nagy dolgokra számítani. Aki szereti a játékot, annak tetszeni fog. Nekem biztos.

 13. Nem olvastam még utána, a régi játékokkal meg nem játszottam, hogy tudjam, de ez a Silent Hill 3 megfilmesítése lesz tulajdonképpen? Csak mert a főszereplő csaj egy az egyben úgy néz ki, mint a játékban, és ez gondolom tudatos casting eredménye.

 14. Várom mint a messiást! :)
  A játék második részével játszottam először. Úgy tudott magába szippantania a játék, hogy igazából nem is vagyok a stílus kedvelője. A filmnél is ezt éreztem. Nem vagyok nagy horror filmes, de az a hangulat egyszerűen baromira tetszik.

 15. Én riktán nézek horrort, mert szerintem mára az egész műfajt jellemzi a gagyiság, és annyi tucat szar film van már, hogy nem érdemes válogatni sem.
  De ennek a filmnek az első része is tetszett, én ezt is várom.
  És ugyebár a játékok is kimagaslóan eredetiek.

 16. Az első részt tartottam az egyik legjobb játék átiratnak (mortal kombat meg street fighter után főleg) nagyon adta a játék hangulatát.

  Ezen látszik, hogy szerintem jóval kevesebb pénz volt rá, másrészt a szaros 3D-re gyúrnak, harmadrészt pedig olyan hatása van mintha valami tévésorozatnak készült volna.

  Örültem hogy legalább Sean Bean visszakerült bele, de valami olyan feje van amiről szinte lerí, hogy ez ilyen “szar meló de fizetnek érte csináljuk megint SH filmet” meg mostanában is amúgy eléggé le van pukkanva az arc állítólag.

  Amúgymeg egyveleg jah. Nem néztem meg hogy ki a rendező, de ha ugyanaz mint aki az elsőnél volt, akkor nem értem hogyan lehet ilyen gagyi hatású? (nyilván nem csak a 3D miatt).

 17. “mostanában is amúgy eléggé le van pukkanva az arc állítólag”

  hát ha a sorozatok többségében igen korán megölik :D

 18. Nekem nincs semmi bajom ezzel, viszont én úgy gondolom, hogy a Silent Hill pont egy olyan játék, amit játszva lehet igazán átélni, átérezni, filmen soha nem fog úgy átjönni.
  Próbálkozni lehet, akik játszottak vele, azoknak talán (ahogy feljebb írták) visszajön valami emlék, ami miatt be fog jönni, de biztos nem lesz átütő.
  A hangulat meglehet, de itt az volt a lényeg, hogy neked kellett végigmenni az utcákon, a sötét folyosókon, neked kellett fegyvert, töltényt, elemlámpát, térképet stb keresni, és neked kellett rájönni itt-ott, hogy hogyan tovább.
  Szóval ezt soha nem fogják tudni filmre vinni úgy, hogy át lehessen érezni.

 19. Nekem bejött egy dolgot leszámítva, hogy alig van benne valami eredetiség. Ez az álmos rész teljesen Nightmare on ELm street a medál meg mintha kilapították volna Lemarchand kockáját.

 20. Lehet érte utálni de szerintem ennek köze nincs a horrorhoz.Ez valami modern 3Ds cgi parádé maszlag.

 21. Az előző SH-film végén nem az van, hogy halott a csaj is, meg a kislány is? Mikor hazamennek, akkor is a ködös “túlvilágon” vannak, és nemlátják egymást…a kiscsaj hogy kerül vissza az életbe, az anyja meg hol van?

 22. Nekem tetszett. Nem mondom, hogy magam alá fogok csinálni a félelemtől mikor megnézem, de nekem bejön bejön a látványvilág és lehet igénytelennek nevezni de nekem ennél filmnél ez pont elég is lesz úgy érzem.

 23. Spoiler a játékból

  Hát nekem pont nem hozza a játék hangulatát a trailer, először is (ami már az egyben is nagyon zavart) mi ez a sok ember az utcán meg az balakokban? a Silent Hillben az egyik legjobb (és legdurvább) a nyomasztó magány érzése, hogy tök egyedül jársz, hallod a cipőd kopogását, ez még a szörnyeknél is durvább. Egyébként én sem értem hogy hogyan hozzák össze az első résszel hisz a játéknak ugye (az 1.nek) az a vége hogy Alessa meghal de egy babában ő és Cheryl reinkarnálódik és Hery aa babával elhadja Silent Hill de 17 évvel késöbb a kult (akiket az egyből teljesen kihagytak) megtalálja őket és az akkor 17 éves Heather meg akarják születtetni (szép magyarosan:D) God-ot. De az előző részben (film) nem volt se baba, se hazatérés, szal hogy ki ez a lány azt nem teljesen értem, pedig egyértelműen Heather akar lenni.

