Itt a Hobbit új trailere!

Az iTunesba került fel és… wow? Az biztos, hogy itt is sokat sétálnak, meg az is, hogy gyönyörű. Most a történetből is felfednek dolgokat.

Youtube link, de mindenképpen HD-ben ajánlott megnézni.

A Hobbit.com-on pedig 5 fajta befejezése lehet, kőkemény fanoknak.

human
írta
2012. 09. 19. 16:36
megjelenés
55
hozzászolás


55 hozzászólás a “Itt a Hobbit új trailere!” bejegyzéshez

 1. nem kéne ennyit mutogatni a gollamos részből szerintem… ez olyan “na akkor most már láttam a filmet” trailer volt. viszont maga a film nagyon jónak néz ki most is.

 2. Az egyetlen ország, amiért elhagynám Magyarországot (talán), az Új-Zéland. Tényleg, mintha egy mesében élnél…
  A film meg… no comment

 3. Valami hihetetlen szép az egész táj, a CGI nagyon dúrván jó.
  A zene viszont a Harry Potter 7 előzetesé, kitalálhattak volna valami újat. Fúúú de jó film lesz ez.

 4. lehet csak régen láttam a lotr trilógiát, de ez valahogy furcsán színesnek tűnt elsőre. vége felé már kevésbé volt zavaró. tuti moziban nézős lesz.

 5. Én odáig vagyok és vissza, minden kib*szott másodperc tökéletes. Teljesen bezsongtam, mindenki szuper, a táj gyönyörű, meseszerű, minden CGI egy álom. Martin freeman fenomenális. Imádom őt, remélem a fanyalgók is bekussolnak most már. Ő a tökéletes, egyetlen Bilbó!

 6. Peter Jackson is már kezd dzsordzs lukaszosodni? Mi a francért vannak az orkok animálva?

 7. A három felvonásos Hobbit után meg jöhet a Lord of the Rings reboot ugye?

  Avagy, Peter Jackson 2010-es évek George Lucas-a?

  Humaninsect, általában azonosulni tudok a véleményeddel, de a Gyűrűk Ura filmművészeti jelentőségét sosem tudtam átérezni. Jó filmek, és a Hobbitok is biztos azok lesznek de valahogy nem mozgat meg, mondhatnám ez a nem-moziba-menős kategória…

 8. aktakukaccal ellentétben az év egyetlen moziba menős filmje nálam
  ezért végre hajlandó leszek átutazni vmelyik nagyvárosba,még a méteres hóba is ha épp úgy alakul

  annak a rebootnak meg még adok 10-15 évet minimum,ha egyáltalán elkezdenek gondolkodni rajta

 9. “Most a történetből is felfednek dolgokat.”

  Ja, meg a 300 oldalas könyv is felfed dolgokat a történetből. :) Trailer meg baromi jó, hangulatos, meseszerű. Jó lesz ez.

 10. Az egész trailer nagyon komoly eyegasm. Richard Armitage tökéletes Thorin, ahogy Bilbót sem tudnám Martinon kívül mással elképzelni. :)

 11. “Peter Jackson is már kezd dzsordzs lukaszosodni? Mi a francért vannak az orkok animálva?”

  Azok goblinok, nem orkok!

 12. Kiváncsi vagyok az első film meddig fog tartani ha a történetet vesszük.

  SPOILER

  Talán az lesz a vége amikor megmentik őket a sasok?

 13. “Basszushátnekemnemteszett”,valahogy túl mű az eddigi lotr-okhoz képest,meg nekem legalábbis elég súlytalan(igen csak bemutató,de nekem nem epic ). Ettől még nyilván moziban nézem :)

 14. Az előzőt untam, ez se győzött meg jobban. Oké, a táj valóban gyönyörű meg minden (és ugyan a könyvet sem olvastam) de nekem egyelőre nem moziba nézős.

