Blockbuster watch: Rises-vu

Úgy tűnik, hogy a The Dark Knight Rises kinyitotta szárnyát, hiába ez a harmadik hétvégéje odakinn a mozikban, simán nyerte a 3 napot, 36 miliót összehozva. A film ezzel már mindenféle 3D bullshit nélkül is 354 milliónál jár Amerilában. Ehhez a világ többi része 378 millióval járult hozzá. Rövid matek után a film összbevétele eddig 732 millió dollár. Gondolom sírnak a stúdiónál, vagy épp rebootot terveznek. Upsz.

Az egészet a Total Recall remake sínylette meg, hiszen a Batman szárnyalás mellett neki csak 25,6 millió jutott hazájában, amihez világszinten csak 6 millió jött pluszban. Gondolom nem nyitott sok piacon, nálunk is csak jövő héten fog.

Az már csak extra, hogy a Ted átlépte a 200 milliós határt. Nem semmi bevétel egy R besorolású vígjátéktól. Konkrétan idén eddig 8 film lépte át ezt a határvonalat Amerikában.

9 hozzászólás a “Blockbuster watch: Rises-vu” bejegyzéshez

  1. Batmantől azért várható volt a jó szereplés, a három film együtt szép summát termelt a stúdiónak, szinte biztos, hogy tolják majd neki valamilyen formában.(Megmondom őszintén nem lepődnék meg egy egész estés 3D animáción, ahol Joker is feltűnik Ledgerről mintázva)

    A Total Recall-on kívül Pókember volt az ami rosszkor volt rossz helyen…Vagy annyira nem kevés az amerikai bevétele? Batmantől majd 100-al kevesebb, pedig 3D stb…

    Ez a Ted ez ennyire jó? Úgy értem én nem követtem eddig, mert valami CGI mackókalandnak gondoltam, de most lehet,hogy vállalom.

    Total Recall ehh… Kellett ez?

  2. Ja a Ted-et én sem értem. Láttam az angol nyelvű előzetest, szerintem a Family Guy fanok ettől hányni fognak. Nem elég durva és beteg a humora. Legalábbis az előzetes egy kalap szar volt.

  3. Ted szvsz zseniális volt. Én minden percét élveztem. Nekem is kell egy ilyen beszélő füves mackó.

  4. Total Recall megérdemelne egy hatalmas buktát! A Trailerén is látszott hogy xar lesz.

  5. Nem a rosszindulat mondatja velem…de egyáltalán nem lepődök meg..és nem siránkozok a T.R .bukásán…a Bőregér mindent vitt!:))))))))))))))))))

  6. Tipikus beszólás csakapuffin, még a filmet sem láttad. Elhalok az ilyenektől.
    Nekem nagyon tetszett a Maci :)

  7. “Nekem is kell egy ilyen beszélő füves mackó.”

    Tehát akkor ez most egy Wilfred csak medvébe? Amúgy én is kíváncsi vagyok rá, csak poén, hogy nálunk ennyire el van tolva a bemutató :D

  8. kameraman: “Batmantől azért várható volt a jó szereplés” Fél éve még arról regéltél, miért nem lesz sikeres a tdkhoz képest. Alzheimer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.