Batman “reboot”.. valamikor

Na ez a hír pletyka megint olyan, hogy csak az agyukat használták, és semmit nem tudnak, viszont ha most ellövik a cikket, amikor a TDKR még nem hűlt ki, akkor bizony lesz ott forgalom.

Vegyük az elejéről:

A Batman filmek, és a karakter, lapátolják a pénzt a stúdiónak = nyilván akarnak még vele valamit, akkor is ha Nolan már nem. Hahh, ebből megírhatjuk, hogy a Warner Batman rebootot tervez. Valamikor igazunk lesz. Na akkor találjunk ki mellé még valamit, figyelembe véve azt a tényt, hogy már volt szó a Man of Steel által felvezetett Justice League filmről (hiszen a DC nem akar lemaradni a Marveltől), annak pedig tagja Batman, sőt, ha sikert akarnak, akkor szerintem muszáj is beletenniük az új Batmant. Itt bejöhet a rajongói gondolkodás, mégsem reboot lesz, hiszen kit érdekelnek megint az alapok, hanem egy másfajta Batman, amolyan folytatás, de mégis kezdő, minta a Risest utáni lenne tényleg. Olyan denevérember akit nem képeztek ki profi ninjának. Tegyük az egészet a Justice League mögé, hiszen előtte nagyon korai lenne. Azt spinoffolja majd. Huhh, meg is vagyunk.

Már csak az EXCLUSIVE hiányzik a címből, meg hogy mindenki átvegye. Bár ezúttal valószínűleg nem lesz, de itt még szokott jönni a stúdió tagadó nyilatkozata, ami ugye plusz hír akkor.

4 év múlva meglátjuk.

29 hozzászólás a “Batman “reboot”.. valamikor” bejegyzéshez

 1. Batman spoiler

  Nolan kerek egész lezárása, amit ígért, egy telibevert nyitott lezárás maradt…
  Ezekután én egy szavát sem hiszem el, hogy ő nem akar több Batmant…
  nem a fenét nem, bennevan, belelendült, lesz Batman meg Nolan is, a nyakamat merném a guillotin alá tenni ez ügyben…
  Nem véletlen, hogy elvállalt a aközreműködést Supermannél is…

 2. SPOILER

  Nyitott? Mi maradt nyitva. Ja, hogy nem rágták a szádba, hogy meghalt vagy nem. Aha, értem.

  “Nem véletlen, hogy elvállalt a aközreműködést Supermannél is…”

  Megkérték és segít nekik az előkészítésben. Húúúú! De szemét.

 3. Szerintem Nolan már nem rendez több Batmant, elég egyértelműen megmondta. Ráadásul rohadt jól lezárta a trilógiát, viszont adott a Warner-nak is lehetőséget, hogy folytathassák.

  SPOILER

  A szereplőgárda nagy részét vissza is tudnák hozni (pl. Gordon, Fox), Joseph Gordon-Levitt meg jó lenne az új Batman-nek, elég jó volt a TDKR-ben. Amúgy lehet, hogy a Warner megvárja a Looper premierjét, hogy mennyire lehet JGL nevével eladni egy filmet?

  Tumbl-ön meg ezt találtam: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m85ex6tAku1qli6yqo1_1280.jpg Kedvencem a “probably not coming soon” :D, amúgy szerintem is Batman térne vissza, nem Robin vagy Nightwing, legalábbis a lezárásból erre lehet következtetni.

