Nature Calls-poszter

Todd Rohal rendezésében engedjük össze a humoristákat. Egy testvérpárról szól, akik a kezdetektől rivalizálnak, de most új szintre lép ez a harc, amikor Rand (Oswalt) lenyúlja a testvérénél (Knoxville) alvó gyerekeket egy olyan cserkészkirándulásra, amit sosem felejtenek majd el.

Nature Calls posztere

2 hozzászólás a “Nature Calls-poszter” bejegyzéshez

  1. Még márciusban volt “szerencsém” látni ezt a csodát, de marhára nem győzött meg. Ami nem sablonos benne, az szétesik. Kb így lehetne jellemezni. Persze van benne néhány keményebb osztás, meg beszólás, Robb Riggle még vicces is, Knoxville hozza a szokásosat, de amikor elkezd az egész moralizálni, meg pozitív gondolatokat sugározni, akkor inkább kínos, mint vicces. Vannak teljesen random jelenetek, amiket szerintem más filmből loptak, pl a meztelen csaj.. amit a Steve Zissou filmben sem értettem már a randomságával, csak itt motoron, aztán ugye a tipikus táboros hülyeségek, amelyeket már ezernyi helyen láttunk. Az is gond lehet,hogy a rendező nem éppen a legjobb formáját hozza, így több helyen zavarossá válik a cselekmény, valamint a vágásoknál érezni, hogy előtte, utána bizony hiányzik egy-egy snitt. Az egész olyan elvarratlan, felfut, sőt jól felvezet szituációkat, de nem minden esetben üti le a labdát és ezért folyamatos hiányérzete van az embernek.

    Nem jó film, tényleg nem az. Hosszú és vontatott, vicceskedni akaró, de már csak elcsépelt poénokkal operáló buddy film, ahol a szereplők – főszereplők sem kapnak túl sok játékidőt. Mondjuk itt Magyaroszágon,ahol Adam Sandler a sztár, ez király lehet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.