The Last of Us a Gamescomon

Ez ezezezez miért nem film? Miért nincs PS3-mam? Faszomat már. Az Uncharted alkotói elhozzák a legjobb interaktív posztapok filmet?

18 hozzászólás a “The Last of Us a Gamescomon” bejegyzéshez

 1. Hmm… megmernék esküdni, hogy ezt már láttam rendes prezentációban. Úgy látom, hogy csináltak belőle egy trailert :D
  Nekem sincs konzolom, nem is lesz. Tökéletesen elvagyok a PCmmel :D

 2. Pocok így tökéletesen lemaradsz elég sok mindenről a viszonylag gyatra PC-s felhozatal mellett. Bár ha nem ismered a konzolos játékokat akkor nem fáj a hiányuk. :)

  Human Te meg vegyél egy PS3-at nem egy pénztárcagyilkos dolog egy 5+ éves vas beszerzése. ;)

 3. OFF:

  zsolt78

  Képben vagyok a konzolos dolgokkal és nem, nem hiányoznak a kimaradt játékok. Egyrészt mást is csinálok PCn, másrészt a kedvenc FPSeimet konzolon… szót sem érdemel.

 4. :) Én is pont ma rendeltem be a Ps3 at ennek a játéknak a hatására. Volt régebben is Ps3 am, de meg kellett válnom tőle. Heavy Rain, MGS 4, Uncharted 1-2-3, Killzone 2-3, Little Big Planet már csak ezek miatt megérte. :)

 5. Ez nagyon nagyon nagyon várós játék. Viszont úgy volt, hogy ebben az évben érkezik, ellenben úgy tudom, csak jövőre. Mindegy, érdemes kivárni.
  A sztori pedig nagyon jó és igazán vászonra való. :-)

  Human: vegyél PS3-at, nemcsak a játékok miatt. Blue-Ray lejátszó, Internet, tárhely,stb. vannak előnyei.

  Ami ajánlok addig játszani mindenkinek:
  Spec. Ops: The Line – külső nézetes akciós, katonás, de érdemes.

 6. Flyvik: ps2-t 30ért vettem, ps3-at is max akörül fogok. Esetleg ha 3 reklám fut majd folyamatosan és kattintotok is rá akkor meggodnolhatom magam és parizerre is jut mellette :)

 7. E3 óta elő van rendelve. Ami szomorú hogy hirtelen akkora divat lett a zombi téma mindenki le akarja húzni a rókabőrét. Visszasírom a világháborús dömpinget

 8. human 2012. 08. 15. 16:29

  Tegnap megkaptam valamelyik nagy kereskedő reklámújáságát… ps3, egy játék 80000. Mondom mi a fax… időt utaztunk vissza 5évet? Nevetséges.

 9. Rongyosra játszottam mindhárom Unchartedet. Vakon bízom a Naughty Dogban. Amúgy human! Láttad már a Beyond : Two Souls előzetesét. Ellen Page a Főszereplője, és a Heavy Rain alkotóitól érkezik.

 10. Azért PS-et nem vennék érte, de ha jönne Box-ra akkor a legvártabbak között lenne.Zseniális…De miért csak ps-re adják ki a játékaikat?Amerikában nem sokat fognak eladni belőle…

 11. Hát reméljük az Alan Wake PC-s sikerének példájából kiindulva itt is megjön az eszük, és piacra dobják pár év múlva PC-n.

 12. Nem is fognak, ha van eszük… Hisz logikus lépés, ezzel csalják el az embereket a konzolokhoz… Muszáj exkluzív címeket piacra dobniuk, másként elsüllyednének… :?

 13. human: sztem csak ezert veszek majd konzolt :D Egyebkent nezz utanna a watchdognak… sztem az lesz az ultimate game :D

 14. Human: Understood. :-)
  Nekem kint vagy linkben, tehát én próbálok segíteni. :-)

  brianaspirin: Jó lesz, ahogy az Assassins Creed 3, MOH Warfighter, CoD – Black Ops 2. :-) Hidd el, nagyon jó lesz! Van egy 7 perces gameplay trailer és igazán meggyőző. :-)

 15. Human. Ha ezen múlik én rákattintok, bár biztos vannak olyan reklámok, aminek elég a filmbuzi látogatottsága és nem kell kattogni.
  Viszont nekem sose volt konzolom, de annyi jó dolog van rá mostanság, hogy érdemes lenne beszerezni egyet. Pl. a Last of Us-ért is. Csak akkor már kell egy komoly tévé is, mert az sincs. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.