Zero Dark Thirty-előzetes

Nincs tökölés, indítsuk rögtön a trailerre indítják az új Kathyrn Bigelow-film (The Hurt Locker) kampányát. A történet az Osama Bin Laden elfogásához vezető eseményekről szól. Szóval egy kém akcióthriller.

A főbb szerepekben Joel Edgerton, Jessica Chastain, Edgar Ramirez, Mark Strong, Kyle Chandler, Nash Edgerton, Jennifer Ehle, Harold Perrineau, Frank Grillo.

12 hozzászólás a “Zero Dark Thirty-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nekem simán tetszett ez a trailer, sokak ellenére a Hurt Locker is kurvára bejött, annó nagy meglepetés volt számomra.
  Valószinű, h túl lesz spilázva, amerikai centrikus, háromnegyede nem igaz de akkor is igalmasnak igérkezik. Ha hozza az előző filmje szinvonalát akkor engem megvettek.

 2. Én a totál érdektelenségbe fulladó Green Zone óta fenntartásokkal kezelem ezeket a filmeket. Csak remélem én is, hogy nem lesz totál kamu, bár ez úgyse fog kiderülni…

 3. Az egész az Oszama mítosz köré épül, szerinted mennyire lesz kamu.A szuper jófej amerikaiak harca a “terrorizmus” ellen.Ha Bigelow ha nem erre a sz@rra nem vagyok kíváncsi!

 4. Osama Bin Laden elfogásához vezető események? Én úgy emlékszem, odamentek és szétdurrantották a fejét…

 5. Ha egy random karaktert üldöznének akkor szerintem jobb lenne, ez így eléggé túl lesz pörögve, meg úgyis tudod,hogy mi a vége :). De viccet félretéve tényleg úgy érzem,hogy bármilyen szabadon választott karakter/kitalált terrorista jobb lenne szerintem.

 6. “Ha egy random karaktert üldöznének akkor szerintem “–az nem ennek a történetnek a megfilmesítése lenne nem???

  “Osama Bin Laden elfogásához vezető események? Én úgy emlékszem, odamentek és szétdurrantották a fejét..”
  2011-2001=10 (év) Voltak események vagy nem? Duhh!

 7. osama nem azért volt kiemelt célpont mert annyira zseni volt a tervek legyártásában, hanem mert 9/11 során jelképpé vált mind2 oldal számára.

 8. kameraman: ha valami random terrorista lenne attol miert lenne mas a sztori?:) nem mindig elkapjak a terroristakat eekben a filmekben? de. mikor lattal utoljara olyan amcsi filmet amiben a terrorista vagy az epp aktualis gonosz győzőtt?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.