 24. Azok közül , akik nagyon “leértékelték” megmondanák nekem ,hogy ebben mi a gagyi? :D
  Trailer alapján semmi sem derül ki, de nekem a feelingje adja, úgy mint az “első” rész. Azt is sokan “szarozták” mégsem értettem egyet azokkal. Szerintem nem könnyű megfilmesíteni egy játékot. Részemről nagyon várós!
  U.i: A szerelmi szál tényleg nem hiányzik a filmből , de hát ez van. Mai filmipar próbál megfelelni az elvárásoknak ,de mindig is lesznek olyanok , akiknek nem jön be! :D

 25. Ez baró lessz, sajnálom, hogy a Resident Evil filmek nem hasonlitanak ennyire a játékra, egy az egyben beugrottak képek régröl amikor még csaptam a 2-3 részt anno még a kicsit gagyin animált köd is olyan mintha playstation röl szökött volna, ez bizony Silent Hill akár tetszik akár nem:)

 26. Zirowe: igen de mivel nem a való világba tértek vissza (és nem az apjához) ezért értelmetlen hogy hogy került mégis oda (az anyja miért nem?), hisz az előző rész végén nem hagyják el a ‘Silent Hill’ világot.

 27. procsek, és mi van akkor, ha erre a kérdésre majd a film fog választ adni…. mert a készítők esetleg úgy gondolták, hogy a trailerben ezt nem akarják megmagyarázni. (De csak tipp!) :)

 28. Soha nem fognak normális SH adaptációt csinálni, mivel arra nem mennének el az amerikai nézők…ezért inkább lebutítják/felhigítják az emészthetőség kedvéért sok akcióval, hatásvadász módon a játék különböző részeiből összemazsolázott ikonikus motívumokkal(sziréna, hámló falak, piramisfej, stb).
  Az extra szereplőkkel kiiktatják a nyomasztó egyedüllét érzését ami a játékok alappillére.
  Ha majd egyszer elkapnak egy rendezőt aki hajlandó módosítások nélkül filmrevinni valamelyik silent hill részt miután egy sötét pincébe zárva végigjátszotta 3x és közben egy füzetbe jegyzetelt, na majd akkor talán kapunk egy korrekt filmet. ;)

 29. Nekem az első rész az 1ik kedvenc horror filmem, vagy 5x biztos láttam!:) A játékokat nem ismerem, nem is érdekelnek, 5 éve nem játszok számítógépes játékokkal, de előtte is csak RTS-ekkel nyomtam néha! Szóval én nagyon várom, és nem érdekel ha semmi köze nincs a játékokhoz, a lényeg hoyg mint film legyen jó, és magyarázzák meg hogy kerültek vissza a rendes világba, mert ha nem lesz a 2 rész összekapcsolva akkor rohadtul mérges leszek! Már pedig ez a bemutató alapján nagyon úgy néz ki mintha ez 1 teljesen különálló film lenne, nem pedig 2. rész :(

 30. Xyz86 – sztem különálló film lesz , nem kapcs. az előzőhöz

  Egyébként az első részt ( film ) a játék első és második részéből gyúrták össze .

  Ez a film sztem. jó lesz

  Ultravárós!!

 31. Tegnap a trailer hatására megnéztem az előző részt és nem változott a véleményem: nagyon jó film, király hangulattal és bátor befejezéssel.
  Remélem ez a rész is hozza a hangulatot viszont a szerelmi szál tényleg nem kéne, maximum olyan szintem mint az elsőben volt, ami egyébként szerintem a befejezéshez rengeteget hozzá tett, ha nem lett volna a férfi akkor nem lett volna ilyen súlyos a vége.
  Egyszóval: várom!

 32. igen, pl. én nagyon várom.. az első részt is szerettem, a játékot is, a szekta szimbóluma pedig a bal lábamra van tetoválva :)

  a szereposztás is ígéretes, főleg Carry-Anne Moss, Sean Bean és Kit Harrington miatt, szóval jöhet a film

 33. Én az SH filmet tartom a mai napig a legjobb játék adaptációnak. Trailer alapján ez is hozza majd a hangulatot, a kiscsaj meg nagyon ott van megjelenésben.

  Kicsit OFF, de: ha Bean szerepel a stáblistában, szinte biztos, hogy spoiler-t jelent, mindenki tudja, hogy meg fog halni a karaktere :D
  Gondolom ezért van ez így, mert ő nem finnyás, sok színész visszadob olyan szerepeket, ahol el kell patkolnia, de Bean már rutinból hozza a figurát, a fizu meg mindig jól jön :D

 34. Szerintem semmi baj nincs ezzel az ajánlóval. Én egyik játékkal se játszottam és egyik filmet sem láttam, de eléggé sikerült az érdeklődésemet felkelteni a sok lénnyel. :)

 35. Mikor lesz majd az egy vetítésen, amikor sean bean meghal, hogy a közönség együtt kiáltja: “Szemetek, kicsinálták Seant” Elvégre már Kennyt megszégyenítő rendszerességgel halálozik :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.