James Gunn rendezi a Guardians of the Galaxy-t

A pár hete előkerült pletyka végül hivatalossá vált. Sőt, nem csak rendezi, de át is írja az eddigi forgatókönyvet. Gunn eddig a Slither és a Super című filmeket hozta nekünk, a 2014 nyarán érkező Guardinról pedig ezt írta a facebook oldalára:

For a month or so there’s been a lot of Internet speculation about my involvement with Marvel’s Guardians of the Galaxy. Until now I haven’t said anything, because I’m trying to be less expulsive about this project than I am about the rest of my life. But last night I got the go-ahead from Kevin Feige to let you all know that, yes, indeed, I am rewriting and directing Guardians of the Galaxy. As a lifelong lover of Marvel comics, space epics, AND raccoons, this is the movie I’ve been waiting to make since I was nine years old. Kevin, Joss, and all the folks at Marvel have been amazing collaborators so far, and we’re committed to bringing you something majestic, beautiful, and unique. I am incredibly excited. I am also incredibly grateful to the fans and the press for all their words of encouragement and support regarding my involvement with this project since the news first leaked. Thanks – you have, honestly, touched and overwhelmed me. And that’s it for now. Other than the occasional photos of my dog and cat here on Facebook, I’ll talk to you again in August 2014 when Guardians is released!

A szokásos lelkesedő nyilatkozat, amit ilyenkor szoktak a színészek és rendezők. Gyerekkora óta, meg a Marvel milyen jó, meg ilyesmi.

7 hozzászólás a “James Gunn rendezi a Guardians of the Galaxy-t” bejegyzéshez

  1. Ben semmivel se rosszabb, mint akármelyik más fantasy ötlet itt se lesz rosszabb egy beszélő fa meg motkány mint a többiben :-)

  2. Ha alacsonyan tartják a költségvetést még akár meg is térülhet nekik.
    De hozzá tenném imádom a képregényeket, szeretem a szuperhős filmeket… de ezen a harci pockon és beszélő fán átsiklott a figyelmem.
    Ha amcsiban nem hozza a várt nézőközönséget akkor fuccs az egésznek.

  3. Én csak azt nem vágom miért esett épp erre a csapatra a választás. Az univerzum őrzői már régi csapat, de ez a változata a mosómedvével vagy mivel az csak 2008-as. Magyarán 4 éve találták ki, és a sorozatát le is állították 25 szám után, szóval annyira nem is mondható sikeresnek.
    Viszont ami nekem egyből eszembe jutott az az, hogy a Disney beleszólt a dologba, hogy kéne egy olyan film is ami jobban bevonzza a még fiatalabb generációt. Mert ezután akkor mehetne majd a mósómedvés játék mondjuk a happy mealbe. Na értitek :D

  4. Azért, mert kiknek van a legnagyobb köze Thanoshoz? Hát nekik szinte mindegyik tagnak múltja van vele amiért utálják. Ebben a filmben vezetik fel Thanost. Ilyen egyszerű.

  5. A képregény nagyon jó, a karakterek eredetiek, jó film lesz ez szerintem. Az kár, hogy a forgatókönyvet nem Dan Abnett & Andy Lanning írják.
    Ez nem mese lesz, az tuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.