Podcast: Nyilvános vetítés 006: A mackó, a panda, a nagyhal és a kiskutya

Most már biztos, hogy a Total Recall remakeről nem lesz külön írás. Nem csak azért, mert itt úgyis kibeszéltük, de annyira közepes, hogy kidobott idő és pénz a megnézése, de 100% fikázni meg nincs kedvem. Colin jó benne és van pár látványos jelenet, ennyi. De másros is dumálunk azért.

Premier: Ted – 5 percen túl is tud vicces/érdekes lenni?

Francia és magyar filmek a heti 2 premier tükrében, trailergyártás

Megtekintve: Total Recall – Totál felesleges, de legalább szép.

IMDb250: Big Fish – Tim Burton tud értékes filmet is rendezni

Film játékból, filmből játék – Próbálkozások és kilátások

Egyéb: Seven Psychopaths trailer és Dark Tower film

Le is tölthető.

iTunes feliratkozás és RSS feed a külön oldalon.

10 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 006: A mackó, a panda, a nagyhal és a kiskutya” bejegyzéshez

 1. Szét kéne darabolni ezeket a riportokat, mert engem személy szerint nem érdekel minden része, ám kattintgatással nem egyszerű megtalálni a megfelelő részt. Amúgy király!

 2. Bástya,töltsd le,akkor látod az idősávot is lejátszóban,a “külön oldalon” pedig ott van a műsor lebontása perc másodperc alapon mikor mi kezdődik
  így könnyű

 3. human kérelek csak 1x nyögd be rendessen a neved. meg áruld el te a vizalól beszélsz? vagy orr tüsző gyulladásod van vagy polip az orrodban?!

 4. Francia filmek kellenek, csak éppen nem a plázába valók multiplexbe. Teljesen más a közönség… Az, hogy heti szinten jön francia film – mert kb így van, és ülünk rajta 5-en vagy 7-en, nem hiszem, hogy jó befektetés lenne a multinak.. vagy nem tudom. Viszont a kisebb mozik meg meghaltak.. pedig ezek oda valók. (nyilván ezzel nem leminősítve őket,mert sokkal jobbak, mint a sok kommersz gagyi.)

 5. human, amelyik a blog szerkeztőjének beszél:

  Szar a mikrofonja. Azt hiszem valamelyik adásban említette.

 6. A Total Recall védelmében:

  Szerintem a legjobb Philip K. Dick adaptáció eddig (láttam az összeset). Mintha egyszerre néztem volna a Minority Reportot, a Blade Runnert és az eredetit, ez nekem nagy élményt nyújtott. Messze a legjobb design-nal rendelkező akció sci-fi eddig idén.

  Már alapból nehéz dolga van egy filmnek, ha ennyien csak az eredetihez tudják viszonyítani (még egy review-t sem láttam, ahol ez nem történt meg), szerintem a kritikusok is elég rossz előítéletekkel ültek be rá, ezért kap ennyi negatív kicsengésű elemzést.

  Spoileres, annak a rengeteg embernek aki nem látta az eredetit:
  A ‘mindig minden klappol’ negatívumként pedig nem igazán helytálló (ezt amúgy elég sok blockbusterre rá lehet aggatni), hiszen nem is biztos hogy a valóságot látjuk, ha képzelet az egész akkor nyilván mindenki így képzelné el inkább a titkosügynökként nyomulást.

 7. nos azt a szar mikrofont még mindig cserélni kéne tényleg..bár az utóbbi 2 részben nem tűnt fel annyira nagyon a rossz hangzás human-nél,lehet megszokás vagy vmi más miatt jobb volt,de most ismét alig hallani
  ha csere nem is lesz,akkor meg a beszédstíluson kéne kicsit változtatni,a mondat végét sokszor csak elharapod,vagy úgy elhalkulva dünnyögöd és max sejteni lehet az utolsó szavakat
  ennyit az építő jellegű kritikáról

  burton-nek ha megy ez is,akkor több big fish kéne,hátha kiugrana az elmúlt évek alatt bemutatott filmek unalmából

  total recall-lal kapcsolatban beállok vmi kontroll csoportba majd,nem láttam az eredetit még mindig,de most nem is fogom,majd előbb az újat nézem meg h tudjak hasonlítás nélkül értékelni (hátha úgy nem látom olyan negatívan mintha ismerném a régit)

 8. Ne bizzátok el magatokat fiúk…de lassan kezdem megszokni a hetente jövő Pod-okat…Vannak dolgok amiben nem egyezik a véleményünk..de ez igy jó…ti is olyan mozi és filmbuzik vagytok mint én..:)
  ez tuti..

 9. Mindig letöltöm a podcasocat és este meghallgatom a telón, remélem nem hagyjátok abba, szerintem sokan vannak még rajtam kívül akik szívesen hallgatnak titeket.
  És csökkenti az elvonási tüneteket, amiket Szirmai úr nyári leállása okoz, ha tudjátok mire gondolok :)
  Azt nem is említettétek, hogy szinte az egyetlen Burton-film, amiben nem szerepel Depp, lehet rossz hatással van Burtonre :D
  Habár a régebbi filmjeik nagyon bejöttek, de Sweeney Todd után egy jó filmet nem csináltak, kb se külön, se együtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.