Daredevil és a Fantastic Four (frissítve)

Úgy tűnik, hogy a Fox hajlandó pár alapvető Fantastic Four karaktertől megválni, többnyire a gonoszok oldaláról, ha a Marvel cserébe kitolja Daredevil elkészítésére számukra adott időt. Szóval a gonoszokért cserébe a Foxnak nem kéne Október 10-ig mindenképp nekiállni az új Daredevil filmnek. Tudjátok, a megvett jogok lejárnak, ha x ideig nincs velük fejlemény, a Daredevil ezerrel ketyeg épp.

Mondjuk lehet, hogy a Guardians of Galaxyban jó lenne egy Silver Surfer vagy hasonló, de mivel a Daredevilhez épp Joe Carnahant pletykálják, így lehet annak jobban örülnék, ha kénytelenek lennének nekiállni a filmjüknek október 10-ig.

UPDATE: másnap jött a FOX-tól a cáfolat, miszerint a Fantastic Four számukra fontosabb, mint a Daredevil. Az is lehet, hogy ez utóbbi jogait hagyják visszaszállni a Marvelra, de az F4 gonoszaiból nem adnak senkit.

12 hozzászólás a “Daredevil és a Fantastic Four (frissítve)” bejegyzéshez

  1. Tudjátok mi lenne a jó? ha a Fnatasztikus négyest rebootolnák úgy, hogy az már a filmes marvel univerzumban legyen, tehát már ők is benne legyenek a Bosszúállók 2-ben mivel azért ők is mindig besegítenek nekik és megnéznék egy Tony Bruce Reed Henry és Peter szópárbajt filmbe xd

  2. Jaaj meg azt olvastam, hogy a Galaxis őrzőivel kitágítják a Marvel Univerzumot nagyon szóval lesznek még itt meglepetések :D

  3. Gábor: de az már régi hír, azt olvastad közben mindenhol, még itt is, le lett hozva. Sőt, fenn is említem őket.

  4. Szerintem Foxek Az Infinity Gem meg hasonlorol mondtak le, mert mint tudjuk Thanos is nagy FF ellenseg, es lehet a jogai most nem voltak tisztak. Gondolom, hogy nem egy Mole Man-röl mondtak itt le hanem a Galaxisos ellensegekröl.
    En örülök, hogy azert az idö nyomasara mindenki nyomatja a kepregenycuccokat. Csak ne csapjanak össze hülyesegeket, bar ahogy latom a sok sikerböl mindenki tanult, hogy a kepregeny ha jol van csinalva nagy Blockbuster lehet!
    Human mar megint tul nehez a matematika odalent. Egy 2+3-al is igazolhatod, hogy nem vagyunk Botok.

  5. Jaaj én nem úgy értettem csak ehhez a cikkhez tartozott egy angol oldalon, hogy a Galaxis örzőiben nagyon sok szemszögből bemutatják világot úgy, hogy sok mindenkire lehessen majd következtetni (földönkívüli fajok, nagyobb ellenségek) , mert Thanos se a Földről jött..

  6. A DD nem érdekel, de a FF-ből lehetne valami nem csak New Yorkban játszódó sztori, vagy akár egy külön Surfer film is.

  7. Flash: szívemből szóltál, Doom máig a legzseniálisabb villain a Marvel-univerzumban, nem mellesleg a no.1 a SHIELD listáján, úgyhogy kaphatna valami olyan szerepet/forgatókönyvet, ahol nem agyabugyálják őt el ennyire…

  8. Igen, a Bosszűállóknak méltó ellenfele lenne DR.Doom. De nem lesz, hisz a F4 miatt nem merik majd őt elővenni. Galactus is jó lenne, bár ő elég nagy falat. :) Félek, hogy ugyanazok a főellenségek lesznek, meg Loki, meg Thanos, azt kész is. Thanos szerintem egyáltalán nem fontos karakter a Marvelnél.

  9. Számomra jó üzletnek tűnik, a DD úgysem érdekel semennyire, jöjjön belőle csak nyugodtan valami low-budget direct-to-dvd-s kiadás, ha cserébe a fő Marvel filmes gárda csak gazdagodik pár karakterrel!

  10. Marvelnek mindenképpen megéri ez a csere szerintem, a Daredevilt nagyjából örökre elásták a Ben Affleck filmmel. Ellenben nagyon hasznos lehetne nekik pár villain abból a körből. (FF)

  11. àkos, nem szabad ilyet mondani, hogy Thanos nem fontos karakter. Többet szivozott az Avengersekkel mint Galactus. Galactus szinte csak FF-zett. Minden Infinity haboruban ö volt es a Gem-ek es a kocka sokat bekavart mar.
    Doom nem valo Avengersbe, hiaba nagyon Cool karakter, de nem oda valo, plusz kell hozza egy jo alaptörtenet.

    Az en tippem szerint követni fogjak az Ultimate törtenetszallat (eddig is erezhetö volt, föleg az elsö Ultimate Movie/kepregeny kombo mixeles atvett elemeiben). Es ha ezt követik akkor a következö nagy ellen SPOILER SPOILER az oroszok lesznek a sajat Ultimate csapatjukkal, es sok Giant Man fog küzdeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.