The Cabin in the Woods

Nézd meg. Mondom nézd meg. Tényleg, nézd meg. Érted már? Nem? Nézd meg! Hányszor kell még mondanom?

The Cabin in the Woods főszereplői

A Cabin in the Woods az utóbbi évek legjobb horrorfilmje. A marketingeseit viszont nem igazán irigylem, hiszen minden plusz információval az élvezeti értéket csökkentették. Igen, sajnos a trailerek is spoileresek voltak, mivel úgy a legjobb beülni erre a filmre, hogy szinte semmit nem tudsz. Ne is olvass tovább, nézd meg. A kommenteket mindenképp kerüld itt.

Azért leírom a tartalom egy részét. Szóval van ez a viskó, az erdőben. Ezen kívül még 5 fiatalunk van, akik csak szórakozni akarnak egy jót, így kimennek ide a semmi közepére. Teljesen tipikus horror set-up, és itt jön a képbe az író Joss Whedon. Úgy képzeljük el, mintha a Cabin egy öntudatára ébredt horrorfilm lenne. Pontosan, nyilván nem az a csattanó, hogy 5 fiatal elhullik vagy nem hullik, az túl egyszerű lenne.

Bevallom, hogy eszméletlenül tetszett a film. Bár nyílegyenesen haladnak az események, szóval nem olyan “mi a fene van?”, de mégis hatalmas wtf, amikor végül leugrik a lánc és elszabadul az őrület. Tipikusan az a film, amit még a horror stílust nem túlzottan kedvelőknek is ajánlok. Bár vannak benne ijesztések, na meg az R besorolásnak hála a vérrel sem spórolnak, de sosem öncélúan, hanem csak a történetnek megfelelően. Na meg rengeteg humorral megspékelve.

Ennél többet már tényleg nem szabad tudni róla. Hogy is mondjam (sejtelmes női hang) meg akarod nézni.

115 hozzászólás a “The Cabin in the Woods” bejegyzéshez

  1. Általában egyetértek azzal amit írsz Human , nem véletlenül nézegetem ezt az oldalt naponta :D, de ez a film olyan gagyi, hogy már gagyibb nem is lehetne szerintem :D

    nem írom le miért , mert hosszú lenne, de azt valaki elmondaná nekem , hogy mi volt az aminek a sas nekiment és ugye úgy járt ahogy a motoros gyerek is ? :D

  2. nah kíváncsi vagyok,imdb-n is magas a pont,human is 9et dob rá,pedig csak egy horror-thriller ami mostanság nem szárnyal
    supnat évadnyitó után nekiesek,remélem lehet kicsit parázni is,egyedül sötétben maxhangerős fülhallgatóval

  3. Le a kalappal Joss Whedon előtt, idejét nem tudom, mikor szórakoztam ilyen jól utoljára egy horroron. Már nagyon vártam, hogy valaki végre leszámoljon a horrorklisékkel.

  4. Megnéztem ma este :) És szerencsére azon kívül nem tudtam róla semmit, hogy elmennek az erdőbe egy faházba. Így eléggé meglepődtem, mikor láttam, hogy ez nem egy tucathorror lesz :)

    Szerintem is érdemes megnézni bárkinek, nem csak horror fanoknak. Nem hibátlan, nálam csak 8 pont, de jó kis film volt.

    SPOILER!!!!

    A végére nagyon elborult :D A sok dög kiszabadult, volt banzáj :) Szépen lopkodtak más filmekből, de nem gáz, mert ilyen nem volt még szerintem. Reménykedtem, hogy lehet folytatása, de a vége elég lezártnak tűnt, mivel a ketten életben maradtak, így elpusztult a világ (elvileg).

  5. SPOILER

    Tegnap este lett beszerezve. Az “irányító” gárda hatalmas, lehetett rajtuk kacarászni.:) Adjunk esélyt másoknak is:D

  6. Most fejeztem be én is. A filmről semmit nem tudva kezdtem el, és ütött! Ilyen bravúros horrort a Trick ‘r Treat óta nem láttam. Érdemes megnézni!

  7. ez valami zseniális lett, ennyit rég szórakoztam filmen, poén hegyek nonstop a remek címkiírástól, és persze kaszab.

    az a baj, hogy az ember picit is olvasgatja a filmes világ történéseit, akkor tudja, hogy mekkora film a cabin in the woods, így nyilván nem ért meglepetésként a dolog, de milyen ász lehet, ha valaki a semmiből nézi meg, nulla előtudással. (nem a sztorira gondolok, arról én sem tudtam semmit, hanem arra, hogy jó lesz.)

  8. Ez valami zseniális volt, minden tekintetben. Nagyon örültem a Dollhouse-os szereplőknek. A párbeszédek és a poénok nagyon ültek, különösen a záró dialógus. Már szétlelkendeztem magam mindenkinek, aki szembejött. :D

  9. huhhh ez nagyon jo volt :D hal istennek semmit nem tudtam rola, meg azt sem,h lesz ilyen film, csak tegnap megneztuk es pafff mekkora jo. remdkivul szorakoztato.

    SPOILER ALERT!!!!

    az a jelenet a vegen… a nagy meszarlas kozepette amikor megerkezik a masodik turnus katona a liftekhez es pont akkor erkeznek meg a lifttel az allatok es csak egy lift csenges es waaaa

  10. Öt perce fejeztem be, felnézek és itt is a kritika.És teljesen egyetértek vele.
    Így stáblista alatt gondolkodtam, hogy milyen kategóriába lehetne sorolni, mert horrornak én nem mondanám, elvégre sokszor pont a horror elemeket figurázzák ki, de nem is ez a lényeg, sőt valószínűleg ez a rétegelt műfaj adja neki a plusz ízt. A Sikolyhoz lehetne talán hasonlítani, ha nagyon akarjuk.

    Szerencsémre pedig nem néztem egy trailert se, csak a címről tudtam, illetve, hogy valamilyen horrorféleség fordulatos történettel. Még a posztert láttam, de az szintén nem utalt semmi konkrétra.

    Még több ilyet.

