A God of War-film írói

Patrick Melton és Marcus Dunstan (Saw valami és Piranha 3DD) azt nyilatkozták a készülő God of war filmről, hogy Kratos az elején még csak sima spártai katona családdal, hogy jobban tudjunk nézőként kötődni hozzá, mielőtt ő lesz spárta szelleme.

Úgy fél óra után jön csak el az első komolyabb csata, amikor Árészt szólítja majd a barbárok ellen.

Bevallom én csak a God of War 1-2-t toltam végig Ps3 hiányában, azt is jó régen, de egyáltalán nem hiányzott fél óra karakterépítő felvezető egyik részben sem. Amúgy itt azért van szükség rá, mert természetesen folyatásokban gondolkodnak már most előre, jól meg kell alapozni azokhoz. A film amúgy elvileg 150 millióból készül majd.

Itt a teljes nyilatkozatuk angolul.

human
írta
2012. 09. 05. 17:42
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “A God of War-film írói” bejegyzéshez

  1. Látványos film lehetne belőle az biztos. De már van a görög mitológiáról elég, bár azokban nincs ilyen retardált vadállat, mint Kratos mester! :) Nem hinném, hogy ebből valami kiemelkedőt lehetne csinálni, de azért nézhető még lehet bőven. Jöhet!

  2. A God of War-t imádom és nagyon vártam, hogy filmet csináljanak belőle, de félek, hogy a tipikus nyári tűrhető egyszer nézős mozi lesz belőle.

    Ha jó felől közelítenék meg ez a film akkorát szólhatna, hogy csak na.

    Félek, ez egy újabb Immortals lesz, de ne legyen igazam, optimista vagyok,azért.

  3. Én nem bánom ha nézhetőbb lesz a 2 “Titán” filmnél…az a két “celluloidhulladék” borzalmas volt..ezekhez képest azért az Immortals jobb volt..nem kicsivel..szerintem lehet jó filmet csinálni a görög mitologiáról…van alapanyag bőven…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.