Itt a Robotzsaru

Megünnepelni a forgatás kezdetét rögtön fotóztak a munkálatokon a paparazzik. Hát remélem kerül még valami arra a páncélra.


human
írta
2012. 09. 15. 21:11
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Itt a Robotzsaru” bejegyzéshez

 1. Emlékszem még arra a kommentemre az egyik TDKR képpel kapcsolatban, hogy így olyan mint egy fekete robotzsaru. És lám, UFO meg visszafelé hasonlítja őket egymáshoz. Amúgy ha ez a páncél marad, akkor még talán meg is tudom nézni a filmet, mert amúgy az eredeti robocop-tól kiver a víz, pedig a történet érdekelne. 25 éves vagyok, de a mai napig nem bírok ránézni egy robocop-os képre sem. Ciki, nem ciki egyszerűen ijesztőnek tartom. Pedig amúgy nem fosok a robotos filmektől, de az eredeti robocop valami olyan keveréke az embernek és a gépnek, ami számomra ijesztő. Ez van.

 2. Talán ez csak a jövő zsaruinak az egyenruhája és robocop csak később lesz a fickóból. De lehet, hogy csak a – nem létező – forgatókönyvíró beszél belőlem. :)

 3. Inception remake mikor jön? Ötlettelen, ganyi páncél. Már értem mért pattant meg Hugh, fekete pólós fickót is megviselte a “látvány”.

 4. Hát ha ez a végleges páncél, amire esetleg valamit még rátesznek CGI-vel vagy ilyesmi, akkor én elszomorodtam. :( Szerettem a régi filmeket, leginkább az első 2 részt, de én is úgy gondoltam, hogy arra a filmre ráférne egy modern feldolgozás. De most elment tőle kicsit a kedvem. ez olyan semmilyennek tűnik. :S

 5. Már az előzetes multkori minimál képrészletből fejben kb. ilyenre lőttem be ,hogy valami ilyesmi lesz robo. Hát mit ne mondjak, inkább néz ki egy kevlár páncélos future-soldiernek
  mint egy humanoid robotgépezetnek. Nem csak azért írom ,mert még csak forgarási kép, és ak eze kinnvan, meg eztán csillámozzák fel, csak úgy na. Egyébként nem rossz koncepció.

 6. Remélem ez a fekete kezes-lábasos srác valami ostoba vicc az alkotók részéről !
  Ez valami nagyon gané ! :/

 7. Szerintem ez már a végleges páncél. Ami akár jól is nézhet ki mozgóképen. Igazából szerintem az elvárásokat kell helyesen belőni. Én pl egy jó kis látványos akciómozit várok a remake-től, semmi elgondolkodtató helyzetábrázolás, jellemfejlődés vagy társadalomkritika (amiben a régi elég erős volt), azt a régi jól hozta. Más oldalról kell megközelíteni. Ha csak egy látványos akciófilm lesz, az sem vészes, akkor én már boldog vagyok. A régi Robotzsaru filmé az elgondolkodtató szerep, az újé pedig legyen a rágógumi a szemnek, egy Transformers-Taken kombó (a rendezőből és a stúdiós háttérből kiindulva). De majd meglátjuk. Ha nem várunk sokat, kisebb az esély a csalódásra.

 8. hátha tényleg ez lesz robocop, ez egy szar, nem hiszem el, hogy egy 20 éves film jobban tudta ábrázolni egy emberi robotot, ez meg egy páncélos ember, ahogy mondtam, olyan mint ironman csak feketében.

 9. nemrég néztem meg az első részt eredeti(!) szinkronnal, remélem lesz olyan jó (bár nem bízom benne)

 10. szerintem megint túl van lihegve kicsit ez a “jó szar lesz ez” téma. nem az első alkalom, hogy az első forgatási nap alapján hoznak ítéletet az emberek. ez még akárhogyis kinézhet a filmben. úgyhogy nyugi. ha ez az új design akkor legyen. ha ua lenne mint az eredetiben az lenne a baj.
  csak találják el a megfelelő stílust és jó lesz ez.
  én szorítok nekik

 11. Az a baj, hogy ez nem nagyon hasonlít robotra inkább mint valami szuperpáncélos katona. Ráadásul nem is túl egyedi, az eredeti Robotzsaru összetéveszthetetlen, bármikor felismerheti az ember. Ez viszont jöhetett volna a G.I Joe filmből, köpennyel meg fülekkel meg már tiszta Batman.