  11. nos,hát ez nálam kicsit bukta lett így,túlzottan rákészültem azt hiszem h vmi jót látok
    ami végülis így is volt,de már megint csak kiszúrják a szemünk a horror-thriller címkével,csak mert van egy kis vérengzés
    nevettem,vannak poénok tényleg,de nekem nem év filmje
    az ebben a kategóriában nálam továbbra is a tucker and dave vs evil (idén láttam,így idei év filmje,pont)

    SPOILERES

    viszont el tudnék képzelni ebből vmi sorozatot simán ugyanezzel a koncepcióval,irányítók stb

    nekem pont a végére elborulás ami nem jött be,persze jól nézett ki az “állatkert” és ahogy elszabadul minden,de pont ezért kicsit sok is lett
    ha mondjuk ott vége hogy a csaj küzd a mólón,és ünnepel a stáb,majd egy vágás ahogy hasonló brigád rákészül a következő “showra”,kihagyva az ősök szabadulása témát sokkal jobban tetszett volna

    azért egy 6-7 pontot így is megér a film,főleg az elején látható poénok és irányítók viselkedése miatt
    utolsó 20 perc levitte az értéket sajna

  12. SPOILER

    Nagyon szeretem Whedont, de ebben a filmben nem annyira jön át a zsenialitása. Nagyon jó az alapötlet, meg az irányító csapat jó poénokat szállít, ezekben ott éreztem Whedont, de a többi rész nem volt túl jó, még átlagos tinihorror szinten sem, a horror elemeket elrontották a gagyi poénok (pl. hatalmas bonggal ölni zombikat, stb.), valahol a vígjáték és a horror között megrekedt a film, nem igazán tudták eldönteni melyik legyen. A film végi szörnykavalkád, és a befejezés is tetszett, érdemes egyszer megnézni azért, de nem tartozik Whedon jobb forgatókönyvei közé (vagy csak a rendezés rontotta el nagyon?)

  13. SPOILER

    Csak a team ült, a többi unalmas volt sajnos. Több mészárlás, kikacsintás, horror-monszter kellett volna. Sajnos az eleje nagyon lapos volt.. De a vége ütött.

  14. SPOILER
    kiderült, hogy elpusztul-e, mert az utolsó két másodpercben még van egy jelenet a stáblista után

  15. Bob!
    SPOILER
    Az egy erőtér volt,ami lezárta a területet, gondolom azért hogy a szörnyek se szabaduljanak ki, mikor ráeresztik a fiatalokra.

  16. sugabus! leírnád mi volt az, most tekertem végig a stáblistát és semmi nincs a végén….

  17. mérföldekkel veri a mostani tini-horror felhozatalt. para, cicik, vér, humor… mi kell több egy ilyen fimbe? ja vmi normális forgatókönyv! és az itt meg is van (természetesen nem kell tarantino szintű párbeszédekre gondolni).

    én semmit, de tényleg semmit nem tudtam a filmről, csak a posztert néztem meg, ja meg láttam h thor is ott van, na egy esti parának jó, gondoltam. és nem csalódtam, azon kívül h néha hangosan felröhögtem :D a vége pedig csodálatos!

    SPOILER!
    amikor ülnek a világvége torkában, a két ember, akik megmenthetnék az emberiséget, de rájönnek h semmi értelme! hát azon hangosan röhögtem! mekkora fityisz már az egész szocializált társadalomnak!

  18. Nos ez egy mestermunka volt a legapróbb részletekig! Ezt az elborult alapötletet… Állat!

    SPOILER

    A liftes résznél, majd utána, mikor láttam a sok lényt, csak arra tudtam gondolni, én is szívesen lettem volna a team-ben, és kötöttem volna fogadásokat a hentelés elején :D

    Részemről 9/10, óvatosan bekúszott az idei top 3-ba! :)

  19. A legelső hozzászólóval Bob al értek egyet.
    Életem leghaszontalanabb, elvesztegetett másfél órája volt ez. Gagyi, fosrakéta “film”.
    Valamelyik hozzászóló írta, hogy az volt a legnagyobb baja, hogy megrekedt a vígjáték és a horror között. Egyetértek. Talán a paródia meghatározás illene leginkább erre a “filmre”. De hát sajnos nem az. Ha az lenne talán érne akár 0 pontot is.

    -1/10

  20. Épp tegnap este néztem meg.
    Nekem nagyon bejött. Persze én nem is egy horror fanatikus vagyok, szóval nekem kifejezetten tetszett a végefelé enyhülő szorongás.
    9/10

  21. SPOILER

    Azt leírja valaki spoilerbe, hogy a benzinkutas csávó tulajdonképpen miért is hívta fel a teamet a film eleje-közepe fele? Mit akartak vele kifejezni? Illetve miért emlegetik Japánt és a Svédeket? Kiadták videón a videókat?

  22. SPOILER
    :D bömmeg. végigpörgettem én is újra, és nincs ott semmi. mondom biztos valami szivatás, vagy csak álmodtam az egészet :d
    bocs, nem a stáblista végén, hanem a film végén. kinyúl a kéz, tehát kiszabadultak az ősök

    amúgy Dana ezzel a hajjal valami eszméletlenül aranyos volt. már csak miatta megérte végignézni

  23. SPOILER akik ismerik a Left 4 Dead sorozatot
    amikor mutatják a főszereplőket egy csomó szörnnyel a liftben, jól láttam, hogy jobbra tőlük ott volt egy BOOMER?

  24. Ez valami nagyon betegen ütős lett!

    SPOILER——–SPOILER——-SPOILER——–SPOILER——
    Először azt hittem, hogy az Evil Dead feldolgozása (persze az erőfalnál megingott a sejtés), aztán valami féle társadalom kritika az elszabadult valóság showk egyre brutálisabb válfajának igénye miatt, hogy már csak a halált nem láttuk élő, egyenes adásban. Aztán átment az egész valami meseszerű, minden félelem egy helyen feelingbe, nem beszélve a Kocka utánérzésről és a végén nem maradt más, csak az ami. (A lényeget még spoileresen sem írom le)
    mrfaktor :A benzinkutas csávó telefonja egy olyan dramaturgiai fogás, amivel jelzik, hogy mekkora hatalmuk van, azaz mindenki benne van. A csávó megőrült ebben a munkakörben. :-) A japán és a svéd kérdésre: ez egy globális az, ami.
    SPOILER VÉGE——-SPOILER VÉGE—–SPOILER VÉGE———-

    Ez tuti vétel DVD vagy Ble-Ray-en. 9/10 nálam, de jó is volt!!!

  25. Na most kicsit én is pórul jártam Human ízlésével:) A filmről annyit tudtam, amit tegnap itt az első két bekezdésben elolvastam, ma pedig már meg is néztem és talán a hype és információhiány miatti túlzott elvárásaimm miatt, végül csalódnom kellett.

