Seven Psychopaths-előzetes

Martin McDonagh (In Bruges) új filmje, eszméletelen sztárgárdával. Bár a trailer kicsit Guy Ritchiet idézi, de a Bruges óta tudjuk, hogy McDonagh-film előzetesének nem hiszünk annyira. Ennek ellenére a komédia részt nekem mégis eladták rögtön, hiszen… áhh, basszus, nézzétek meg azokat az arcokat. A történet amúgy pár pitiáner kutyarablóról szól, akik egy rossz ember kedveencét tulajdonítják épp el.

human
írta
2012. 08. 14. 22:33
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Seven Psychopaths-előzetes” bejegyzéshez

  1. Zseniális. Az In Bruges is az volt, meg az az ír rendőrös is nagyon tetszett. Nagyon várós

  2. A rendőrös a Guard, de azt nem ő rendezte, hanem a testvére,John Michael McDonagh. De mindkettő jó film, szóval sanszos, hogy ez is az lesz, várós:)

  3. Ez Hatalmas filmnek ígérkezik! Csupán a roppant találó magyar filmcímfordítástól rettegek előre.. In Burge = Erőszakik -pl..

  4. De jó, hogy más is szereti az In Bruges-t. Ez is kötelező. Én is azért nem néztem meg sokáig, mert ilyen szar a magyar címadás. Körülbelül ott szoktam le a magyar címek figyeléséről teljesen. Ma már csak angolul…
    Például el sem képzelem, milyen címet adhattak a The Decent c. filmnek (A Barlang bosszúja? Sántán add az életed?Botrány, amit művelnek)Pedig a cím zseniálisan utal a főhősnő begubózottságára és a barlangi mutánsok rejtőzködő életmódjára.

  5. Miaza: The Decent? :D
    Gondolom a The Descent, bar azt kivetelesen: A barlang cimet kapta, de amugy nagyon gazok a forditasok, ezt alairom!

  6. demerzel: Nem tom mi a gond a magyar címekkel… én például épp az Erőszakik címre figyeltem fel anno, de ugyanígy örülök a Nyolcadik utas a Halál címnek is Alien helyett…

    és a film… Hát kapásból várós, a trailer első 10másodperce megvett… :D Erőszakikat bírtam, plusz egy film, amiben benne van Farrell, Rockwell, Harrelson és Walken már rossz nem igazán lehet… :D

  7. A magyar címadással az a baj, hogy nem gondolnak a folytatásokra mikor kreatívkodnak, és ezért vannak olyan förmedvények, mint Feltámad a Halál vagy Legdrágább az életed, hogy az Unokádra ütökről ne is beszéljek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.