 4. részemről, már nem érdekel a dolog, ha folytatódna a nolan féle batman nolan nélkül az érthető miért nem, ráadásul ne is folytatódjon ha egyszer elugatták h le van zárva (még nem láttam a harmadikat sajnos), ha képregényesebb vonalon menne azt szerintem meg nem tudnám elfogadni, annyira megszoktam (vagy nem is tudom) ezt a realisztikus dark knight trilógiát

 5. gerda: SPOILER
  te marhara eltévedtél…
  totál nem értetted, amit írtam…
  ha odafigyeltél volna a filmre, nemcsak nézted volna, akkor értenéd, hogy mire írtam a nyitvahagyottságot…
  Amúgy meg a legjobban távol álljon tőlem, hogy ezt negatív értelemben értettem, mert nem…
  én örülnék, ha Nolan folytatnás és van egy olyan érzésem, hogy fogja is.
  A Supermannal kapcsolatba meg pláne nem azért írtam, hogy hűde szemét lenne.
  Amúgy meg nem hülye, nem a Warner meg Snyder két szép szeméért vállalta el, hanem mert további tervei vannak ezekkel a karakterekkel, ebben olyan biztos vagyok, minthogy 2×2=4.
  A Risesról meg szívesen csevegek a saját témájában, bár még nem volt lelkierőm, hogy írjak a filmről, de régóta tervezem, már 2 nézésen túlvagyok, szóval előbb utóbb meglesz…

 6. A Nolan féle batman nem igazán illik bele a Justice League-ba. De Superman sem fér el a túlrealizált batman mellé. Igen, túlrealizált!Pozitívumként említik a Nolan féle batman realizmusát. Én pont az ellenkezőjét vallom. Egy képregény figura adaptációja igen is legyen képregényes. Mint a Marvel hősök adaptációi. Ezt leszámítva a sötét lovag tényleg marha jó film, de nem igazán Batman.

 7. Igazság ligájába új Batman kell, nem Nolan-Batman. Csináljanak megint egy comic hangulatú elszálltabb Batmant, az jó lesz a ligába.

 8. Ha le akarja a DC nyomni a Bosszuállókat, akkor olyan igazság Liga kell, amibe Cristian Bale Batmanje van, Henry Cavill a Superman, és a Zöld Lámpás Ryan Reynolds! :) Nagyon ütne.

 9. SPOILER

  lehet hogy hatalmas hülyeség amit kérdezni fogok, de ha jól emlékszem volt régen egy Batman of the future képregény (legalábbis rajzfilm biztosan), mi van ha azt akarták felvezetni JGL-el? eltelhet még pár év

 10. ella-nak igaza van. Ha a Nolanos gárdát megtudják szerezni a reboothoz, akkor nem lenne kifogásom. Persze ha társul még egy jó rendező is aki fenttartja a realitást

 11. Én csak egyet nem értek. Miért nem lehet “reboot” nélkül még Batman filmet csinálni, akár anélkül is, hogy követnék a Nolan féle vonalat?
  Miért nem lehet egy olyan Batman filmet csinálni (vagy bármelyik más képregényhős szóba jöhet itt), amiben nem kezdik el megint elölről magyarázni az egészet. Nem kötődne szorosan egyik elkészült filmhez sem, mert minek?
  A karaktert szerintem ismeri mindenki, még talán az is, aki soha nem látott egy Batman filmet sem.
  Akkor miért ne lehetne egy mindentől különálló filmet csinálni, olyan ellenséggel, aki eddig még nem volt filmen.
  Ez mondjuk Pókemberre is vonatkozhatott volna, miért kellett elölről kezdeni, miért nem lehet csak szimplán egy Pókember filmet csinálni?
  Aztán folytatást ezeknek is lehet csinálni, vagy ha nem is közvetlen folytatást, csak még egy filmet. Mint a James Bond filmek pl. Vannak közös pontok, amik az eredettörténetből adódnak, de mégis különálló filmek.
  Reboot, reboot… a f@szom!

 12. Cooper: Azért nem lehet csak úgy bedobni egy másik Batman filmet, mert az átlag néző a Nolan féle Batman folytatására számítana, a moziban meg csak nézne, hogy akkor mi is van most.

 13. Szerintem Nolan nem fog tobb Batman filmet rendezni. Ez 99.9%.

  Justice League-hez nem lenne muszaj uj Batmant forgatni elotte. Az Avangers-hez sem forgattak uj Hulk filmet. A tortenetet ugy is tudja mindenki.