    Ugyanakkor a nálam hardcore-abb horror/filmrajongóknak, akik képesek mintegy kívülállóként élvezni a szinte tökéletesen megcsinált, önmagát nem komolyan vevő meta-horrort ez tényleg egy “must see” film és ők tényleg “csak” a fordulatokat és meglepetéseket hiányolhatják.

    pici SPOILER: Az, hogy konkrétan mire megy ki a játék, gondolom senkinél nem ütött túl nagyot.

    Viszonzt hogy egy (szerintem) kicsit hasonló filmmel hasonlítsam össze, amíg a Sikoly-nál remekül eltalálták a meta-cucc a komolytalanság és horror arányát, így sokkal jobban be tudtam vonódni, ennél a filmnél, elég gyakran inkább kizökkentő volt az egész.

    Kis túlzással a két irányitó pasi menette meg nálam a filmet, a színesbőrű munkatársukat viszont teljesen funkciótlannak éreztem.

    Egyszer azért szerintem is érdemes megnézni, de ne várja tőle senki az év meglepetés-filmélményét!

    /már amennyiben meglepetést lehet egyáltalán várni :)

  26. Rögtön megnéztem, amint elolvastam a cikket, és nekem nagyon tetszett! Végre egy nem sablon horror, zseniális ötlet volt a sztori! Végig nagyon jól szórakoztam, mind a hentelős részeknél, mind a poénos részeknél, a vége pedig nagyon ott volt, semmi bajom vele. Király volt! Ezt vártam Whedontól és nem kevesebbet, szerintem hozta a formáját, ismét egy olyat alkotott, ami más, és jobb, mint a többi idei horror.

  27. hát human, remélem a total recallt is ilyen elánnal fogod felpontozni…. én értem, hogy téged meglepett, meg jót röhögtél rajta, de ez a film soha a büdös életben nem ér 5nél többet.

  28. zarojel91: más stílus. A mostanában megjelenő horrorok között pedig ez simán felpontozható.

  29. Hatalmas film de igaz rá hogy SEMMIT sem szabad olvasni róla előtte.

    Nekem abban a szerencsében volt részem, hogy így néztem meg és hatalmasat ütött. :)

    Nem vagyok oda “kanos tinik bulizni mennek és valami felhenteli őket” dologért de haver erősködött hogy nézzük meg.

    Nem bántam meg. :)

    SPOILER

    A különböző videón mutatott dolgok azok más stábok (amcsi, japán stb)hasonló tervezetei amik ugyebár becsődölnek mert pl japán iskolások lezúzás a lényüket ezért áll csak rajtuk a világ sorsa.

  30. “de ez a film soha a büdös életben nem ér 5nél többet.”

    ugye olvasod a többi kommentet? csak kérdezem.

  31. Hát ez minden szempontból csodálatos volt, köszönöm. Úgy néztem, hogy semmit sem tudtam róla, és egy élmény volt. Simán jár a 9 pont.

  32. SPOILER

    A következő rész az, hogy ez a világ csak egy teszt volt egy nagyobb, univerzum méretű megfigyelő gárda számára…. :)

  33. Hehe, öt perce folyamatosan gondolkodom, hogyan tudnám leírni úgy a véleményem, hogy ne kapjon el a szűrő…

    Ez a film valami kib*szott állatság volt, Istenem, végre.
    Meg sem tudnám mondani, mikor élveztem ennyire egy “horror”filmet, mert már tényleg majdnem mindent láttam a témában.

    Úgy 9/10, hogy csak úgy csattan. Megyek, megnézem megint.

  34. Ma néztem meg, ennél rosszabb filmet ebben az évben még nem láttam, pedig megnéztem jó párat. 3/10

  35. Húú, hááá, úúú, fuck…mi? Nem ez nem. Mi a fene ez a film? Ház, erdő. Ennyit tudtam, de ami ebben a filmben történt, ez zseniális.

  36. Nem volt rossz, de azért nem ájultam el. Mindenesetre meglepő.

    Spoiler

    a végén a két kölyök, akkor most túlélte vagy nem?

  37. Új filmet üdvözlök az idei év toplistáján részemről!

    SPOILER: left4dead kikacsintás a boomerrel mekkora már

  38. Joss Whedon véglegesen elásta magát nálam. Mások nehéz munkáján könnyű élősködni! Kezdem tényleg azt hinni, hogy a Firefly csak egy kurvára-nagy mázli volt a részéről…

    Mert, ha a filmed egyik fele egyértelmű homage és rip-off (Evil Dead, főleg) a másik fele pedig egy easter-egg vadászat, kockáról-kockára megállítva a filmet a DVD-n, akkor tudod-mit!? AZ – NEM – EGY – FILM!

    Ennél lustább, unkreatívabb filmet idén még nem is láttam! Ja, de. Avengers, szintén Tőle! Ó…

    Ez a geek-appeal zsáner lásd: Super 8, Avengers és most meg ez, egyre jobban terjed! Jó, persze ha annyira kocka vagy, akkor tetszeni fogsz, áradozni fogsz róla, értékelni fogod, satöbbi, de ha annyira-nem, akkor képes leszel ellépni egyet kettőt hátra, és objektíven nézni.

    Ugyanakkor, ha Joss Whedon minden vágya, hogy néhány milliónyi geek belefröcsögtesse a mindenféle testnedvét az arcába, hát akkor az az ő baja…

  39. SPOILER

    “plsztkdnvr
    Kis túlzással a két irányitó pasi menette meg nálam a filmet, a színesbőrű munkatársukat viszont teljesen funkciótlannak éreztem.”

    Gondolom ő képviselte a normális embert.
    Csak lesett ki a fejéből és nem értette az egészet amikor látta, hogy azok a beteg f***ok fogadásokat kötnek és azon élvezkednek, hogy kit hogyan trancsíroznak szét.
    Kb ennyi volt a szerepe szerintem.

  40. Szóval ez azért jó film, mert az utóbbi évek horrorjai szarok voltak? Nem csak amerikai horrorok vannak, az európai filmesek elég kemény darabokkal álltak elő az elmúlt években, és ezzel biztos nem mondok semmi újat.

    Ez a film nem horror, ami nem baj, de paródiának is gyenge. Nem túl vicces, cserébe unalmas, mert izgulni végképp nem lehet senkiért, és még a forgatókönyvet is összehányták. A benzinkutas csávónak, a feka katonának semmi, de semmi szerepe nem volt, mintha terveztek volna velük valamit a vége felé, csak aztán két spangli között elfelejtődtek.

