Cloud Atlas másodszor

A Wachowski több időben játszódó filmje új trailert kapott. Rövidebb, mint a legutóbbi, de jobban üthet. Meeting again and again in different lives.

HD a nagyoknak.

human
írta
2012. 09. 06. 17:40
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Cloud Atlas másodszor” bejegyzéshez

 1. Az év bukása lesz.
  Kizártnak tartom, hogy a 6 (!) idősíkot feszesen kézben tudják tartani. A The Fountain-ban csak 3 volt, egy klasszisokkal jobb rendezővel, és nem lett kasszasiker …

 2. Nem lett kasszasiker A forrás, de szerintem igen jól sikerült. Pedig én nem nagyon szeretem az ennyire elvont filmeket.
  Ellenpéldának inkább az Élet fáját hoznám fel, az tényleg egy értelmetlen katyvasz.

 3. Ez jó, mert szerintem meg A forrás volt baromság, viszont az Élet fája meg tetszett. :)
  Milyen szép az élet, igaz?
  Egyébként nem az dönti el, hogy melyik film a jó, hogy melyiknek nagyobb a bevétele, az csak azt dönti el, mennyien nézték meg. Mert ha így lenne, akkor a Titanic és az Avatar a legjobb filmek a világon. Legalábbis ezen logika alapján.

 4. Valóban nem lett kasszasiker a Fountain, DE ennek ellenére óriási rajongótáborra tett szert, és nagyon sokan ma is féltve őrzik a filmet a top15 filmjeik között, többek között én is, pozitív kritikát kapva nagyjából mindenhonnan. Azért nem lett kasszasiker, mert ez valóban nem egy popcorn mozi, amire beülsz a családdal, vagy a csajoddal szombaton a moziba, hogy valahogy lefoglald azt a 2 és fél órát az életedből. A pénztárbéli bukás egyértelműen nem hozható összefüggésbe semmilyen filmszerkezeti hibával, mert nincs neki.
  Ennyit az offról, bocsi. Én biztos, hogy fogok adni egy esélyt a Cloud Atlasnak, és nem számítok ugyan én sem egy többszázmilliós bankrobbantásra, de reménykedem, hogy egy erős érzelmekkel teli filmélményben lesz részem, ilyen téren én bízom a Wachowski tesókban.

 5. Rétegfilm lesz ahogy látom… lehet majd rá verni magát az embernek, hogy látta, meg értette ám, meg belelátni dolgokat.. Bukásszag van a levegőben, majd utána hype szag, és kult-sztátusz bizonyos körökben.

 6. Az előzetes alapján szerintem az egyik legjobb film lesz az idén. Nem tudom néhányan honnan szeditek hogy bukás lesz, azért mert titeket nem fog meg a trailer attól még lehet jó film. Valószínű hogy bevételben is jól fog teljesíteni.

 7. Nekem a hosszabb előzetes jobban tetszett és szerintem kasszasiker lesz, mert a látvány igen ütős, a sztori rejtélyes és ha jól kommunikálják, hogy ez a kultikus Mátrix filmek rendezőitől az első azokhoz mérhető próbálkozás, akkor nagyon sokan el fognak menni rá.

 8. Érdekes lesz.Mindenképpen jobbnak tűnik mint amiket a Matrix óta letettek a nagyérdemű elé.
  Látvány az lesz , tuti.

 9. Ma voltam a premierjén (asszem peremier volt bár a fene se figyelte), az arénában néztem meg a párommal, a 11:50-es előadáson (felirattal szigorúan). Hát mit mondjak, még ülepednie kell de roppantul borzasztó blöff ez a film. Lehet hogy akad olyan is aki szerint ez jó film, mert pár sorral előttem hangosan zokogni kezdett a végén egy fiatal lány, bár még mindig nem vagyok biztos abban hogy a katarzistól, vagy csak kínjában. Nem ajánlom jó szívvel senkinek, de human, mikor lesz ennek kibeszélője? Jöhetne mert szerintem lesz rá igény. Írhatnál egy kritikát is ha megnézed (megnézted), érdekelne a véleményed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.