Karl Urban Dreddként

Cinikus pöcs. Ha kritika kell a filmről: Joe-ker pénteken nézi, írjatok neki, hogy ne legyen lusta, vagy ide vagy a popcornra írja meg.

9 hozzászólás a “Karl Urban Dreddként” bejegyzéshez

 1. Megsasoltam.

  hmm.

  Jobban megy a képregényhez, mint a Sly-féle Dredd, de Urban, egy gagyi. Semmi Dredd-es nincs benne.
  Többet ki lehetett volna hozni a filmből. Ettől függetlenül, egyszer meg lehet tekinteni. Na jó, többször is a fan-oknak.
  Ha Urban helyett valami macsóbb gyereket raktak volna be, akkor még lenne is Dredd karakterének ereje, de így egy kicsit erőltetett.
  A sidekick csajszi nem rossz, a főgonosz rendben, a sztori bár elnagyolt, és a kivitelezése végig a filmben néhol átgondolatlan, de azért nem egy rossz kis film.
  Ami rohadtul zavart, az a qrva sok lassításos jelenet. Persze ezek legtöbbje a filmben szereplő cucc miatt volt, de akkor is.

  No mindegy. Ha esetleg folytatni akarnák, akkor szerintem lenne esély feltámasztani a Dredd féle világot.

  Még egy apró szösszenet: Ami nagyon negatívum volt, az a bírák mocija. Hát valami borzalom. Remélem a további filmekben, már ha terveznek, kicsit jobb mocikkal fognak gangolni a judge-ok, mert ilyenre még én sem ülnék, pedig utálom a motorokat.

 2. sztem urban jó dredd volt, a film is tetszett, a punisher war zone-t juttatta eszembe, ugyanúgy nem szaroznak benne
  a lassítás nekem sem jött be, az kicsit lehúzza

 3. Sly jobb Dredd volt, a filmháttér is jobban ki volt dolgozva annál a mozinál, de aprításban az új film sokkal meggyőzőbb és izgalmasabb.

 4. “a filmháttér is jobban ki volt dolgozva annál a mozinál”

  mondjuk azt hozzátenném, hogy én rendkívül örülök, hogy nem eredettörténetet kaptunk, halálra unom már őket, ez csak egy kis sztori dredd életéből, ennyi, és annak remek (és persze elkerülhetetlen, hogy mindenki a régi filmhez hasonlítsa, de ez nem remake, tényleg sokkal közelebb áll a comichoz, mint a régi film, és ez is plusz pont)

 5. Mammut:

  Filmháttér alatt a díszletre, a kellékekre a kosztümökre gondoltam, Sly mozijánál mindez sokkal meggyőzőbb képet mutatott Dredd világáról. Azt már írtam, hogy Stallone is jóval nagyobb badass Dredd volt, mint Urban.

  Ez a mostani mozi ennek ellenére jobb kivitelezésű akciófilm ezt aláírom.

 6. symor:

  ja, hogy a díszlet, meg a látvány, tény, a régi filmben jobban kidolgozták, de azért itt is megvolt az erős atmoszféra, legalábbis, miután lehúzzák a rolót
  és mint mondtam, urban jó dredd volt, képregényközelibb :)
  de mindegy, ezen most ne vesszünk össze :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.