Podcast: Nyilvános vetítés 004: A pénteki vámpírvadásznő

Már megint beszélgetünk. Ezúttal szóba kerül a legteljesebb Lincoln életrajzi film, innen átkanyarodunk a zseniális Twilightra és még egy fekete-fehér filmről is beszélünk!

Premier: Abraham Lincoln, a vámpírvadász

Vámpírok, zombik régen és most

Premier: Magic Mike és Hope Springs – ki melyiket nézné?

Megtekintve: Merida, a bátor – Az új Pixar?

IMDb250 felzárkóztató: His Girl Friday – Van aminek 72 év sem árt meg

Egyéb: Skyfall trailer

Le is tölthető.

iTunes feliratkozás, RSS feed.

18 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 004: A pénteki vámpírvadásznő” bejegyzéshez

 1. Elnézést, lehet, hogy ez bunkóság, de engem csak a Skyfall-ról szóló részlet érdekelne, szóval megtudnád/tok mondani, kb. honnan kezdődik az?

 2. igen, már írtam és is, hogy jól jönne egy cue file hozzá.
  A vágónak kb. fél perc, a közönségnek meg nagy segítség lenne…

 3. NihilWolf: ha tippelnem kéne, akkor Venom nem sokat tudnak kezdeni vele. A végén van, de nem tudom potnosan hol, nem én vágtam.

 4. human, köszönöm a belém vetett bizalmat, nagyra értékelem. Nem is kértem szerintem túl nagy dolgot, csak hogy kb. a kék csíkot elnézve hol kezdődik, mert engem csupán az a rész érdekel.

 5. Anne Rice első Vámpírkrónikák könyve az Interjú a vámpírral volt és aztán írta a Lestat, röpke 10 év különbséggel.

 6. Megoldunk mindent szépen sorban. Készül a weblap is, talán a napokban ki is kerülhet, cue letöltést is csinálunk majd az mp3 mellé.

  Azért szomorú vagyok, hogy csak az utolsó pár perc érdekel… ;)

 7. A másik dolog az, hogy a His Girl Friday esetében senki sem említette meg a további hasonlóan klasszikus feldolgozásokat.

  Sem Billy Wilder remake-jét Jack Lemonnal (az 1940-es főszereplőnő szerepét játssza) és Walter Matthauval (Cary Grant :D ).

  Sem a Burt Raynolds-Kathleen Turner páros lendületes remake-jét 1988-ból.

  U.i.: A Forró éjszakában című filmet nem látta egyikőtök sem, avagy “In the Heat…” :) Ez fájt!

 8. human: Való igaz, a kiteljesedett kék csíkra gondoltam, nem voltam teljesen világos.

  silver42: Ne vegyétek rossz néven :D Csupán a felsorolt filmek közül Vámpírölő Lincoln, a Twilight-moslékgleccser, Magic Mike és His Girl Friday nem érdekel, Meridát meg még nem láttam.

 9. Venom: Twilight moslékgleccsert mi is szídjuk, úgyhogy már ezért érdemes végighallgatnod az adást. :) Meg egyébként is. Olyan jóóóókat mondunk. Néha. :)

 10. lol cím nem csak nektek nem ment, google-n megvolt a gyakori keresések között, és az imdb faq-ban is megvan: http://www.imdb.com/title/tt0032599/faq#.2.1.8
  és nekem is nagyon kellemes meglepetés volt a film, nagyon jól szórakoztam rajta. szerintem a morbidság nem annyira szándékos volt, csak a korabeli “filmen azt csinálunk amit akarunk” hozzáállás, ami valahogy manapság hollywood inkább csak cgi-ben mer megjátszani
  feliratok néha inkább összezavartak amúgy, én egy idő után kikapcsoltam
  egy javaslat: ha már mindenképp szeretnétek elkerülni hogy valakinek elspoilerezzetek egy 70 éves filmet, szerintem elég lenne szólni előtte, vagy esetleg itt a leírásban jelezni, hogy azután hallgassa meg az ember ha már látta/szándékozza megnézni az ember a filmet. csak mert jobb lenne imo ha nyugodtan beszélnétek róla, nem elharapva a mondatok végét
  bé verzió a cue, vagy akár csak egy néhány sor itt a posztban, hogy melyik téma hol kezdődik, bár nekem őszintén szólva nem hiányzik
  amúgy csak engem zavart a sztereó effekt? fülhallgatón legalábbis nagyon szédítő volt ahogy két irányból beszéltetek, össze is mixeltem inkább (foobar dsp ftw)

 11. anyMmal internetes hírnévre éhezel? :)
  egy live felvétel chat csatival mondjuk lehet hogy jó lenne, bár úgy elég könnyen félremehet a dolog

 12. His girl friday: emlekszem sokat adtak ezt a filmet regen a dunatv meg a kiralyin, még gyerekkoromban lattam utoljara :) tenyleg jó film.

 13. A nő neve a Péntek. His girl, Friday. A nője, Péntek.Péntek az én nőm. Régen a nőknek adtak filmekben ilyen neveket, hogy Sunday, Friday. stb.

 14. én csak egyet tudok érteni az egésszel.abrehem lincolt várom,vámpíros téma jöhet a felsorolt filmekből,tw***** egy fos és a hunger gamest pont ma néztem meg(könyvet nem olvastam) és épp ezt mondtam haveroknak,h agyon hypeolt téma,de a film eléggé hiányos”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.