A Lincoln elő-előzetese

Steven Spielberg rendezésében Daniel Day-Lewis fogja eljátszani Amerika legendás elnökét. Eddig jó a képlet, a többit majd a teljes trailer után, ami a napokban (2-3) érkezik.

human
írta
2012. 09. 11. 03:28
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Lincoln elő-előzetese” bejegyzéshez

  1. Daniel Day-Lewis nagyon jó választás a szerepre. Nagyon intenzív, mégis visszafogott játékra képes. Miatta megnézem majd (Spielbergtől én már nem esem hasra).

  2. Spielberget nem szabad azért leírni, főleg azt írni hogy a neve negatívum, ez erős túlzás! Egy filmrendező sem tudja utána csinálni azt amit ő már letett az asztalra, igaz az utolsó filmje kicsit gyengébb lett mint amit tőle elvárnék. De remélem visszatalál régi önmagára.

  3. Spielberget nem szabad azért leírni, főleg azt írni hogy a neve negatívum, ez erős túlzás! Egy filmrendező sem tudja utána csinálni azt amit ő már letett az asztalra, igaz az utolsó filmje kicsit gyengébb lett mint amit tőle elvárnék. De remélem visszatalál régi önmagára.

  4. Daniel-Day Lewis az öt legjobb szinész között van. Ha csak egy szerepet néztek meg tőle ( A vérző olaj ) fogalmatok lesz róla. Spielberg már kétségesebb, mert hajlamos átmenni a heroikus, pátoszos irányba ( Ryan közlegény megmentése ). Ha ezt elhagyná, és nem lobogna minden filmje végén öt percet az USA zászló, még tetszene is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.