35 hozzászólás a “Már megint bikinis csajok” bejegyzéshez

 1. És ha te ezt elhiszed akkor tudok neked egy eladó hidat….
  Egyébként olyan az összes kép mintha friss nőiességét épp felfedő kislányok(15+) :D szoktak megosztani a facebook-on
  csak a mobil hiányzik a kezükből :D

 2. blade78: Azért nézz körül, hogy a filmnek hol voltak eddig bemutatói. Torontóba és Velencébe nem válogatnak be olyasmi filmeket, mint aminek te beállítottad a Spring Breakers-t.

 3. nagyon kíváncsi vagyok már h ez amit úgytűnik mindenhol csak a kislányok nem sokat fedett bájaival adnak el (no nem probléma ez) mit tudhat h filmfesztiválok programján szerepel,ahogy anthony711 is említi

 4. Már csak azért is megér majd egy próbát szigorúan 24 órára letöltve, mert Gomez és Hudgens kisasszonyt nem tessékelném ki az ágyikómból. :D

 5. anthony711
  Ha nem csak az arcokba fel és kitolt mellekről szólna az összes promókép akkor se adnék érte látatlanban Arany Oroszlán díjat… Értem én hogy tavaszi szünet alatt játszódik a bulihelyen ..de akkor is.

 6. blade78: Figyi, most a Drive-ról sem gondoltad volna látatlanban, egy-két promókép alapján, pláne a plot elolvasása után, hogy végül Refn kezében landol a rendezői díj Cannes-ban. Ezt a filmet is úgy állítod be, mint amitől nem lehet sokat várni, holott a szereplőgárda és a fesztiválos fogadtatások alapján IGAZÁN sokat várhatunk tőle.

 7. Még csak most látom, hogy a srác a képen James Franco? Bírom a srácot, ráadásul ilyen fejjel? Kíváncsi lettem :)

 8. Én vagyok itt az egyetlen, aki nem filmfesztiválok alapján néz filmet? :?

  A Drive például nálam max 6/10 jó lenne az a film, csak közben majdnem elaludtam…

 9. Csiki: Könyvekben is van magas és szórakoztató irodalom, egyik sem üti ki a másikat, mégis jelentős a tartalombeli különbség. Pont mint a filmekben. Gondolom neked inkább a szórakoztató vonal jön be, és nincs ezzel semmi baj, csak közben ne állítsd be “menőnek” azt, aki a magasat is kedveli, vagy esetleg mindkettőért odavan (pl. én) :)

 10. Drive annyira hype volt hogy a végén meg se néztem….
  kb A Nem vénnek való vidék is csak túl hypelt film szerintem… Ha tévében menne se nézném meg még 1x. Akkor is épp elég volt.

 11. anthony711: Nem csak a szórakoztatót nézem… Az utóbbi pár hétben például megnéztem a Magnóliát és a Capote-t, hát egyik se szórakoztató kategória… inkább az a magasabb, amit te mondasz… :?

 12. Csiki: Igen, ezek pl. abba a magasabb kategóriába tartoznak, amiről beszéltem.

  blade78: Azért nem megnézni, vagy nem szeretni egy filmet, mert nagy körülötte hype, véleményem szerint iszonyú nagy botorság. A film élményét veszed el magadtól, hiába nézed is meg, benned van az az érzés, hogy jaaj, így hype, úgy hype. A Snow White-nál is sajnos a filmek értékei elvesztek, mert mindenki Kristen Stewart miatt nyávogott, de az egészen más kategória. A filmet plakát, trailer, mindenféle előzetes mánia előtt/mellőzésével kell megnézni, hogy csak a tiszta filmélmény legyen meg.

  Ezt a filmet is már rengetegen elítélitek, egy pár képkocka alapján…

 13. anthony711: Ugyehogy… és ez a két film például tetszett… Nem mondom a Drive-nak is volt jópár kellemes pillanat, mégis valahogy… Nem tudom jobbra számítottam… Ugyanez a gondom az idei Batman filmmel… Most lehet sokan megköveznek majd, de én azt mondom, hogy nem volt akkora nagy dobás, mint amekkorát vártam… előtte megnéztem az első 2-t és határozottan mondhatom, hogy a 2es mérföldekkel jobb volt… Persze ez csak az én szerény véleményem… Ettől másnak simán lehet a kedvenc filmje is akár…

 14. anthony711
  Akkor ne emlegess fesztivál-hype-t :D
  Mert akkor nagyon le fogsz döbbenni.
  vagy olvasd vissza miket is írtál :D

 15. blade78:
  1. Nem emlegettem fesztivál-hype-ot. A hype, és a rangos fesztiválokon való bemutatás, annak értéke, valamint az ottani kritikusok értékelése között hatalmas szakadék van.
  2. A filmről elsősorban saját tapasztalataim alapján írtam pozitívat.

 16. Fesztivál és kritikus az a sznob hype :)
  Fellengzős kritikusi dicséreteket majdnem mindegyik plakáton találsz. És lássuk be a fesztiválokon elért eredmények nem igazán fedik le a nézők véleményét. A “szakma” más hogy ítél.

 17. Attól, hogy a te véleményed nem egyezik az általad említett eredményekkel, még nem kell általánosítani. Mellesleg én nem vagyok sem kritikus, sem szakmabeli, mégis tetszett a film…

 18. Ha láttad ird már ki spoiler között mit kér a fémfogú a csajoktól hogy kihozta öket a sittről?
  Ha nem akkor értjük mennyire láttad :D

 19. blade78: Nincs szükségem arra, hogy itt most kisded játékokba menjek bele, vagy hogy neked bizonygassak. De ez már egy iciripicirit OFF lett, szóval én ezt a beszélgetést részemről befejezettnek tekintem, a filmről való érdemi beszélgetésekben viszont továbbra is benne vagyok.

 20. blade78: amúgy miért beszélsz többesszámban? én pont nem neked adnék igazat ebben. ON ezt én is várom ha másért nem is Selena Gomezért, de James Franco a pókember filmek óta nagyon jó irányt vett, hirtelen nem is tudom volt-e valami amiben nem tetszett

 21. Hmm Still not interested! Bitches stay bitches!

  De most komolyan! Valamiért nagyon kiráz a hideg ezektől a libáktól…

 22. Miért van Sucker Punch érzésem? Hogy vártam a bemutatók alapján, s az egész filmben a Sweet Dreams volt az egyetlen említésre méltó. Ha csajokat akarok nézni (Selena Gomes tényleg aranyos), akkor bedobok egy “olyan” filmet. Csak ezt még nem is várom, amióta láttam pár kockát a készülő filmből.
  HerrTopi: “Bitches stay bitches!”. Agreed! XD

 23. úgy látszik csak nekem nem jön be ez a Selena Gomez…
  Joco: +1…ráadásul közülük ketten úgy tudom Disney-növendékek…

 24. Megtaláltam, a Dickism oldalán láttam a fotókat. Érdemes visszafelé lapozni a website-on. Kik azok, aki nyakig begombolva is szépek, s kik azok, akik indokolatlanul kirakják amijük van. Mint pasi azt mondom, nem rosszak, csak nem biztos, hogy ezzel kellene hódítaniuk. Talán már öreg vagyok… :)

  Csak helyből az első kategóriából páran, ha valaki lusta megnézni az oldalt: Yvonne Strahovski, Olivia Wilde, Emma Watson, Kaley Couco. Gyönyörűek. Nyakig begombolva is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.