Blockbuster-watch: Expendables 2 még mindig

Az EX2 a második hetét is megnyerte. 53%-ot esett a bevétel, de még az így kijövő 13,5 millió is elég volt a győzelemre. R besorolását figyelembe véve a két hetes uralkodás elég szépnek számít. Akkor jöhet a harmadik rész.

Sajnos az általam várt Premium Rush a maga 6,3 milliós kezdésével elég halványan muzsikált, még akkor is, ha csak 35 millióba került.

3 hozzászólás a “Blockbuster-watch: Expendables 2 még mindig” bejegyzéshez

  1. Exp2-nek meglehet? Hááát nem tudom. Lehet,hogy kijön, hogy 5-6 aranyköpésnél azért komplexebb forgatókönyv kellett volna? Első rész egyértelmű pénzügyi siker volt. Amúgy szerintem látatlanban már forgatják a harmadik részt, vagy legalábbis megvannak a szerződések.

    Premium Rush valahol várható volt, bár azt nem tudom,hogy miért nem mentek el rá többen… JGL vagy a bringás téma miatt…Mert JGL-ra azért építenek mostanában, szóval érdekes, hogy nem vonzza ba az embereket a moziba. Amikor megláttam az előzetest valahogy Quicksilver koppintásnak tűnt egyes jeleneteiben. Persze ettől még lehet jó, mivel bringás vagyok úgyis megnézem :)Meg végülis csak 35 millióba van, szóval egy jó WOM felhozhatja akár… Nálunk november 1? Most nem azért mondom, de pl az előző hétre nálunk is befért volna premierre…

    The Bourne Legacy lépeget, végülis két hét alatt 114 millió körül, 125-be került, európa nagy részén még csak most jön.. Egy második részre elég lesz?

  2. Én még ott vagyok leragadva, hogy Norris miatt 13-as besorolás lesz. Vagy az csak vicc volt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.