The Loft-előzetes

5 házas barát közösen vesz egy menő lakást, hogy oda vigyék azokat a nőket akiket csak úgy véletlenül meghúznak, ne kelljen hotelekben szerencsétlenkedni és a többi. A probléma, hogy egyik nap egy hullát találnak a lakásban.

Sajnos tipikus történetmesélős trailer, hiszen onnan, hogy “valaki gyanúba kevert minket” elmegy egészen a feleségekig, miszerint ők is tudnak a lakásról. Ennyi alapján mernék pénz tenni arra, hogy az asszonykák bosszúja.

Amúgy egy 2008-as belga film remakeje, szóval lehet, hogy valaki már tudja is a csattanót. Az amerikai változatban Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller, Eric Stonestreet, Matthias Schoenaerts, Rachael Taylor, Rhona Mitra, Valerie Cruz és Isabel Lucas játszik.

human
írta
2012. 08. 09. 20:56
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “The Loft-előzetes” bejegyzéshez

  1. Csak szerintem nagyon hülye ötlet, amit ezek kitaláltak? Kicsit olyan érzésem van, mikor volt az a film, hogy már elítélték egy bank kirablásáért aztán kirabolja megint vagy mi… na az is ekkora hülyeség volt.

  2. Csatlakozom. Az eredeti nagyon jó film, kegyetlenül eltalált jelenetekkel, a forgatókönyv nagyon erős, a rendező pedig jól kombinálja a flashback-eket és a jelen időt.

    Aki még nem látta, és bírja a jó thrillereket/krimiket annak szerintem kötelező. Európában ritka manapság az ilyen témájú, ennyire feszesen rendezett film.

    A remake csak sz@rabb lehet.

  3. leírásra először a Cameron Diaz-os Very Bad Things jutott az eszembe de a trailer alapján jobb lesz ez :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.