    [spoiler]
    Kiszúrta a szemeteket a végén a sok szörnyszülött? Úúú, zombik, meg szellemek, meg egy kobra, hát ez milyen szórakoztató! Legalább akció lett volna azokban a jelenetekben.
    [spoiler vége]

    Egyébként jogos: minden összehasonlítás kérdése. A Scary Movie 27. részétől mindenképp jobb.

  41. Nem értem ezt a sok “parodiának meg komédiának gyenge”… EZ NEM EGY KOMÉDIA! Viszont vannak benne apróbb poénok. Hát ti nem láttátok a többi filmjeit? Avengers? Vagy buffy, Angels?

    “Ennél lustább, unkreatívabb filmet idén még nem is láttam!”
    Ez meg már nc

  42. Tegnap megnéztem a filmet. Hát ez kib….tt szórakoztató volt.
    Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota és Trelkovsky: ajánljatok valami filmet, ami nektek is bejott. A filmrol alkotott véleményeitek alapján kíváncsivá tettetek, mi az ami nektek tetszik.

  43. Annyit tudtam,hogy Whedon írja,meg hogy gyanúsan klisés címe van.
    Na mondom ebből valami nagy okosság/állatság lesz és tényleg!
    Telitalálat nálam is ez a mozi!

  44. zso: Ennyire alapmű ez a film, hogy akinek nem tetszik, annak biztos más se jön be? Ugyan már. A 21 Jump Street tetszett, mert követte az akciófilmes kliséket, mégis nyilvánvaló volt, hogy egy percig sem érdemes komolyan venni. Volt a történetnek íve, kaptunk akciójeleneteket, szerethető karaktereket és poénokat, bár beismerem, ez utóbbi szubjektív. Ha horrort kéne írni, akkor francia és spanyol filmeket sorolnék.

    [spoiler]
    A Cabin egy összegányolt, súlytalan valami, 2D-s szereplőkkel, akikért izgulni nem lehet, sőt szurkoltam, hogy minél előbb végezzenek velük, aztán legyünk túl a kötelező slasher-elemeken. Az összeesküvés béna, nyilván szándékosan, pedig reméltem, hogy nem hiába ülöm végig a filmet. A poénok meg nem jöttek be, legfeljebb kínomban nevettem néhol. Tudom, csináljak jobbat, meg biztos besavanyodott vagyok.

  45. Ez tényleg kurva nagy volt.
    Fogni a horrorklisék ősapját (meg a többi országon keresztül bevillantani még párat) és csavarni rajta egy jót.

    Én megértem, ha valakinek nem tetszik, de aki fantáziátlansággal meg lenyúlással vádolja, az valamit marhára nem fogott föl.

  46. SPOILER
    Szerintem a film hozhatott volna valami felfrissülést a horrorok közé, de sajnos a vége felé elvérzett az egész dolog. Megmondom őszintén én azt hittem, hogy a filmben azért megy a cécó, hogy szórakoztassanak nagyon gazdag emberkéket, és a megjelenő zombik is “statiszták” akiknek a feladatuk a piszkos munka elvégzése…aztán a vége előtt fél órával nagyon elment más irányba a történet…pedig azt hittem, hogy valami igazán nagy csattanót tartogat a film…dehát akkora hülyeség lett a vége, hogy az nem igaz…

    Mondhatnám azt is, hogy jó alapötletből kihoztak egy közepes filmet, ha kicsit komolyabbra veszik a figurát sokkal jobb is lehetett volna…

  47. “SPOILER akik ismerik a Left 4 Dead sorozatot
    amikor mutatják a főszereplőket egy csomó szörnnyel a liftben, jól láttam, hogy jobbra tőlük ott volt egy BOOMER?”

    Jaja, nekem is megvolt külön WTF volt 1,5 óra értetlenkedés közepette. Amúgy nem volt rossz film a vöröske cuki volt poénok szálltak Whedon style-ba, szóval korrekt volt. De azért messze az év filmjétől.

  48. Nem volt rossz, de azért itt a legtöbb komment, és human véleménye is szerintem pozitívabb mint amit a film nyújtott.
    Ha értékelni kellene akkor 7/10.

  49. Pocok: Azért írtam a Jump Streetet, mert az hasonlóan komolytalan, ettől még 6/10-nél az se több. Nemrég néztem a Networkot (1976) és a 12 Angry Ment (1957), mindkettő tetszett, de ha ezeket hozom példának, sznobnak néztek.

    Mindegy, szerintem a 9/10 erős túlzás, más szerint meg nem. Azért vannak kommentek, hogy árnyaljuk human kritikáját, nem? Én 4/10-nél többet semmiképp se adnék erre (nyilván mert tetszett a Jump Street, ja).

  50. Jó film. Bár nekem jobban tetszett volna az a poén:

    SPOILER SPOILER SPOILER
    hogy nekünk, nézőknek mutatnak be áldozatot a technikusok. SPOILER VÉGE

    Meglepően durva ösztönlények vagyunk, és bizony, élvezzük más vérét és szenvedését. Így oldjuk fel a szorongásainkat.

  51. SPOILER SPOILER SPOILER

    Algieda: Pedig pont ez volt a poén. :) Minden évben egy horror filmet kell forgatniuk az “Ancient God”-oknak, vagyis a nézőknek, azért hogy elégedettek legyenek. (az egész irányítója a “The Director”… éééérted :) )

    Nem véletlen, hogy az eddigi összes, létező horrorfilm történetéből választhattak a hőseink :)

  52. Soha nem fogom visszakapni ezt a masfel orat az eletembol de meg mindig remenykedem benne hogy ez csak egy typo es a kritikat valojaban Mammut irta vagy valami vendegblogger..

  53. POZOR POZOR: VIELEN SPOILER!

    Én csak kapkodom a fejem, hogy miért dobálják az emberek a 9/10 meg 10/10-eket, az év filmjéről nem is beszélve. Lehet, hogy ez most sznobságnak vagy felvágásnak hangzik, de én nem estem hasra a filmtől, és különösebben csavarosnak sem tartottam.

    Az, hogy az egész hentelés egy irányított folyamat, szerintem senkit sem lepett meg. A trailerben kb. két snittel lelőtték ezt a “csavart”, és őszintén szólva ez alapból nem egy hatalmas unique felállás.

