Red Dawn most már tényleg?

A hányattatott sorsú Red Dawn remake lassan tényleg a mozikba kerülhet? Lehetséges ez? Az új poszter bizakodásra adhat okot, plusz bemutatja az azóta már valamennyire ismertebb tiniket. Mármint amikor ezt forgatták akkor páran még kis porbafingók voltak. Csak hogy mióta van kész: 2009-ben forgatták.

A történet? Amerikáb beveszik, de az ellenállás…

Red Dawn-poszter

human
írta
2012. 08. 09. 21:06
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Red Dawn most már tényleg?” bejegyzéshez

 1. Ez egy hivatalos poszter?

  Új fogalmat nyer a “falrahányt” jelző, ha ezt valahová kiteszik :O

 2. Gondolom egy újabb film a legeslegeslegselegnagyobb hős, hazaszerető amerikaiakról. Jöhet, alig várom, rég láttam már ilyen témájú filmet! Oh, wait…

 3. Az Epic eredetit úgysem veri, semmi értelme nem lesz, nincs meg a hangulat, nincs igazi főellenfél, hiányzik a szovjet-amerikai ellenállás, a hidegháború stb… Csak pocsékolják a celluloidot.

  Eredetiben Patrick Swayze, C. Thomas Howell, Charlie Sheen, William Smith, Powers Boothe.. ebben…Chris Hemsworth

 4. IMDB szerint: A group of teenagers look to save their town from an invasion of North Korean soldiers.
  Már a Red sem aktuális a Red dawnból…

 5. Sugabubus, hát az a nevük is: DEMOCRATIC People’s Republic of K. :D A demokrácia, az ilyen relatív… :D

  Biztos megnézem majd, csak agyilag rá kell hangolódni az ilyen filmek előtt a nagy amerikai hősökre. :D Jó régóta halogatják a mozit.

 6. nem politizálni akartam, tudom én hogy rühellitek amerikát, meg áldemokrácia meg minden, csak azt szerettem volna mondani, hogy politikai berendezkedés szerint a red általában kommunizmus, abban meg ugye nagyjából egyetérthetünk, hogy north korea-ban hivatalosan még az van, szóval nem értem, miért ne lenne aktuális

 7. Vicc az egész. Eredetileg Kína vette volna be az USA-t, de mivel tőlük tényleg féltek, ezért lett belőle Észak-Korea.
  Már alig várom a film nyitójelenetét, ahol három motorcsónakkal, és két, a második világháborúval megmaradt bombázóval győzik le a világ egyik legnagyobb katonai nagyhatalmát.

 8. SlyZero 2012. 08. 10. 12:31

  észak-koreának a világon a negyedik legnagyobb hadserege van, másfél milliós állandó, és több mint 7 millió tartalékos katonával. csak 80 hadosztály lövészt, 30 tüzérdandárt, 20 gépesített dandárt, tíz harckocsidandár és hét harckocsiezredet és 4 légi hadosztályt (33 ezred) amit be kéne tuszkolni abba a “három motorcsónakba” amit a 60 ezer fős haditengerészetük irányít… :DDD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.