Bullet to the Head-előzetes

Stallone sem akar lemaradni Arnietól. Persze minden az Expendables 2 moziba kerülésével függ össze, de legalább mi is látjuk a trailereket.

Walter Hill rendezésében R besorolású akciófilmet kapunk. A történet szerinte gy zsaru és egy bérgyilkos összefog, mivel közös ellenségük van. Bár kicsit túl sok a zene, na meg a történetmesélés, de ez szórakoztatónak tűnik, olyasmi akciófilmnek amiből manapság kevés van.

20 hozzászólás a “Bullet to the Head-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hogy kellenek-e ilyen akciófilmek. Simán. Viszont ha beleesnek abba a hibába,hogy futószalagon elkezdik őket nyomni, akkor az lehet, hogy a minőség rovására megy. Ezen az előzetesen is inkább izzadtságszagot éreztem, mint fun gyilkolást.

  Persze lehet,hogy jó lesz, és úgyis megnézem, de kicsit félek, hogy Stallone átesik a ló túloldalára.

 2. Azért az évi 1-2 ilyen kaliberű akciófilmet nem nevezném futószalagnak, de remélem én is, hogy mindenféle f*s forgatókönyvre nem bólint(anak) rá a nagy öreg(ek).

 3. Ez is nekem való. Tőlem simán jöhetnek futószalagon is, ha Swarci meg Stallne visszavonul, úgyis vége a régi jó kis akciófilmeknek.

 4. Wittgen én sem a mostani helyzetre értettem, csak ahogy látom elkezdődött valami…szerintem a szuperhősös marvelkedésből is sok lesz az az évente 3-4 film amit terveznek…

 5. Szerintem annyira nem fognak belehúzni, max évente – másfél évente 1 film.

  Viszont örülök, hogy Momoa kap moziszerepe(ke)t, bírom a búráját neki is. :-)

 6. Hát ez így elsőre vmiért jobban bejön, mint az Arnie-s cucc….lehet Khal Drogo miatt xD

 7. Ez badass!

  Nem hiszem, hogy futószalagon gyártják majd ezeket a filmeket. Mind Sly, mind Arnie meglovagolják a comeback hullámot. Ez az év és a 2013-as erről szól majd. A The Tomb lesz még nagy dobás, utána egy Rambo utolsó kaland és egy Exp3. Jól volna!

 8. A börtönös Stallone/ negger filmet várom, jó sztori, jó hogy ketten. DE: Schw új sheriffes filmje legalább akkora túrónak néz ki mint eze! Semmi egytra, kb annyi feelingje van mint egy nagyon sokadik rosszabb féle Statham filmnek. MEg kissé Csúcsformában utóérzet.

 9. Bravó! Még több ilyen filmet! (persze kiváló minőségben és nem pedig szarban…) Ez a fenti trailer a tegnapi Schwartzeneggeressel egyetemben kurva jó lett.

  Mindkét film hihetetlenül várós.

 10. A feleségem nem tudta, mi bajom van, mert újjongtam a trailer nézése közben! Úgy kellenek manapság ezek a típusú akciófilmek, mint sivatagban egy pohár víz! Terror: “kb annyi feelingje van mint egy nagyon sokadik rosszabb féle Statham filmnek.” Avval a külömbséggel, hogy itt a főszereplő egy élő akció-ikon, Sylvester Stallone!

 11. Szerintem Statham bár újabb, de van akkora egyéniség mint Stallone. Csak igen, Stallone többet tett már le, mert régebbi. Egyébként nagyot durrantott az öregfiú, az Expendablessal tudta,hogy újra mozgásbalendűl a szekér, sikerült visszakaparni a szart a lóba, amit jócskán elszart az utóbbi évtizedben 2000 – óta. Most újra divatbajöttek a régiek, mert tudtak még valami plusszt kihozni, és egy kb. Get Carter szintű új filmnek is már hype szaga lesz. Én így gondolom, de csak nyugodtan. Egyébként kíváncsi leszek ezekre, de a Tombon kívül a többi biztos nem mozis téma nálam.

 12. Hello. Nem tudja valaki, milyen szám szól 1:35 és 1:45 között? :)
  Egyébként a film simán várós, lehet nem lesz az év durranása, de egy új Stallone film mindig jöhet. :)

 13. már arnoldnál is eszembejutott ez,de nem akartam duplázni,így most (bár biztos volt már más aki előjött vele)
  szal vajon 10-20 év múlva kik lesznek azok akiket ilyen öregként, 50-60-70 körül akcióznak nekünk,ki lesz a mai “fiatalabbak” közül akik még akkor is hitelesnek tűnnek öreg sheriffként,exkatonaként és stb
  mert most még(vagy újra) van egy willis,schwarzi,stallone triónk mint badass öreg akcióhős,de ők se ugrálhatnak lövöldözhetnek örökké (és eastwood se lesz mindegyikükből,saját gran torino mogorva szomszéd alakítással)

 14. khaos:

  Ilyenek soha nem lesznek, egyszerűen 2000 után már más szelek fújnak. Jók ezek a nosztalgiák, de gyakorlatilag velük hal ki ez a fajta akció.
  Utódokként Stathamet, “Rock”-ot, Dieselt tudnám elképzleni, illetve az utóbbi két Bond film alapján Craignek lenne esélye erre a szerepre, de ő túl “finom” ehhez. A mostani ifjak pedig még nem elég “érettek” és valószínű, hogy nem is szándék, hogy azok legyenek.

 15. Terror! Én csak arra próbáltam célozni, hogy egy filmet mennyire befolyásolják a színészek, adott esetben egy főszereplő! Például, annak idején a Visszavágó baromira tetszett, de főleg Gibson miatt. Ha nem ő, hanem valami harmadrangú akárki játssza a főszerepet, valószínűleg alig, vagy egyáltalán nem jött volna be a film. Én ilyen vagyok. Most is ez a szitu, ha Eric Stolzt lenne a főszereplő, valszeg leszarnám a filmet, de mivel gyerekkorom kedvenc akcióhőse lesz benne, így ujjongva várom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.