    Hogy miért kellett szerencsétleneknek elhullaniuk szép sorjában, itt kellett volna a csavarnak lennie, éééés: mert feláldozzák őket az isteneknek.

    wat.

    Ennyi? Ezzel le van zsírozva az egész? Összeszednek egy pár embert, akik egész véletlenül illeszkednek a sorba (ribanc, atléta stb.), elcsalják őket egy házba az erdő mélyén, majd végignézik, ahogy elhullanak.

    Több dolgot sem értettem a filmben. Az első, ugyanúgy ahogy a Truman Shownál: a háznak jószerével minden egyes szegmense be volt kamerázva és mikrofonozva, és senki nem vette észre. (Oké, ez nem óriási hiba, de elég zavaró.) A második: hogy élt túl a főhőscsaj minden kibaszott támadást? (Felúszik egy tó aljáról, egy zombi elkezdi kaszabolni, de kutyabaja, és kibaszott VÉRFARKAS elkezd csámcsogni rajta, de kutyabaja.) Hogy ment halt meg Hemsworth a zombik kezében?

    És amúgy is: nem lett volna egyszerűbb elfogni az embereket, és kivégezni őket? Plusz, miért akarnak az istenek elhulló embereket nézni? És miért ölnek meg mindenkit, ha nem kapják meg a horroradagjukat? Honnan szedték össze a szörnyeket, és miért nem volt ellenük megfelelő védelmi berendezés? Honnan termett ott Ripley? Hogy élt túl a füves csávó? (Egy istenverte kés volt a hátában, plusz láttuk a vérét fröcsögni.)

    Hogy kezdődött el ez az egész emberáldozó létesítmény? Rátaláltak az istenekre, megkérték őket, hogy ugyan maradjanak már a föld alatt, és ők majd visznek nekik áldozatokat? Vagy az istenek vártak és vártak, amíg nem jött valaki, aki feláldoz nekik egy rakás embert, aztán meg lementek a föld alá relaxálni?

    Tényleg megreked a film a horror és a vígjáték között, mert horrornak túl komolytalan, vígjátéknak túl komoly.

    Összességében amúgy nem rossz film, csak egyszerűen nem értettem az egész dolog lényegét. 6/10

    (Amennyiben én vagyok hülye, és tényleg nem kaptam el a lényeget, valaki magyarázza meg, kérem.)

  54. Én csak azt nem értem, hogy ki ez a Whedon, hogy így nyomjátok felülről. volt neki egy iszonyatosat nagyot bukott tv sorozata, meg néhány idióta forgatókönyve (nekem senki ne jöjjön azzal, hogy az Avengers zseniális, mert olyan lapos, mint a tehénszar.)

  55. The cabin in the woods

    Az ötlet tetszett, a kivitelezés már kevésbé(pl. a CGI ritka gagyi).
    Még annyi, hogy lehetett volna egy kicsit komolyabb hangvételű az egész(és ezáltal hihetőbb). Egyébként nem volt rossz.

    SPOILER!

    A fiatalokat gyilkolászó zombik helyett én másféle szörnyet tettem volna be. A film végét látva volt ott bőven más lehetőség is.

  56. SPOILER SPOILER

    Nekem csak egy dolog verte ki a biztositekot. Az a piros gomb a biztonsagi ör fülkeben. Nagyon vicces, hogy egy hülye pici gomb egy központi helyen mi mindent ki tud nyitni.
    Ez olyan mint ha bemesz a CIA-hez es a portasnal megnyomsz egy gombot es kilövik az atomot Moszkvara. Semmi 2 kulcs amit egyszerre el kell forgatni, semmi retina/DNS teszt, nem, bemegy veletlenül a takarito neni es rakönyököl a piros gombra es vege mindennek….
    (bocs ha volt mar, 66 komment tul hosszu volt nekem)

    SPOILER Vege

    Amugy a film jo, birtam ahogy Thor szaladt es lökött fel mindent ami mozgott :)

  57. SPOILER SPOILER SPOILER

    Venom és azok, akik nagyon lehúzták:
    A film 3 szinten folyik.
    1.) 5 átlag fiatal elmegy az erdőbe, aztán lehentelik őket => gagyi, sablon film, nem? De!

    2.) A történéseket egy szervezet, cég irányítja => volt már ilyen film, nem egy. Kevésbé gagyi, de 10 pont nem jár érte.

    Néhányotok ezt vettétek a film értelmének, ezért repültek a -1, 0, meg 1-es értékelések.

    Na de ott van a 3. szint: Miért is történik minden úgy, ahogy történt. Minden egyes részlet ki van dolgozva.

    A film lényegében arról szól, hogy miként rendeznek horror filmeket a nézőknek. (lsd.: korábbi kommentem)

    A szereplőket úgy kell irányítaniuk, hogy azok megfeleljenek az elvárt sablonnak: szőke csajt hormonokkal kezelik, hogy k*urvásabb legyen, sociology major, intelligens arcból, buta alfa-hímet csináltak.
    Aztán a poén: a fool-t nem tudták lebutítani a klisés szintre, mert végig be volt tépve => ő értette meg először, hogy mi történik :D

    Tele van a film ilyen apró utalásokkal. Felsorolok párat: benzinkutas, kép a falon, jelenet, amikor az irányítóban partyznak, amig a csajt kínozzák a háttérben (annyira WTF :D), és a kedvencem, amikor a csaj cickói előbukkanak, mire az irányítóban a csávó: Score (ez kell a népnek, nem? :D)

    A végcél pedig, hogy a nézők elégedettek legyenek. Mindent ezért csinálnak (nem azért mert áldoznak az isteneknek), ezért szabad szó szerint értelmezni a végét sem.

    Remélem valamennyit tudtam segíteni.
    Másodszori nézés közben végig röhögtem meg mosolyogtam az egészet, mert minden egyes apró részlet világossá vált.

  58. Sziasztok!

    Venom és Trib kritikájával értek egyet:$
    Én is azon filmnézők táborát erősitem, akiknek ez az alkotás nem jött be :$ Pedig imádom a horrort, és annyi mindent láttam és hallottam előzetesben erről a filmről, hogy ugy gondoltam: NA VÉGRE! – ez nekem való lesz.Ehhez képest nagy csalódás volt számomra ez a film.Értettem én is az elképzelést, na de valahogy a megvalósitás nálam nagyon elmaradt.Stilusilag hasonló a Tall Man-hez, ami nekem pölő sokkal jobban tetszett, annak ellenére, hogy azt sem tartom tökéletes alkotásnak.Az a jó kategória ez pedig csak egy erős közepes:$

  59. zso

    Evil Dead 1-2-3. Például.

