Man of Steel és Expendables 3, a jó és a rossz

John Williams Superman témája biztosan kimarad a Man of Steelből. Az indok? “Úgy kezeltük, mintha egy Superman film sem létezett volna eddig, hiába szeretjük a régieket. Azt nem lehet, hogy csináltunk egy rebootot, de loptunk hozzá zenét” Mindezt a rendező, Zack Snyder ejtette el egy interjúban. Reméljük Hans Zimmer elbír a helyzettel.

Enyhíteni a csapást álljon itt, hogy az Expendables 3 producere szerint az alábbi nevek tűnnének fel a folytatásban: Nic Cage, Clint Eastwood, Harrison Ford és Wesley Snipes.

22 hozzászólás a “Man of Steel és Expendables 3, a jó és a rossz” bejegyzéshez

  1. superman reszrol ez varhato volt.qki mast hitt az nagyon naiv… nem orulok,de el kell fogadno.ha csak annyira dob ossze Zimmer jo muzsikqt,mint a batmanekhez,mar akkor jo lesz.
    exp. 3… cage nemtom hogy mennyire veheto az eddigi nehezfiuk koze… volt egy ket jo dobasa,de ezek koszono viszonyban sincsenek a fent emlitett szineszek filmjeiel.mondom ezt ugy,hogy Tom Hanks utan Cage a 2.kedvenc szineszem…

  2. Téma alatt témát ért :D Sokféleképpen szokták nevezni, de a téma sima zene szerintem, a theme song meg egy dal, pl. az I see you az Avatarnál. Zimmer meg elbír vele simán, már ha akar és van ihlete is. Eddig mondjuk Giacchino az egyetlen zeneszerző, aki folyamatosan jót produkál mindig, az egyetlen gyengébb alkotása a John Carter.

  3. Exp.3 esetében lehet, hogy kicsit sokat akar a szarka :P

    Úgy értem Eastwood bácsi kétlem, hogy reális lenne akár csak pár perc erejéig is, Fordban is erősen kételkedem. Cage esélyesebb (szuperhős-fanatizmusa miatt is), Snipes biztos benne lenne és hozzá legalább már tudjuk igazítani a forgatás kezdetének időpontját (2013 júli-augusztusa)akkor szabadul ugyanis 3 éves börtönbüntetéséből :D

  4. Snipes, Cage oké, de azért túlzásokba ne essünk már. Úgy, ahogy régebbi bejegyzéseknél egyes kommentelők is túlzásba estek, olyan ZS-kategóriás színészek felemlegetésével, mint pl: Don “The Dragon” Wilson vagy Michael Dudikoff.

  5. Exp 3-ban azért lehet, hogy kellene egy határ. Bírom Harrison Ford-ot, de nem hiszem, hogy lenne létjogosultsága, hacsak nem az elnököt játssza. :) Eastwood meg.. más kategória. Nem jobb, nem rosszabb, más.

    Amúgy szerintem Dudikoff nem zs, nagyon komoly filmjei is voltak, mint a Lőj a vadászra… Aki még beleférne a főgonosz mellé az Gary Busey.. Snipes oké, de furcsállom, hogy nem említették Segalt. Szegénynek komolyan már alig van jó filmje, mivel én kitartok mellette most is, megnézem az összes filmjét hátha, de sajnos nagyon mélyen van.

  6. Expendables 3 – Without limits
    :)
    Úgy lenne az igazi, ha pár nagyobb régi nevet behoznának, mint hős és az összes C-ZS akciósztár meg lenne a gonosz.

  7. Mmmmmm teljesen kihagyni a superman theme-t, lehet végül jól sül el így. Bár nemhinném hogy annyit rontana az összképen ha lágyan a háttérbe beleveszve hallanánk egy kis superman themet, pár sec erejéig, nemhiszem h Zimmer papát megizzasztaná a feladat. De nem ő dönt sajna.

  8. Az egyik rákfenéje a Singer-féle filmnek az volt, hogy túlságosan megpróbált a régire hasonlítani a történettel, karakterekkel, díszletekkel, sőt a zenével is. Ezeknek megvolt a maga ideje a Christopher Reeve által játszott Supermanekben, de azóta már sok idő eltelt, egy másik Clark Kent kell már az új generációnak, ahogy egy másik Batman is kellett, Nolan sem tartott meg semmit sem a régiből, még a zenét sem, pedig Danny Elfman zenéje is jó volt, de annak akkor volt időszaka. Én is nagyon kedvelem a régi Superman filmeket, ahogy a zenéjét is, de nem szabad csak amiatt betenni egy zenét, mert régen szerettük, még halkan sem vagy a stáblista alatt sem.
    Ha azt akarjuk, hogy ez a film sikeres legyen, annyira hogy folytatásokat is forgassanak, és én szeretném ezt, akkor az új nézők számára is élvezhetővé kell tenni.