  Am a teaser trailer alapjan (meg annak tudataban, hogy a Nolan testverek es Goyer irta) a Man of steel (Superman) komolyabb hangvetelu lesz mint az elozoek.

 14. Leoben:
  Akkor az átlag néző a Batman Beginsnél a Joel Schumacher féle gagyi folytatására számított?
  Szerintem ez lényegtelen, nem indokolna reboot-ot.
  A Nolan féle trilógia elvileg le van zárva (vagy nem, én nem láttam?).

 15. Brian69: öö forgattak új Hulkot, a Nortonos illeszkedik az Avengers univerzumba elvileg, pedig előtte ugye volt egy Hulk nem is olyan rég.

 16. csatlakozom Atilorn 2012. 08. 06. 16:30 -hez, szerintem is túlrealizált a nolan féle batman univerzum, és így nem illene az igazság ligájába. meglehetősen bután festene superman, wonderwoman, flash és többi “klasszikus” szuperhős ebben a világban. szükséges lenne egy újraértelmezés, kissé visszavinni batmant a képregény világába egy új filmben.

 17. Cooper: szerintem a címből (Begins – Kezdődik) és az eltelt időből fakadóan az átlagnézők kilogikázták, hogy a főszereplőn kívül nem sok köze lesz a régi Batman-ekhez. Szóval ez a példa nem teljesen helytálló.
  Mondjuk ha az új Pókember “bele a lecsóba” séma alapján készült volna, akkor jogosan köthette volna a néző a előzőkhöz, mert az is viszonylag friss.

 18. A Nolan féle trilógia NEM túlrealizált. Az Igazság Ligájához mérten valóban az… egyet is értek Nolannal, hogy ő nem igazán szeretne részt venni ebben az Igazság Ligája dologban.

 19. betmen simán mehetne a ligába, még a nolanos is, az ok, hogy reálisabb mint az elődjei, de a valóságtól, reálistól olyan messze van mint makó jeruzsálemtől

 20. Szerintem jó és kész:)

  *SPOILER*

  Úgy lett befejezve a film, hogy bármit lehessen utána csinálni.
  Még azt is, hogy leforgatnak 1 részt az ifjú titánnal, aztán a film végén meg beugrik az öreg Bale.
  A túl realisztikus dolog meg…ha azt gondolod akkor emlékezz vissza Ra’s al Ghul-ra amikor közli vele, hogy ő halhatatlan…az meg mégis csak elég vad lenne, hogy meghibbant becci és azért halucinálja maga elé…

  *SPOILER OFF*

  Pár hete épp végignéztem a Batman Beyond (Batman of the Future), és a Justice League-t (a Batman rajzfilmsorozat a héten tervben van:)) és szerintem ha ott megoldották, hogy a denevér a brutálisan felturbózott rosszfiúk/ szörnyek ellen harcoljon akkor megoldható lenne a mostani Batman-nal is. Ezt azért mondom, mert amire emlékszek a rajzfilmből az alapján abban sem voltak annyira a valóságtól elrugaszkodott ellenfelek. Persze ott is akadtak…pl.: 2face, Pingvin, Joker, Catwoman… persze a valóságtól 1 kicsit eltér az ábrázolásmód de egyiknek sincs se lézer szeme se brutális ereje, vagy szuper hallása…ellenpélda: Clayface, Solomon Grundy, Ivy, stb…

 21. Sziasztok,

  A realitást azért ugyahogy beviték a vasemberbe is és ugy érzem az Avangers-be is, mert azon kivűl, hogy szupererejük van, a környezet teljesen a földi és a technika is ugyahogy elképzelhető, és a batmanbe is megvannak az érdekes, elrugaszkodott technikai megoldások….más, szerintem Batmant mindig is az tette különlegessé, hogy semmi szupereeje nincsen, hanem technikai dolgokkal oldja meg a dolgait, és a kezdeti ellenségei sem szupergonoszok, csak később kevertek be olyanokat is….és azokat is kütyükkel győzi le…egy halandó is felveheti a harcot bárkivel, ha megvan az esze és na persze a tőkéje hozzá:)

 22. Még egy fél évvel ezelőtt lehetett látni David S. Goyer imdb-s adatlapján, hogy 2015-re egy Untitled Batman Reboot van neki előjegyezve. Azóta törölték ezt.

