Justice League akkor?

Most már Ben Affleck hivatalosan is kijelentette, hogy semmi köze nem lesz a Justice Leaguehez. Konkrétan le is oltotta a hírgyárakat: “One of the problems with entertainment web sites is that they need to fill pages, and that’s how rumours get started.”

Nehogy Ben hamisat állítson, lássuk gyorsan a következő pletykát a témában: egyes források szerint a Warner stúdiót lenyűgözte a Cloud Atlas, főleg a rengeteg fontos szereplő kezelése, így bizony a The Wachowskis (Mátrix) elég esélyes most a Leage-re.

És ha a hírgyár működik, akkor jöhet nemsokára a cáfolat. Bármit csinálnak Hollywoodban, a Justice League környékén hatalmas híráradat lesz akkor is, hiszen valószínűleg Superman és Batman mellett még Green Lantern, Wonder Woman és a Flash is helyet kap. Nem semmi csapat.

16 hozzászólás a “Justice League akkor?” bejegyzéshez

 1. Senkinek nem akarok a tyúkszemére lépni, de ezt a Justice Leaguet sose vette be a gyomrom, olyan gagyi volt, mikor történeteket mostak össze, na meg a hősök nagy része komolyan vehetetlen. Egyszerűen vannak sztorik, amik nem a mozikba valók.

 2. Remélem Mark Hamill visszatér, mint főgonosz :D Amúgy youtube remek lelőhely a régi szuperhősös dolgok megnézésére… Flash sorozat is fent van :D

 3. Gabe: azért azt ne feledjük el, hogy Snyder supermanje is komolyabb, darkosabb rebootot kap, ahogyan a batman is a közelmúltban egy teljesen komolyan vehető figura lett Nolan által, habár nem tudom, hogy most akkor lesz-e batman reboot vagy nem, de ezek azt sugallják, hogy valószinüleg nem a mesebeli epizódikus justice leaguet kapjuk majd meg, hanem egy komolyabban vehető, drámaibb szuperhős produkciót láthatunk. Persze ez alól kivétel volt a Green Lantern, az egy elég nagy mellélövés volt. De egyébként ezek a DC karakterek szerintem tökéletesen illenének a mozivászonra, hiszen a képregényekben, és még az epizódikus mesékben is rengeteg helyet kapott a karakterek jellemeinek fejlődése, a hős lét és egyéb mélyről jövő dolgok nehézségei, a villainekről meg nem is beszélve, belőlük is kapunk jópárat, legtöbbjük elég epic, szóval szerintem bőven van mivel megtölteni egy Justice League mozifilmet, főleg ha a megfelelő ember tudja ezeket elrendezni

 4. Jöhet, hátha jobb lesz, mint az Avengers (nem lenne nehéz dolguk) :)

  A rendezést viszont Snydernek adnám, akkor még talán ki is nézne valahogy (képregényesnek).

 5. Hol lenne Hollywood a képregények nélkül (elnézve az utóbbi 10 év statisztikáit)!

  Lassan kifogynak belőlük. Mondjuk nem is baj, szerintem.

 6. A Green Lantern-t ajánlom megtekintésre mindenkinek…:))Szerintem minden idők egyik LEGROSSZABB filmje..inkább megnézem 3x a Sátántangót/ami majd 8 óra!/ ..mint mégegyszer azt a fosch-t…:)

 7. Nem a hősökkel van itt baj, a Marvel hősei se komolyan vehetőbbek, inkább csak az, hogy a Marvel évek alatt felépítette a mozis univerzumát, míg a Warner most egyből akar rázúdítani minden hőst a nézőkre, ami nem biztos hogy kifizetődő lesz.

 8. Gabe:

  Nézd meg akkor a Justice League rajzfilmsorozatot.

  Szerintem komolyan lehet venni a tagokat Batmanen, meg Supermanen kívűl is.

 9. Ja, és szerintem Bruce W. Timm kellene rendezőnek. Jópár rajzfilmsorozatot és rajzfilmet tett le az aszatalra és érti a karaktereket.

 10. Én a rajzfilmsorozatot és a külön filmeket is néztem és szerettem. De ha már ajánlgatunk, akkor a Kingdom Come és (pont a hétvégén olvastam el) a Justice is egy olyan képregény szerintem, amit nyugodtan lehet emlegetni azoknak, akik szeretnék egy kicsit komolyabban venni a ligát. Itt pedig még biztos fel lehet sorolni egy csomó képregényt..de én ezekkel kezdtem és szeretném is folytatni, mert szerintem jó a csapat. Persze külön filmekkel tényleg fel kell ezt vezetni, ahogy a Marvelesek tették. Egy Flash filmet szívesen megnéznék amúgy, mert kiskoromban láttam utoljára még a tévében valamelyik régi változatot, szóval szerintem neki elférne egy új film amúgy is. A Wonder Woman sorozat pedig örülök, hogy nem lett berendelve..eléggé régimódinak tűnt, még a ruha is meg lett olyannak hagyva (vagy legalábbis hasonlóan bénának tűnt), ami szerintem csak nevetséges lenne a mai nézők szemében…meg kell újítani és kicsit komolyabban véve a karaktert is, nem csak a mellére koncentrálva, szerintem törődéssel belőle is több mindent kitudnának hozni. A lámpásékat meg nagyon bírom és remélem végre megpróbálják kicsit komolyabban venni majd, mert szerintem többet érdemel, mint a legutóbbi film.

 11. Gee Halen, ne gondold, hogy kifogynak a képregényekből… igazság szerint ha mostantól semmi más nem forogna Hollywoodban, csak képregényfilmek, akkor is lenne alapanyaguk évtizedekre.

 12. Kifogynak a képregényekből haha. :D
  Még ha most nem is kötekedésként, de mondjuk a 300, a History of Violence, Blade, Constantine is képregények, nem csak a Marvel és a DC. De tudom, hogy nem így értette a kommentelő, de csak hogy fyi.

  Amúgy érdekes lesz összehozni ezt a filmet… Mivel a tagok saját cuccai azok össze vissza vannak, ellenben a Marvel remekül felépítette a dolgot. Én nagyon szeretem a JLA-t, de ők szerintem sokkal komolyabbak, mint az Avengers (a film is inkább Marvel Adventures – The Avengers volt [ami nem baj]) és érdekes lesz valami olyat csinálni, hogy ne úgy nézzen ki mint a Marvel nagy dobása, csak más hősökkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.