Uncharted fejlemény

A múltkori podcastben beszéltünk arról, hogy játékból filmet, csináljon már valaki egy normálisat, erre az Uncharted: Drake’s Fortune a Nemzet aranyát író duó kezébe került. Mindenki döntse el magának, hogy ez mennyire jó hír.

5 hozzászólás a “Uncharted fejlemény” bejegyzéshez

  1. Ez továbbra is rossz ötlet, szerintem. Az Unchartedek már eleve filmek. Miért nem lehet megkérni a Naughty Dog-ot, hogy a Resident Evil: Degeneration mintájára ők-is csináljanak egy Filmet? Mondjuk 3D-ben. Ugyanazok lennének az írók, a karakterek, hangjaik is, és megmentenénk egy újabb játék-sorozatot. A rajongók is elégedettek lennének, és a producerek is, mert CGI-film ide-vagy-oda, szerintem az Uncharted egy elég kompetens széria ahhoz, hogy “úgy” csinálják meg, ráadásul a 3D-s jegyek-miatt még a Film is jól hozna, nem is beszélve arról, hogy jól is nézne ki. Komolyan! Mi lötyög odakint a producerek fejében? Káposztalé?

  2. én is szívesen megnéznék egy egész estés 3d-s animot belőle, ugyanakkor a nemzet aranya szerintem egy teljesen jó kalandfilm lett, szóval kíváncsian várom a filmet is

  3. Pont most játszok az UC2-vel, a játék egy nagy szemrágógumi, epic jelenetekkel, többé-kevésbé fun gameplayel, és persze az egész olyan mint egy film, DE semmi olyan extra nincs se a sztoriban, se a karakterekben, ami megindokolná az egész estés filmet. Drake jó fej, bírom, de nem több egy Indiana Jones copynál.

  4. Az, hogy a Nemzet aranya íróinak lenne/van hozzá köze nem gond, mert az egy rendes kalandfilm. Drake kalandjai is inkább IJ-ra illetve a kalandfilmekre hajaznak, így nem hiszem, hogy teljesen elszúrnák. Ami miatt nem működhet, hogy már a játékban olyan látványelemek vannak, amelyeket a nagy vászonra átültetni iszonyú pénz, ha élőszereplőkkel akarják megcsinálni. Persze így sem leeht majd olcsó, de azzal a felvetéssel, hogy a ND csinálja meg maga, jó ötlet lenne.

    Oh, egy Uncharted, Assassins Creed, Splinter Cell, Max Payne jó (!) adaptációkat megnéznék.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.