  9. Én is sajnálom, hogy nem lesz benne a főtéma (vagy csak ködösítenek/vagy a stúdió rászól Snyder-re, és nem hagyják ki a “ziccert”), de érthető. Esetleg a film végén, mint az új Star Trek esetében, leheletnyit felcsendülhetne… Meglátjuk, nagyon messze még 2013 nyara.

    Expendables 3-ba meg Gary Busey kell, ahogyan kameraman is mondja :D Plusz, el tudnám képzelni benne Kurt Russell-t, Jean Reno-t, Pam Grier-t is :DD Akár egy harmadik (?) zsoldosbanda tagjaiként :D Eastwood kizárt, hogy igent mondana rá, Cage-t pedig én se nagyon tudnám elképzelni. Ford elnökként zseniális húzás lenne :D

  10. hát akármennyire imádom Zimmer zenéit is, már most vesztett 1 pontot az értékelésemből a film :(

  11. Superman: ahogy a Batmant is átfazonírozták, mind dramaturgia, mind megvalósítás, mind zene kapcsán, el fogjuk fogadni az Superman zenéjét is Hans Zimmertől, aki szintén a nagyok között van.

    EX3: Ford soha nem volt akciósztár. Ő a kalandfilmek kalandfilmjeinek koronázatlan királya (bocs, IJ eredeti trilógia fan vagyok), Eastwood aligha mondana igent erre, hiszen elvileg visszavonult a színészkedéstől, igaz, most még azért egy baseball movieban szerepet vállalt. Dudikoff játszott a Legénybúcsúban és ő az Amerikai Nindzsa. Igaz, hogy alacsony kategóriás film az utóbbi, de akkor is gyermekkorunk VHS gyűjteményében majd mindenkinek ott volt. Ő nem lenne rossz választás, ahogy Cage sem, mert valljuk be a Szikla, Con Air, Face/Off igazán jó akciófilmek és ő volt a 90-es évek egyik akciósztárja.

  12. Még valami: Snipes? Én reméltem, hogy már a 2. részben is benne lesz, csak hát a törvény, az törvény.

  13. Hát kár a Superman zenéért. Expendables 3? Ez kicsit már sok azért, főleg ahol Cage neve felmerül, az jó már nem lehet.

  14. expendables 3, még a 2. részt sem láttam :)

    Eastwoodnak örülnék, az öreg katona szerepében beszól egy jót egy cameo keretében, felidézve a Heartbreak Ridge-t :)

    Michael Biehn is jöhetne már, talán majd a 4-ben :)

  15. Én nem sajnálom a Superman theme-et, nem hinném, hogy a majdani film stílusába illeszkedett volna.

    chegue: Zimmer talán nem a legnagyobb, de köztük van. Ne feledkezzünk meg Howard Shore-ról, John Powellről, John Williamsről, Randy Newmanről.

    Ex3: Ezek szerint Nic Cage haja lesz a harmadik film főellensége? Nem gond, Eastwood lelövi egy shotgunnal, a többiek meg addig römiznek a háttérben.

  16. Végre elszakadunk a régi Superman zenétől, akármilyen jó is volt annak idején.

    És jöhet Gary Busey, de szigorúan csak főgonosznak, márha össze tudják kaparni szegényt, elég rossz bőrben van..

  17. Snipes-ot biztosra vehetjük, hiszen már az első részben is benne lett volna, csak hát azok a fránya törvények. :D
    Nicholas Cage meg úgyis mindenre igent mond mostanában. A többiek viszont kétségesek.

  18. Akik Clint bácsi ellen lázadnak üzenem, hogy nem kell feltétlenül hardcore eksünhírót alakítania. Játszhat a filmben valami kickass exkatonát, aki most a helyi a polgárőrség vezetője. Kiagyal minden tervet, nagy stratéga, stb…

    Örülnék továbbá a következő neveknek:

    Old School tagok:

    Jackie Chan
    Steven Seagal
    Kurt Russel
    Hulk Hogan
    Laurence Tureaud – Na Ő ki? :D – >Google…

    Titánok:

    Dwayne Johnson
    Hugh Jackman
    Daniel Craig

    De minél tovább agyalok, annál több név ugrik be… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.