  Persze maga a film még lehet jó is, rossz is. Azt csak azután ítélem meg miután láttam, de ez a páncél eddig elég gyenge.

 12. Robot helyett spéci göncös embernek néz ki, annak viszont jó lenne. Na még rá egy kis plecsni, sheriff csillag és mehet Shadowrunba Lone Star zsarunak :P :D

 13. Én nagyon szeretem az első 2 részt, sőt imádom a régi Robotzsarul filmeket.

  De ez most mi??? Ez undorító, gagyi, Dredd bíró és Vasember keverék. szánalmas, hogy nem tudják rendesen megcsinálni, pedig ez a film megérdemelné, ha már hozzányúlnak.

 14. Nincs gond a sisakkal, de a ruha valami, rohadt átlagosnak nézki ezzel a teljes feketével.

  Kell egy kis szürke és kék rá, mert így csak egy Batman kopinak nézki.

 15. bcsaba: “Ha nem várunk sokat, kisebb az esély a csalódásra.” Nem tudom, más hogy van ezzel, de én úgy nem tudok beülni egy filmre, hogy nem várok tőle sokat. Ha már eldöntöm egy filmről, hogy azt moziban nézem meg, akkor igenis magasak az elvárásaim, pláne ha egy új Robocop projectről van szó! Az első képek amúgy elszomorítóak, szerencsétlen robotzsaruban semmi robotszerű sincsen..

 16. Marv:

  Otthon kólával megnézed és azt mondod majd csak lesz valamilyen. Én is ha már moziba megyek, akkor el is várom a filmtől, hogy lenyűgözzőn. Azt hiszem ezért is voltam olyan csalódott az Avengers után.

 17. EEEEEEEZ hatalmas trash!!!Power kapitány és power rangers összekeverve batmannel …..az a sisak meg micsoda már??
  Meddig kell még eltűrni,hogy Paul Verhoeven filmjeit alázzák?!!!Total Recallt sikerült elszarni, ha ez tényleg a robotzsaru cucc akkor akkor ezt csak a film pluszon fogom megnézni!!!Mi lesz a következő PV klasszikus amihez hozzá rondítanak??Starship troopers???

 18. Anno az Avengers forgatási képeknél is nyavalygott mindenki, hogy milyen silány a páncél, aztán kijött a végleges film, és senki nem foglalkozott vele. Miért kell két képből ilyen messzemenő következtetéseket levonni?

 19. Hát azér amerkikakakapiták nyomorult gönce már a forgatási képen is ugyanolyan nyomorék volt mint a végleges. De láttam a googleban a concept artokat az uj robo-ról, már vannak, ennek is van valami új képregény verziója asszem, de kb úgy néz ki mint ezen a képen. Baj ,hogy túl fekete. Kékes, acélos szín jobb lenne, mint a régiben, az zsarusabb volt úgy. Egyébként a Total recall új robot katonái ezerszer vagányabbak ennél a szarnál, meg robotabbnak néznek ki. Nemhogy olyanra csináták volta. A feje se kopasz, implantozott, a régi minőségi két rész köröket ver rá erre a szemétre. Meggondolatm magam, mégsem annyira jó koncepció.

 20. kijott a teaser poster, azon is fekete robo, nem lesz itt utomunka szin teren. meg van egy uj kep a rendorautorol hat…

 21. Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez így egy jól kidolgozott motorosruha, némi Batman-Crysis-Ironman beütéssel. Én valahogy nem ilyennek képzelnék egy robotembert, sokkal masszívabb, darabosabb ruha kellett volna, itt-ott némi kilátszódó alkatrészekkel, és persze nem ilyen egyszínű feketén.

 22. Arra már számítottam, hogy elcseszik az eredeti ironikus hangvételét, társadalomkritikáját, hangulatát. De hogy még a külsejét sem tudják normálisan megcsinálni, azért az vérlázító.

 23. Azért az ezüzt / fekete szín kombót megtarthatták volna.
  Meg egy kicsit robusztusabb ( ROBOsztusabb:) lehetne…nem túl eredeti…de azért még a film lehet, hogy jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.