24 hozzászólás a “Képek a Thor: The Dark World forgatásáról” bejegyzéshez

  1. De jó, hogy igazi helyszíneket és díszletek használnak a hülye zöld hátteres szar helyett.

    Határozottan, van benne valami GoT-os.

  2. Na, ez várós lesz nagyon. Kiváncsi vagyok, milyen lesz az élet a Marvel tájékán, a Bosszuállók után. Persze, lehet, hogy ennek a cselekménye még Az előtt játszódik majd.

  3. Mondjuk kíváncsi vagyok, hogyha időrendben az Avengers után játszódnak majd a marvel hősök solo kalandjainak folytatásai, akkor hogy oldják meg a többi hős hiányát?
    A Thor ilyen szempontból még nem nehéz, de arra azért kíváncsi leszek, hogy mi lesz az indoklás ha jön a nagygonoszbrutálisizé, amit első pillantásra képtelenség egyedül legyőznie mondjuk Iron Man-nek, hogy indokolják majd meg, hogy egyik másik szuperhős sem jön segíteni?

  4. El-ahrairah, az is éppen akkor küzd az aktuális filmje nagygonoszbrutálisizével :-) és nem ér rá

  5. El-aharaitah:
    A Bosszúállók végén szétszéledtek. Pont ez a lényeg, hogy élik az egyéni életüket… Az egyéni gonoszokkal meg nehogy már ne tudjanak egyedül elbánni:)

  6. Remélem az Avangers után fog játszódni, valamint hogy nem felejtették el a Chitauri vezér (vagy ki a ?@&#!) Loki-nak szánt ígéretét, miszerint: ha nem lesz az övék a kocka, megkínozzák picit. Azt nem tudom miért de már nagyon várom a Hulk-os dolog után. :D Mit kaphat még szerencsétlen? :D

  7. hát az idősíkot követve muszáj lenne az avengers után játszódnia,viszont azt is meg kell még magyarázni hogyan találtak új utakat kapukat hogy újra tudjanak utazni a világok közt
    minimum ezzel még tartoznak ugye

  8. sandor8206, Doktor: Az oké, hogy szétszéledtek, de ha már egyszer működött az avendzsörsz inisiatív akkor szerintem kicsit hülyén fogja kivenni magát amikor úgy tűnik, hogy vesztésre áll az adott hős, de mégsem kér/kap segítséget.
    Az avengers végén azért eléggé úgy jött le, hogy a SHIELD mögéjük állt.
    Ha viszont mindenki csak olyan ellenfelet kap, akivel félkézzel elbánik akkor meg a fenyegetés komolysága veszik el a filmből. Az is kissé erőltetett lenne, hogy mindenkire pont azonos időben szakad rá valami teljesen eltérő katasztrófa.
    Persze nem mondom, hogy nem lehet megoldani jól, csak nehéz lesz…

  9. El-ahrairah
    Az Avangers előtt is meg voltak már a hősök, tudtak is egymásról, még sem kellett segítséget kérniük. Vasembernél például pont, hogy ez lesz a lényeg, jön egy erős ellenfél(már ha…), és készít egy új páncélt. Ez eddig bevált nála, ez után is be fog. Hulk-nak nem hiszem hogy lenne bármilyen ellenfele, Fekete Özvegy mellett meg ott van Legolas valamint a Shield. Thor-ért nem nagyon tudnának elmenni, fordítva pedig nem is lenne szükséges, ott van Asgard serege, az apja, meg a társai. Ki van ez találva úgy, hogy ne kelljen a többi nem Avengers-es filmbe bevonni más hőst is.
    Orsi
    Pedig megígérték, és ami jár az jár! :D Én személy szerint inkább visítottam a nevetéstől a moziban mikor Hulk elkapta, mint sem zokogtam a sajnálat miatt. Szóval szerintem nagyon várós az a jelenet(már ha számíthatunk Hálivúdra, és megcsinálják)!
    Ejj de szép hosszú lett, na mindegy, azt azért még hozzá tenném, hogy ha a Dark Elf-ek is benne lesznek, ahogy pár külföldi portál már rájuk mutatott ezeken a képeken, akkor lessz itt akció rendesen.

  10. Orsi:
    Már nem azért, de megölte az apját, meg akarta ölni Thor-t aki részben a testvére, meg akarta öletni Odin-t, és ki akarta írtani a jégóriásokat(a saját fajtáját). Valamint az Avengers-ben nem egy embert ölt meg, és rájuk szabadított egy idegen fajt(a Chitauri-k ugyebár). :D Guillotine járna ennek a karakternek, vagy legalább 10 perc móka Hulk-al, nem a trón. :D [mellesleg egy rövid ideig az övé volt a trón :)]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.