 15. Elég komoly lett a trailer. A trilógia óta iszonyat sokat fejlődött a számítógépes megvalósítás, meglátjuk mit tudnak kihozni belőle. Az előzetes alapján elég sokat. Písz

 16. DNF: lehet ez most meglep, de egyáltalán nem olvasta mindenki a Hobbitot azok közül akik majd befizetnek a filmre. Nekik bizony felfed a történetből is a trailer, szemben az előző teaserrel.

 17. mortanius

  SPOILER LEHET!!!

  amíg csak 2 filmről volt szó,addig azt mondták a hordós szabadulós kaland az első film vége,most viszont h már háromra bővült nemtudom ez változott e

 18. khaos

  SPOILER!

  Azért gondoltam a sas megmentős dolgot, mert az utána következő dolgokat a trailer-ekben nem láttam. PL:Beorn, pókok, erdei tündék meg az egész Bakacsin-erdős történet(nem a Dol-Guldur-ra gondolok).

 19. nagyon jó, végre egy film ami nem EPIC (még a trailer sem), nem arra gyúrtak. Hanem “csak” egy remek film lesz, alig várom. December IMAX gyorsfoglalás, tuti izzani fognak a vonalak :-)

 20. Jó trailer, de az első jobb volt, annak mesebeli hangulata volt, azzal a zenével, ez átlagos nekem. De biztos jó lesz, kötelező mozi.

 21. Ettől még nem estem valahogy hasra (a videóblogtól igen) ettől függetlenül tuti az év egyik legnagyobb filmélménye lesz. 100% moziban nézős. Itthon lesz 48 fps-es IMAX vetítés?

 22. Nem tudom… Túl színes, túl plasztik, és a dwarfok maszkja is olyan mesterkélt..(talán ezzel van a legnagyobb bajom). Mintha egy gyerek képeskönyv lenne (tudom a könyv is gyerekkönyv, de az előző filmek fényében ezt visszalépésnek érzem) Bírtam a trilógiát, többször láttam már, de ahhoz képest ez valahogy gyengébbnek tűnt – képileg. (Persze majd a filmet meglátjuk)

 23. Nagyon-nagyon régen olvastam a könyvet, így nem volt semmi ismerős. Irgalmatlanul várom.
  Viszont a ytube-on van egy vicces párbeszéd az előzetesről:

  “- Is this how girls feel when they see Twilight trailers? 
  – No, this is how girls feel when they see The Hobbit trailers.”:-))))

 24. Nekem egyáltalán nem jött be ez a trailer. Ez alapján egyáltalán nem várom a filmet. A könyvet én is baromi rég olvastam, szóval semmi nem rémlik belőle, de amiket a trailerben láttam nem győztek meg egyáltalán. Egy nagy CGI kupac az egész és még csak nem is szép.

 25. “a CGI nagyon dúrván jó.” Nem tudom melyik trailert nézted, de szerintem meg inkább nagyon gyenge a vfx. Gollum sem lett élethűbb (najó talán a szemei) pedig az utolsó Gyu film 2003-as! Az összes cgi túl színezett, béna a mozgás,(nincsen súlya a dolgoknak), elég furcsa az egész képi hatása. A trailer egyéb elemi sem győztek meg, gyakorlatilag olyan mintha PJ újra rendezte volna a gyűrű szövetségét, a hangulati elemek, a beállítások, sok jelenet, mind-mind azt koppintják. Szóval nem értem miért vagytok ennyire oda(jó tudom, gyűrűk ura, meg PJ úgy hogy kötelező a rajongás, de akkor sem értem)

 26. Sosem értettem a CGI-hez, és hajlandó vagyok elfogadni, hogy egy ilyen nagyszabású filmnél is lehetnek hibák. De lebénázni elég durva (még akkor is, ha olyanok teszik ezt, akik már láttak valakit, aki ért az effektekhez).
  Az említett “hangulati elem-koppintás” nagyon is jó szerintem, elvégre ugyanazt a világot jeleníti meg ugyanaz a stáb. És igen, legyen meseszerű, mert ez az. Sokkal inkább, mint a LotR.
  A trailer mondjuk engem sem fogott meg különösebben, de tuti mozibanézős a film.