    Braindead.

    REC

    A kör. (Az amcsi remake valamiért jobban tetszett, mégha kevésbé volt is félelmetes…)

    Fűrész 1-2. (A többi csak torture-porn.)

  60. SPOILER

    Venom: a feltett kérdéseidhez csak kis fantáziára van szükség. De most komolyan mi ez a US szint, hogy mindent szájba kéne rágni? ;)
    “Vérfarkas – kutyabaja”… hát a haldoklást nem nevezném fasza állapotnak.
    “Mikrofont senki nem veszi észre” – te rendesen végignézted ezt a filmet? :)

    Kameraman:
    “Ki az a Whedon? Egy nagyot bukott tv sorozat” Wtf?
    Ha már arra tudod használni a netet, h ilyen marhaságokat írj, igazán megkérhetnél valakit, h mutassa meg neked az imdb-t vagy a google-t.

  61. SPOILER

    Paladin: A csajt elkezdte enni a vérfarkas, vagy fél percig csámcsogott rajta, aztán volt két vágás a mellkasán. El volt borítva vérrel, az tény, de ez nem sok hatással volt rá. Szerintem ez kutyabaja-kategória.

    Értem én, hogy ez afféle meta-horror akart lenni, “hogyan csináljunk horrorfilmet”, de én nem érzem úgy, hogy kifigurázták a kliséket, inkább csak felvonultatták őket. (A kettő nem ugyanaz.)

    Mindenesetre, mint mondtam, nem rossz film, de nem dobálnék rá 9/10-et.

  62. Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota: Na, nincs is annyira különbözö izlésünk :-) Már mind megvolt.

  63. A legelső, Bob nevűnek: azért nem írod le, miért gagyi szerinted, mert már a legegyszerűbb jelenetet sem értetted belőle.
    A film pedig zseniális. Kicsit rá kellett állnom arra, hogy ennyire stíluskavalkád lesz, de megérte megnézni.

  64. Alapvetően Venomal értek egyet, nagyon túl van értékelve, nem rosz film, de messze nem zseniális, max 6/10 (az is csak kategoriájában). Valaki irta feljebb, hogy mekkora hogya benzinkutas is benne van. pfh.. hát aki ilyet ir, sem sok horrort látott eddig. Kifigurázásnak meg egyátalán nem mondanám.
    Horrornak irtó gyenge és még horror szinten is nagyon kiszámítható, paródiának humortalan, ha meg komoly, elgondolkodtató alkotás akart lenni, az nagyon nem sikerült.

  65. SPOILER

    még jó is lehetett volna, volt benne fantázia, de nem lett…nagyon nem.

    horror, horror paródia, és kocka féle d kategória olcsó kotyvaléka.

    őszintén sajnálok mindenkit aki erre 3/10nél többet ad…

  66. hát ezen a poston ledöbbentem :D ennél rosszabb filmet régóta nem láttam.
    az alapstory jó és tetszett, amit valszeg 3 mondatban fogalmaztak meg. ezek után belemarkoltak a klisédobozba és rászórták a papírokra, amiből lett egy forgatókönyv :D
    nulla darab izgalom, minden egyértelmű.. s tök fura, h ennyi ismert színész van benne :)

  67. Ennyire arrogánsak azért ne legyetek. Ha egy kicsit is utána olvastatok volna, tudnátok, hogy csak szimplán nem értettétek meg a film lényegét. Ami önmagában nem baj, csak akkor, ha közben másokat szidtok, azért mert ők megértettét.

    Ui.: Pont az olyanokat figurázza ki, mint ti, ezek szerint okkal :D

  68. Nálam klasszikus értelemben vett horrorfilmként leszerepelt 10/4-nél nem jobb.

    SPOILER

    Viszont ha nem horrorfilmként nézem, és értékelem, hogy a kreatív utat választották, akkor 10/7,5-öt megérdemel. Az ötlet nagyon megdobja, viszont a történet felépítése nekem nem jött be. A két helyszín közötti váltások sok helyen esetlegesnek érződtek, és az a megoldás sem tetszett, hogy már az elején látjuk mindkét helyszínt, viszont csak a végére derül ki, hogy mi miért történt.

    Ha a másik (nem erdei) helyszín csak később kerül be a képbe (és mondjuk flashback, vagy valami ahhoz hasonló technikával mutatták volna be, hogy mi is történt ott), akkor szerintem nagyobb lett volna a meglepetés, és erősebb lenne a film hatása.

    Korrekt szereplők, érdekes alapötlet, jó jelenetek, de gyenge kivitelezés. A végén a magyarázat elnagyolt, a halálesetek meg túl konvencionálisak a film többi részéhez képest (legalábbis a többségük). Ha nem lett volna ennyire hypeolva, akkor lehet jobban bejön, de így kicsit csalódás volt.

    Összességében nekem 10/6,5-öt ér

  69. Valahol azt olvastam h sátánista jellegű amihez túl sok kedvem nincsen.Mennyiben igaz ez?

  70. spoileres

    év filmje lett volna könnyen a koncepció miatt, ha nem pont a “zombikat” választják, kezdenek uncsik lenni. de ahogy elszabadultak a liftek olyan jót rég láttam már horrorban/durvulós filmben

  71. spoiler

    Miről beszélsz kocsolas? “Yes, you did. You had zombies. But this is “Zombie Redneck Torture Family,” see? They’re entirely separate species. Like the difference between an elephant and an elephant seal.

  72. nos az erősen hozzátartozik a véleményemhez, hogy úgy néztem meg a filmet, h “kikölcsönöztem” miután láttam, h horror és magas a pontja imdb-n, nulla háttérinfóval.
    ha ez a film direkt lett ilyen, akkor látom benne a jót, de attól függetlenül lehetett volna sokkal jobb :)

  73. A meglepően pozitív kritika miatt azon nézők közé tartozom, akik nulla előzetes info-val nézték meg a filmet. Sőtt, általában nem szoktam trailerekkel bombázni kíváncsi természetemet, nem szabad!

