Soft Alarm

Expendables most nőkkel? Dutch Southern már összehozta a forgatókönyvet. A vicc az lehet, hogy nincs annyi ikonikus női akcióhős, főleg már lecsúszott, hogy ne 10 milla legyen a szereplésük. Vagy mégis van? Halljuk.

A hétvégén öngyilkos lett Tony Scott. Az ABC szerint agydaganata volt, de ezt már azóta cáfolták. A hétvégén sajnos Phyllis Diller híres komikus is elhunyt.

Samuel L. Jackson is szerepelni fog az Oldboy remakeben. Brolin karaktere meg fogja kínozni. Túl rég láttam az Oldboyt, hogy tudjam pontosan kire érthető ez. A fogszedős?

És ha már Jackson, itt van az Avengersből kimaradt jelenete. Mármint ezzel volt reklámozva a link valójában csak a karakteréről dumálnak. Hm.

A hétvégén felreppen azt a pletyka, hogy James Gunn (Slither, Super) rendezné a Guardians of The Galaxy-t a Marvelnek. De még más lehetséges jelöltek is vannak, pl. Nicole Sperling. Biztosat majd a Marvel bejelentésénél tudhatunk.

A Warner pedig Ben Affleck-et szeretné a Justice League rendezői székébe.

Winona Ryder és James Franco kihívja a visszavonult CIA ügynököt alakító Stathamet a hóra a Homefrontban. Mármint az az egysoros leírás, hogy a visszavnoult ügynök kénytelen visszatérni az akcióba, megmenteni szeretteit.

Kevin Costner annyira bírja Tom Clancy-t, hogy nem csak a Chris Pine-os és Keira Knightley-s Jack Ryan-filmben fog szerepelni, de úgy tűnik, hogy a Without Remorse könyv feldolgozásában. Ez egy John Kelly történet, címszereplőnek Tom Hardy-t akarja a stúdió, szóval nem kell annyira aggódni az öregúron.

Na a Warner végül teljesen passzolta a Dark Tower feldolgozást. Nem jó hír, hiszen tavaly az Universal ejtette, most már a Warnernek sem kell, nincs már nagyon hova menni.

The Gambler remake Todd Phillips rendezésében jöhetne? Az eredetiben James Caan került a maffia markaiba a szerencsejátékfüggősége miatt. Az újnak még nincs főszereplője, viszont a forgatókönyvet elvileg William Monahan már összedobta.

És végül a fantasztikusnak kinéző Unviersal Soldierrel zárnám a sort, hiszen itt a 4. rész trailere. Öööö. Külön posztot nem ért.

29 hozzászólás a “Soft Alarm” bejegyzéshez

  1. Én nem látok semmilyen kimaradt jelenetet… szerintem valamit benéztél.

    Az unis3. része NEKEM NAGYON BEJÖTT. Ez van… nem szégyenlem… 8+

  2. Expendables most nőkkel… hát akiket el tudnék képzelni:

    1. Sigourney Weaver
    2. Milla Jovovich
    3. Linda Hamilton
    4. Uma Thurman
    5. Cynthia Rothrock
    6. Michelle Rodriguez
    7. Zoe Saldana
    8. Carrie-Anne Moss
    9. Gina Carano

  3. Bízok benne, hogy Ben Affleck nem vállalja, nem az ő stílusa, meg az eddigi rendezései után nem kellene szintet lépni vissza…

  4. Cynthia Rothrock, Pam Grier, Michelle Yeoh, Pei-pei Cheng, Linda Hamilton, Carrie Fisher, Sigourney Weaver, Lucy Liu, Kim Basinger, Gina Gershon, Angelina Jolie, Milla Jovovich

    sorozatosok is érnek vajon? Sarah Michelle Gellar, Eliza Dushku, Jessica Alba, Summer Glau, mind jókat akcióztak a tévében :)

  5. Tony Scottról nem is hallottam…. :(
    Az unstoppable és a man on fire kurvajóvolt meg a deja vu se volt szerintem rossz. :(

  6. Tony Scott halálhíre iszonyatosan lesújtott, azért nem akárki volt és nagyon sok filmet köszönhetünk neki. Szerintem egy egysoros valaminél többet érdemelt volna de ez van, tudom ez egy blog és human nem szeretne itt ilyesmivel foglalkozni. Minden estre R.I.P Mr. Scott! :(

  7. Talán Tony Scott halálhíre megért volna egy külön postot… Azért ő ennél nagyobb filmes szakember volt, hogy 2 mondatban elintézzétek a halálát… :(

  8. Ha már a rövid híreknél tartunk, nem tudom, hogy mennyire igaz, de egy olyat olvastam, hogy Terry Gilliam új filmet fog csinálni Christoph Waltz-al. Ti tudtok erről valamit?