 27. Alapvetően azért ilyen feltűnő a CGI, mert 5K-s felbontással és 48 képkocka per másodperccel forgatták, a túlszínezés meg a 3D miatt kellett.

  Maga a CGI-technológia továbbra is marha jó, meg világszínvonalú, de ez a formátum ellenük dolgozik sajnos. Ez még az átkonvertált előzetes-videón is érződik.

 28. Azért mesésebb, színesebb, mert A hobbit is ilyen volt. Egy gyerekkönyv, egy hangulatos mese, ami Középföldén játszódik. Maga a tolkieni atmoszféra benne van szerintem. Természetes, hogy nem olyan keserédes, szürke, magasztos lesz, mint A Gyűrűk Ura. A CGI-orkoknak/goblinoknak/koboldoknak/manóknak és Völgyzugoly túlcsicsásításának én sem örültem, viszont tetszik, ahogy a törpök be vannak mutatva.

 29. Én nem bánom hoyg színesebb, meg is érthető hisz a Gyűrűk Ura Szauron újboli megerősödésének, a világ homályba borulásának korában játszódik, a Hobbit idejében pedig még béke van és boldogság (jó 100 évvel vagyunk korábban). A látvánnyal az égvilágon semmi bajom szerintem szép.

 30. Meglep, hogy ennyien fanyalognak a CGI meg a képi világ miatt.
  Mivel egy mesekönyvről van szó, szerintem Peter Jackson is szeretett volna hasonló képi világot. Minden tuti biztos, hogy CGI nagyon tetszik (gondolok a teremtményekre), a táj meg… mivel olyan helyeken is forgattak, ahova csak helikopterrel lehetett feljutni, nyilván döbbenetesen szép tájképekkel bombáznak. De aki emiatt fanyalog, az szerintem szánalmas.

 31. Trebron55: Tehát ha a Gyűrű Szövetségében Bilbó 111 éves, és állításod szerint a Hobbit jó száz évvel előtte játszódik, akkor Bilbónak itt kb 9-10 évesnek kell lennie??? Ezt szerintem még át kell gondolni :D

  Amúgy ne felejtsétek már el, fanyalgók, hogy eddig kb. 2 percet láttatok a várható 180-ből.

 32. Milyen 100??? Bilbónál 60 évig volt a Gyűrű, ezt maga Gandalf mondja az első részben, szóval nem értem, ezt a 100 évet…

  Az előzetestől Én sem ájultam el, leszámítva a CGI-t, mert az hihetetlenül szép és csak gratulálni tudok. Viszont ütősebb zene kellett volna alá, vmint izgisebb jeleneteket belerakni :P

  Kérdésem az, hogy az a kristályasztal vagy mi, az Völgyzugoly melyik részén van?:D

 33. A CGI-on még dolgoznak szerintem, mivel a goblinok ugye nem lesznek az első filmben, csak később. Decemberig még a trollokra is lesz idő… Amúgy meg föltenném a kérdést mindenkinek!

  Csalódtunk valaha a WETÁ-ban? Igen? Nem. Naugye!

  Az év legvárósabb filmje nálam!

 34. A “goblinok” hivatalos magyar fordítása a “kobold”, és Középföldén (ellentétben más fantasy-világokkal) ez az elnevezés orkokat takar, nem egy másik fajt.

  Amit ebben az előzetesben láttunk, azok az események már mind szerepelni fognak az első filmben (ellentétben a tavalyi beharangozó trailerben látottakkal), max. egy-két jelenetet megvágnak vagy lecserélnek.

 35. Hd-tvn végig nézve sokkal jobbnak tűnik az egész(főleg az effektek). Kicsit hamar ítéltem, kis monitoron máshogy nézett ki. Nem lesz ez rossz, azt hiszem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.