    SPOILER

    Épp az ilyen jeleggű filmet miatt sem. Az eleje írtóra tetszett: laza conversation egy létesítményben, sugallta a profizmust. enyhe amerikai humorral fűszerezve. DE, ezután váltás és jött a klisékkel teli negyed óra. Fiatalok vagyunk, de okosat is vagyunk és megyünk egy nagyot bulizni, kefélni…ezzel semmi baj, csak nem ilyen formában, legalábbis ha átlagon felüli filmet akarunk csinálni.
    Két karakter kiemelkedő: a főnököt alakító Richard Jenkins, meg van persze a fura füves srác is Fran Kranz.
    Tetszett, hogy volt benne valami sci-fi-s beütés, kis Truman Show ( mint valaki már említette), meg talán egy kis náci zombik ( dead snow).
    A sztorira nem fektettek nagy hangsúlyt, valamilyen szinten ez pozitív is, hiszen mindent a néző talál ki fokozatosan, nem szájbarágós! A vége sejthető, és külön pontot érdemel az apokaliptikus befejezés :)
    A vígjáték elemek is jól elhelyezettek, személyes kedvencem a sex jelenet előtti terem kiürítés, a fekete srác álszentsége, hogy őt nem érdekli majd egyszercsak jobbról befigyel a képbe. :D

    SPOILER OFF

    Alapvetően egyetérek a fenti kritikával, Nálam is ütött a film, méghozzá egy 8-ast a vége miatt. :)

  74. meglepően pozitív? hónapok óta záporoznak a filmről a pozitív kritikák. az lett volna a meglepő, ha negatív:)

  75. “Én csak azt nem értem, hogy ki ez a Whedon, hogy így nyomjátok felülről.”

    te nem tudod, de kábé a 90-es évek közepétől a tévézés egyik legkultikusabb figurája. és jó pár éve a képregényírásé is. most már mozifilmeké is. nem kell, hogy szeresd, amit csinál, nem abból lesz kult, amit szeretsz, de ahogy megírta a buffy-t, félisten lett. utána már csak hab voltán a tortán az angel, a firefly, az xmen képregények, a runaways, az avengers és ez.

  76. Szerintem borzasztó volt. Ha valami szándékosan sablonos, unalmas és kiszámítható, akkor is sablonos, unalmas és kiszámítható.

    SPOILER

    A végefelé a liftes vérontás és a CGI-orgia tetszett, de ha egy tányér kajából kicsipkedünk pár finom húsdarabot, attól az még nem lesz jó kaja.

  77. semmi trailer vagy hasonló nem játszott nálam a film megnézése előtt, és talán ezért tetszett az egész.
    vannak olyan dolgok amiket nem igazán sikerült megértenem

    SPOILER

    miért kellett nekik ez a kergetéses cucc, egyszerűbb lett volna szimplán kinyírni őket, aztán az istenek szépen aludtak volna tovább.
    aztán hogy sikerült így összeválogatni a csapatot, elvégre nem most dobták össze őket, hanem ismerték már egymást. viszont itt kicsit úgy értettem, hogy valamit az irányítók tettek a szőkével meg thorral, mert a csávó furcsának tartotta a viselkedésüket.
    aztán a cameo, ami nem baj, hanem az elhelyezés, lent a veremben, mégis mit csinált ott?
    ja meg a japánok azzal a békával, az volt igazán wtf.

    a film vége ütött, még ha szűz kiscsajnak mindent sikerült előtte túlélnie(tényleg poén, hogy előtte nem halt meg)

  78. kelemen:
    Joss Whedon életútja eddig kísértetiesen hasonlít Sam Raimiére. Utóbbi készített pár horrort, sorozatozott, és jöttek a szuperhősös filmjei. Az igen középszerű Pókember-trilógiával elérte a csúcsot, maradt utána pár kultikus horror, amik erősen verdesik a B-kategóriát, és ennyi.

    Whedon robbantott az Avengersszel, forgat még pár gyengébb részt hozzá, aztán temethetjük is. De legalább megcsinálta a Buffyt is, éljen.

  79. bodorpityu

    SPOILER

    Azért nem nyírták ki simán őket, mert ez egy show volt, és ők is ezzel szórakoztatták magukat (fogadás).

    A csapat válogatást nem tudom, lehet, gondolom direkt ilyeneket kerestek és találtak (az elején figyelték őket, mikor elmentek a otthonról).

    A szőkének a hajfestékébe kevertek valamit, amitől laza és kurvás lett (valami drogféleség gondolom). Mindegyiket manipulálták valahogy, kivéve a füves srácot, mert az annyira be volt tépve, hogy rá nem hatottak a dolgok :D

    A terembe valahonnan megérkezett a direktor, hogy konkrétan honnan sétált be, azt nem mutatták. Biztos volt egy lépcső vagy bejárat vagy valami máshonnan is.

    A japának békává változtatták a szellemet, így győztek, nem sikerült feláldozni a kislányokat. Sőt, sehol máshol nem sikerült, így az utolsó remény az erdős akcióban volt. Sikerült is.

  80. SPOILER

    Érdekes, hogy sokan kiemelitek a végén a cgi-s szörnyes-vérengzést…pláne egy horrorfilmnél. Nem vagyok gépromboló, de a legjobb horrorokban 0, azaz nulla cgi van/volt (max maszkok+make up). Persze laza volt az a csomó szörny, de az adott film értékéből levont imo, és olyannak tűnt, mintha meg akarták volna mutatni, hogy “mi ilyet is tudunk”.

    SPOILER off:

    Ha magát nem annyira komolyan vevő horrort akarok nézni, akkor Jennifer’s body. Rendben vannak a horror elemek is, rájátszik az erotikára is (sok horrornál a vágy és a félelem kéz a kézben járnak), és a poénok se olyan érzetűek, mintha csak úgy oda lennének vetve, hogy nesze, nevess is egy kicsit

  81. SPOILER

    Hehe, azért durván eszembe juttatott a film egy-két régi filmet/játékot, pl a végén mikor elszabadul a “pokol”, kajak mint a Doom 3 elején :)

    Egyébként vicces volt, kb olyannak éreztem mint egy nagyon élénk álmot, ami végén felriad az ember és nyugtázza, hogy mégsem lett vége a világnak :D

  82. Imádom Whedon-t. Szeretem a horrort. Szeretem a high-conceptet is.
    Mindezek mellett akinek ez filmje, meg “évek óta a legjobb horror” azzal komoly gondok lehetnek. Részemről borzalmas volt, az utolsó 20 perc is csak valamit szépít ezen.

