Avatar mostanában

A filmek producere azt mondta, hogy a 2-3 tényleg egyben fog készülni, de a negyediket még nem készítik elő. Erre Cameron: ha lesz is negyedik, az prequel lesz.

Amúgy beszélt a már biztos folytatásokról is. Jelenleg az idegen óceánok ökoszisztémáján dolgoznak. Leginkább azért lesz ez a téma, mert Cameront nagyon aggasztja ami a földi vizekben folyik, hogy többet halászunk, mint amit szabadna, hogy a hőmérséklet emelkedése miatt a korallok súlyos veszélyben vannak, ilyesmi. Ezek mellé még azt is mondta, hogy azért nem végig a vízben fog játszódni mindkét folytatás, csak egyszerűen kiteljesítik Pandora élővilágát.

9 hozzászólás a “Avatar mostanában” bejegyzéshez

  1. Zirowe: Elméletileg a hírmorzsák alapján a 2. rész is Pandoran fog játszódni ámbár én jobban örültem volna, ha egy másik bolygót bemutatnak olyan részletességgel mind Pandora. De amit még a korábbi hírekből tudok,hogy a 3. részben akarják elhagyni a holdat. Viszont, hogy a 2. rész egésze Pandoran fog e játszódni az is kérdéses.

  2. Nem is baj, ha belepakol még néhány “állatkát”, mert már az egy elején is mindennek be volt harangozva a vadon, aztán volt 5 különböző állat. Ha kinézek az ablakon többet látok.

  3. Pandora egy hatalmas bolygó, nem olyan egyszerű, mint a SW endorja.
    Pandorán sok táj van sok környezeti sajátossággal. Van ott mit felfedezni.

    Én szeretem ezt filmet. Egyszerű, nagyszerű, nem kell túl gondolni.

  4. szerintem meg nagy túlzás, hogy már a4. részt tervezik, mikor még 2. sincs. pofátlanság, vagy nem is tudom, nagyon nem szimpatikus.

  5. nekem is várós a pandora. jó volt közel negyvenévesen felhőtlenül élvezni egy filmet, úgy mint egy gyerek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.