Mégis lesz Y: The Last Man

Legalábbis a képregény után végre filmen is. A New Line elfogadta Matthew Federman és Stephen Scaia forgatókönyvét. Pár éve még D.J. Caruso rendezte volna Shia LaBeouf főszereplésével, de ez már lehet úszott, a friss hírben egy szó sincs róluk.

A képregény hazai forgalmazójának pedig fityisz, mert hol van már a folytatás? Azt olvastam, hogy nem is lesz, de ez szomorú lenne.

6 hozzászólás a “Mégis lesz Y: The Last Man” bejegyzéshez

  1. A képregény kiadáshoz az kell, hogy a hazai kiadónak is megérje. Ha nem vesznek belőle eleget az emberek akkor jótékonyságból nem fogja kiadni a kiadó.

  2. Egy nagyon jó sorozatból, remélhetőleg egy nagyon jó film lesz. És remélem ezután a szerző, Brian K. Vaughan többi művére is nagyobb figyelmet fordítanak majd a jövőben.
    És én egyébként örülök, hogy nem Shia Labeouf lesz a főszereplő amennyiben kijön a film. Hiába hogy annyira nem rossz színész, egyszerűen a Transformersekben annyira megutáltam, hogy nem bírnám elviselni az Y: Az utolsó emberben :D

  3. jocibmx: még lehet hoyg ő lesz, csak az azt hallottamokat akartam megelőzni azzal a mondattal, mert elég régi az a casting hír, hogy már könnyed változáson essen át.

  4. Human:
    Én mindenhol azt olvasom most, hogy nem sok köze van már a projekthez, de majd meglátjuk. :)
    Csak ne rontsák el, az Y az egyik legjobb képregény sorozat amit valaha olvastam, ne szúrják el, még Shia Labeouf-ba is belemegyek csak legyen jó a film. És mivel már vagy ezer éve húzzák vonják a projektet, nem tudom mi lesz belőle végül. Meglátjuk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.