  9. Ha a sorozatosok is érnek akkor még hozzácsapnám a gárdához Lucy Lawless-t meg Jennifer Garner.

    Na összesítve már akár 2 filmre szóló szereplőgárda összejött :)

  10. Nolan az írói és a produceri székben, és Affleck rendezné, hű egyre jobban érdekel a Justice League film. Mondjuk előtte kéne még egy Batman mozi, Bale-el vagy egy új arccal(Spoiler: macskanő és robin ugye már a fedélzeten van spoiler vége ) hogy megszokhassuk.

  11. Aang: Hol olvastad, h nolan írná és lenne a producere a justice league-nek? Azt is megmondta, hogy ő nem csinál több batman filmet. macskanő van, robin nincs. joseph gordon-levitt batman szerepét veszi át..

  12. Joker: nem nolanről, mint emberről beszélek, hanem a dark knight világáról, te… arra értettem, hogy tök mindegy, milyen szereplők voltak a dark knightban

  13. A női kemény maghoz mehetne Demi Moore is.

    ~medzso

    Szerinted Afflecknek nincs tehetsége a rendezéshez? Mert ha a színészetről van szó az véleményes, de rendezőnek ha így halad kiváló lesz. Eddigi filmjei is bizonyítják. Persze kinek,mi a színvonal.

  14. “macskanő van, robin nincs. joseph gordon-levitt batman szerepét veszi át..” Batman él, macskanő vele van, joseph gordon-levitt meg egy árva, akinek a neve Robin. Ezek után elég vicces volna, ha ő lenne az új batman, teljesen szembe menne a képregénnyel, ráadásul semmi értelme nem lenne.
    Nolan meg a superman producere, jól láthatóan azt is a saját képére formálta, szóval én nem tartom elképzelhetetlennek hogy a justice League-ben is részt vesz.

  15. Egy női EX-re én is vevő ennék, szigorúan Weawerrel a főszerepben! Tony Scott pedig nyugodjon békében..

  16. Aang: (SPOILER) oké, tegyük fel, hogy JGL lesz Robin, de akkor ki lesz Batman? mert Bruce Wayne hivatalosan meghalt, temetése is volt.

  17. megjegyzem, úgy rémlik olvastam, hogy a képregényben is ez volt. bruce waynet mindenki halottnak hitte és robin(dick grayson) lett az új batman.

  18. VanillaSky: valamit félreértettél, vagy rosszul fogalmaztam. Éppenhogy nagyon is szeretem a rendezéseit. Ezért írtam, hogy egy JL visszalépés lenne eddigi munkáihoz képest, szerintem.

  19. US előzetes nekem bejön, első rész óta egyiket se tudtam végignézni.
    Justice League karakterek pedig teljesen beleférnének egy “realisztikusabb” moziba azok alapján amit az új Batman filmekben és a Man of Steel előzeteséből láttunk. Ha Superman karakterét komolyra tudják venni, akkor Wonder Woman meg a többiek már gyerekjáték, bár kiváncsi lennék melyik lámpást vinnék bele, mert Ryan Reynolds ide vagy oda, nem volt túl jó Hal Jordan és egy másik Hal Jordan meg fura lenne.
    Expendables nőkkel..ahogy én tudom már van egy ilyen film, csak annak a címe S-el kezdődik lol

  20. human, no offense, de akkor minek írd bele a hírbe az adott cikket, ha zavar hogy kommentelnek róla? Most minden hírmorzsánál menjünk, vagy bárki menjen vissza a tdk poszthoz? Bocs, de ez hülyeség.

  21. Predash: igazából az zavar, hogy sokadszorra csinálják, ugyanazt méghozzá, szóval újra meg újra előlről kezdik, ezzel nem halad senki előre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.