  83. Zseniális film, nemrég fejeztem be, és rég láttam ennyire jó filmet ebben a kategóriában. Aki meg nem értette, meg nem tesztet neki, annak itt a film konkrét magyarázata az IMDB-ről. Angol tudás szükséges:

    SPOILER!!!!!

    “The movie is a satire on the horror genre. The film takes place on three levels: the Gods (representing us, the audience), the control room (representing the director and writer) and the cabin (representing the horror genre).

    The Gods (us) demand our horror movies to happen in a certain way. There are cliche stereotypes (the whore, the jock, the scholar, the virgin and the fool) and those stereotypes must act in a certain way. The only thing the Gods (we) care about is that the stereotypes suffer and die for their (our) enjoyment. The control room (director/writer) is there to make sure that is carried out. When the ritual fails, the gods (we) are angry that they (we) didn’t get what they (we) want. Marty and Dana’s part in the end represents the views of Whedon and Goddard-someone else should have a shot at running things. Meaning the horror genre should be wiped out and started anew, without all the stereotypes and tropes that seem to perpetuate many horror movies now.”

  84. “A Cabin in the Woods az utóbbi évek legjobb horrorfilmje.” – Én ennek a mondatnak a hatására néztem meg, és ennek hála, kegyetlen nagy csalódás lett. Nem azért mert a film szar, hanem azért, mert nem az, amit a legfelső mondat hatására vártam.

    Ez egy fricska a mostani horror műfajt képviselő filmeknek, nem pedig az utóbbi évek legjobb horror filmje. Van különbség.

  85. Na pont ezért nem volt igazán jó élmény nekem sem! Azt vártam hogy lesz végre egy jó horror, erre lett belőle egy horror-comedy amiket meg nem szeretek.
    Annak ellenére nem rossz film, de hát hogy az év.. meg a top.. meg így.. meg úgy. Brrr.

  86. Ez egy nagyon jó film. G3G3 szépen értette miről van szó, sokakat viszont nem értek.

    Spoiler

    Ez az egész egy nagy show, amit nekünk, nézőknek csináltak. Az a mi kezünk ott a végén! Legalábbis azoké, akiknek nem tetszett a film! Ez az igazi kikacsintás, mert beteljesült a jóslat itt a kommentek között is: Nincs klisé végig=fikázás. :D

  87. én most néztem meg kb egy órája, úgy hogy nem tudtam semmit a filmről, csak annyit hogy “az utóbbi évek legjobb horrorfilmje” na ez most nem jött össze. nem értenem mi ez a nagy hype a film körül, ugyan akkora klisé halmaz mint a legtöbb ilyen “horror”. kicsit olyan érzésem volt mintha egy asylum filmet néznék, főleg a vége fele. egyértelmű csalódás, kár pedig ebből is kilehetett volna hozni még többet, elég csak a plakátra pillantani.

  88. b*zmeg, folyamatos mindfuck és vigyorgás meg borzongás és homlokra csapkodás és öcsém…tisztelet, komolyan. csak kapkodtam a fejem. “ezt is meg meri húzni? á, nem. DEEEE! Háááá!!!” iszonyú jó volt, nem tudom hova tenni, nekem ez a film külön kalapba kerül. az, hogy úgy szórakoztat és trancsíroz és dobálja a fordulatokat, hogy közben valamit mondani is akar, az valami teljesen ritka és marha menő dolog.

  89. tegnap este néztem, sajnos beszoptam a végéről egy spoilert már előre, így az a jelenet egyáltalán nem jött váratlanul, nagy kár érte, a felelős pedig szopjon kaktuszt, de ettől eltekintve kurva jól szórakoztam, tőlem simán jár a 10-es pont

  90. A Buffy kimaradt, de a Firefly és a Serenity ott volt, azt hiszem azok után ismét egy mestermű került az asztalra. Sok ilyet még és kevesebb cukormázzal bevont, értelem nélküli sztorikat.

  91. 2011/2012 legjobb horrorja és vele együtt több év horror-TÁRA!KIHAGYHATATLAN!
    (Viszont a magyar szinkront tessék hanyagolni!)

  92. Nekem az év egyik csalódása volt ez a film…. az alapötlet nagyon jó lett volna, de valami borzasztóan sikerült megvalósítani :S szerettem volna szeretni, de sajnos nem sikerült.

  93. Most néztem meg. Egyetértek azokkal, akik szerint a film legnagyobb problémája, hogy nem tudta eldönteni, komoly legyen vagy paródia. Nyilván valami paródia-félének kell lennie, főleg az utolsó harmada miatt, de annak meg harmatgyenge.
    Buffyt, Angelt soha nem értettem, mitől jó, az Avengers nagyon nem tetszett, úgyhogy ezek után azt hiszem, hanyagolom Whedont.

  94. SPOILER

    OMG….Hol is kezdjem…
    Nekiultem,hogy u de jo lesz,nezek egy komoly kis filmet,nem tudtam rola semmit amit irtal is hogy ugy jobb…na en nem tudtam…
    De megnéztem és akkorat csalodtam,hogy az valami hihetetlen…ez egy olyan eroltetett szotyok film hogy uramisten…ennel meg a sziklak szeme is jobb,meg a viasztesek pedig azok is szarok…..

    ja meg annyit hogy a vegen egy akkora baromsag van a filmben hogy azt mondtam hogy ok na itt a vege…..az micsoda hogy azoknak az isteneknek kell 5 emberaldozat hogy megnyugodjanak es ne torjenek a vilagra…..de csak az az ot ember jo nekik az a 200 akiket elotte lemeszaroltak a szarabbnal szarabb kinezetu lenyek az nem eleg nekik,csak az az 5 csak akkor nyugodnak meg ha ok meghalnak…….anyám.Ne ezt magyarazza meg valaki.Kesz…ez jo horror???????Nezd meg a sinistert……szerintem nyakonveri ezt a szutyok házat.

  95. ok lehet hogy jo azoknak akik nem lattak normalis filmeket,de hogy az elmult evek legjobb horrorja….????MÈG a The Collection is jobb ennél.
    Ha comedy horrornak nezem akkor jo,vagy egy gorbetukornek a tobbi horroral szemben akkor na talan igen ha mashogy nezem es nem horrornak,mert ebbe se egy befosatos resz se egy undorito resz nem volt mert amikor lett volna valami akkor mag nem mutatott semmit.méd a Dredd be is brutalisabb reszek vannak,pedig az csak akcio film.Na mind1.Nekem nagyon nem jott at megvettem majdnem vegigneztem,kidobtan…nekem ennyit ert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.