8 hozzászólás a “A Silent Hill Revelation 3D posztere” bejegyzéshez

 1. Az első rész egészen okés volt, nekem tetszett; szórakoztatott. De a második felvonás így a plakát és a trailer alapján nem lesz annyira bejövős, mint volt anno az első film. Kár! :-(

 2. Az első rész hozta a játék hangulati elemeit, de mint film nem ért semmit. A második trailere is olyan mintha rajongói munka lenne. Pirate bay edition maximum.

 3. Nekem már az első rész sem tetszett (nekem egyáltalán nem adta át még a (főleg) hangulatát sem a játéknak. És bár ez a rész a kedvencemet dolgozza fel a játékok közül (a harmadikat), de a trailer után már csak ez a poszter kellet, hogy ne moziba menés legyen belőle.

 4. kurva jó lesz ez !!!!!

  egyrészt az első is nagyon hangulatos volt, kb az egyetlen olyan játékadaptáció ami hű is maradt a játékhoz

  a 2. részen meg látszik, hogy csomó pénz beleraktak, baszott jól néznek ki a szörnyek !!
  a hangra aktiválódó nővérek , durva

  végre horrorfilmet is fogok nézni a moziban

  ez a plakát meg simán ver mindent az utóbbi időkből, pl a Batman plakátjainál is ezerszer jobban néz ki !!

  hurrá !!!!

 5. Egyet kell értsek az előttem szólóhoz, mivel ez tényleg egy hangulatos, jó film, és csak a Silent Hill hangulata az, amit a film jól tükröz. Én a kettővel játszottam csak, és pont az, melyből semmit nem mutat maga a film, de a hangulat, mely a játékot övezte itt is megtalálható.

  Nekem tetszik minden esetre a trailer, a filmet szerintem bevállalom moziban, /OFF/ de a 3D, eddig nem fogott meg. Jobban élveztem eddig a 2D-t. Rájöttem, hogy csak a szemem fáj a 3D-től és a pénztárcám fogy jobban. Az IMAX pedig főleg azért jó, mert az egész látómezőt beteríti, és így tényleg ad valami pluszt. /OFF/ Szerintem az OFF-omra ne írjatok semmit, hogy ne legyen itt ki mit szeret vita, mikor a Silent Hillről van szó.

  Várom már ezt a rémálmot, hogy elvarázsoljon. Végül is, jobb ez néha, mint egy parlamenti közvetítés:D

 6. Nem értem miért kell fikázni már zsigerből, talán azért, mert a filmmel kapcsolatos posztok is folyamatosan azt teszik. Viszont erre a filmre is illik az ami az első részére is illett. Aki nem Silent Hill fan annak nem fog tetszeni, de, ha tetszeni is fog semmiképpen sem annyira, mint nekünk akik végigtolták az összes (alap)részt többször is. Alap rész az első 3 játék, a 4 már elkalandozott, a többi meg említésre sem méltó. De a film első része és a mostani is a játék első három részének hangulatát ragadja meg, onnan vannak az ismerős helyek, lények, hangok, utalások tömkelege ami egyáltalán nem hat úgy, hogyha az ember nem hallotta már őket sokszor miközben játszott anno… Szóval rétegfilm lesz, mint az első rész. Emlékszem még milyen élmény volt az első részt végigjátszani még psx-en, voltam vagy 15 éves. Várom a filmet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.