20 hozzászólás a “Arnold tiszletet parancsol” bejegyzéshez

 1. mintha clint eastwood papát látnám!

  mekkora lenne már ha arnold is rendezne fasza filmeket!

 2. az a kocsi baromi fontos volt a jobb sarokba. valahogy idegen az egész posztertől. amúgy fasza :)

 3. Csatlakozom. Az az autó mit keres ott? Teljesen életidegen :) Amúgy nagyon korrekt poszter. Kíváncsi vagyok hogy mozog Arnold a vásznon, nem tudom mennyire van még formában (nem cikizni akarom félreértés ne essék, én is überfan vagyok) mert neki azért szerintem nehezebb lesz kondiba lendülni, mint Stallone-nak.

 4. Már hallom is a háttérben a zenét: Big Gun, tádádátáá, tuf-tuf
  Öcsém, ekkora stukkert képzeljetek mondjuk Ian Holm kezébe :-)

 5. Én örülök, hogy Arnold papa visszatér már hiányoltuk. Csak ne sikerüljön izzadság szagúra.

 6. csakapuffin: azért ezzel erősen vitatkoznék. Egyetemet végzett, ex-kormányzót nem neveznék a rendezéshez IQ lightosnak. Ha már itt tartunk Stallone is jó a kamera másik oldalán (Rocky Balboa, John Rambo, The Expendables) és akiről nem gondoltam volna, de mégis: Ben Affleck.

  Szóval ne ítéljünk elsőre. Szerintem Arnoldot egészen egyszerűen nem érdekli a rendezés vagy csak nem jött be neki anno, pedig egy Mesék a kriptából epizódot és egy TV filmet már levezényelt.

 7. Schwarzenegger pedig rendezett már, nem is rosszat :) Egyik kedvenc Mesék a kriptából epizódom volt…

 8. Flyvik, azért, mert elvégzett valami egyetemet, és kormányzó volt (hét év alatt megtriplázta Kalifornia adósságállományát), miért tudna filmet rendezni?

 9. Élien: én nem arra reagáltam, nem akartam összefüggésbe hozni a két dolgot, hanem konkrétan az IQ lightra reflektáltam. Nem tartom egy unintelligens embernek. Ennyi!
  Van olyan rendező, akinek neve van, mégsem tud filmet rendezni. :-)

 10. Ja, Flyvik, ez igaz, mint gyakorlatilag a Willises film után az összes filmjével Shayamalamalan.

 11. Élien: közben olyan “zöld” intézkedéseket hozott(alternatív energiaforrások), amikkel a háztartások leredukálták kb 30%ra az energiára szánt kiadásaikat.

 12. Kb elég meghallgatni, hogy mit mesélt a Total Recall filmről. Úgy beszélt mint egy betépett ovis :D

 13. na várjunk
  lesz ez, meg a börtönből szabadulós stallonés film?
  így megszaladt most neki?

 14. A rendezésében kételkedők inkább olvassanak utána annak, hogy majdnem az összes filmjét ő hozta össze. Ugyan nem ő írt és nem ő rendezett, de a rendezőt, írót, színészeket, szóval gyakorlatilag minden alap dolgot ő szerzett a filmjeihez. Lehet, hogy nem tökéletes, de kevesen vitték annyira az életben, mint ő.

 15. demerzel: igen, de az indiai csodagyerek azért a Unbreakable és a Signs után kezdte meg a mélyrepülést, tehát azért 3 vállalható filmje van. :-)

  bobjay: ezt nem is tudtam róla. Viszont az biztos, hogy tudja, mit akar és el is éri. Jó fazon, én mindig is bírtam.

  Persze, hogy beindul. Ügyesen kihasználja a comeback-kel járó előnyöket és vállal egy westernszerű akciót (The Last Stand), egy igazi akciót (The Expendables 2), egy thirllert (The Tomb) és állítólag van valami sci-fi is a képben, nem beszélve az Ikrek folytatásáról, ami még ugyan pletyka, de bármi lehet. Nagyon okos, mert mindenki, aki ismeri, tódulni fog a moziba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.