  SPOILER

  Nolant is meg lehet érteni. Az élete elmúlt 8 évét szinte végig betmenezte, nyilván unja már a dolgot. DE egyrészt VAN az a pénz (khmm…májkülbéj…. :P), másrészt én azzal bőven kiegyeznék, ha a forgatókönyvet a Nolan család dobná piacra. Van még jó rendező a világon.

  JGL szerintem nem jó Batmannek. Jó volt ez a filmbéli előkészítés, de ő nekem legfeljebb Robinnak lenne hiteles. Nem, nem a neve miatt. De majd meglátjuk.

 23. Mutáns:
  ! Batman spoiler !
  Ra’s al Ghul nem halhatatlan, az eszme amit ő és a league of shadows képvisel marad meg, az, hogy ezt ki teljesíti, ő maga vagy a lánya, az már mindegy. Pont mint Batmannél, bárki lehet Batman, amíg azt teszi amit tennie kell.

  SZVSZ

 24. Én két féle módon közelíteném meg ezt a “reboot” dolgot.

  Visszavinném Batmant a kissé képregényesebb irányba, de nem over the top módon.
  Nolan trilógiája után felesleges lenne amúgy is a “reál” vonalat követni szerintem.
  Olyasmit csinálnék,mint amilyen a régi rajzfilm sorozat volt. Batmant bedobnám abba a kortalan korba (40-es 50-es évek gengsztervilága, High-Tech kütyükkel)de nem over the top módon nem tenném család barátabbá azért. Ott lenne nagyjából abban a korban, amikor a karakter született, de pörgős izgalmas sztorival. (azért ebben követhetné Nolant)

  A másik, hogy adaptálnék egy sikeres modern Batman story-t, az eredettörténettel nem foglalkozva, mert minek. Pl. a Court of Owls című történet most zárul le és máris klasszikus. Azt simán megnézném filmben.

 25. nos végre végeztem az olvasással, kis ismertető

  1. ha Nightwinget behozznák, az csak is Dick Geryson lehet az 1. robin Nightwing-ből átment Blüdhavenbe, és a város őrzője lett. majd az alap sztori szerint 2009-ben bruce meghal és DG lesz batman
  2. robin Jason Todd akit Joker megöl, majd Ra’s al Ghul feltámasztja és Red Hood lesz
  3. robin Tim Drake kiválló detektív de gyenge a leggyengébb robin/az 1. volt a legerősebb és legügyesebb/

  Spoiler

  nos 1 alternatív változat a batman of the future, amiben Bruce papa még él bár 3lábbal járkál és Terry McGinnis lesz batman, mint az igazság ligájának utolsó részében kiderül, h Terry Bruce gyereke, akit érdekel az nézze meg a sorozatot

  a ligába pedig mindenképpen kell batman mivel a 7 alapító tag 1ike, vagyis 3fő alapító: Batman/adta a pénzt mindenhez…/, Superman/mint ötletgazda…/, Wonderwomen, további tagok: flash, Green Lantern, John Jons, HowkGirl, asszem megvan mindenki…és nem a Reynolds féle lantern…mivel nem csak ő kapott gyűrüt…akit érdekel az olvasson utána

  szóval ha már ott vagyunk h batman bárki lehet akkor már 1 olyan eredeti képregényt vennének számításba ami hiteles is, v DG, vagy Terry vegye átt batman szerepét, szerintem

  bocsi, hogy hosszú lett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.