A Beautiful Creatures előzetese és posztere

5 kötetes fiatal felnőtteknek szánt könyvsorozatból kapjuk meg az első filmváltozatát. Két tini, az egyik a helyi naív a másik a fura múltú lány, mindkettő kénytelen a családja szörnyű titkaira ráébredni. Vagy valami ilyesmi. Ennek amúgy vannak itthon rajongói? Kicsit Twilight-Secret Circle keveréknek tűnik.

HD a nagyoknak.

Poszter is van.

a beautiful creatures posztere

7 hozzászólás a “A Beautiful Creatures előzetese és posztere” bejegyzéshez

 1. A könyvnek inkább csak utálói vannak, állítólag nagyon pocsék (mondják ezt azok, akik egyébként szeretni szokták a hasonló típus sztorikat).

 2. Tavaly olvastam a könyvet (azóta asszem csak a 2. kötet jelent meg magyarul, de nem olvastam.)
  Hát… teljesen átlag könyv volt. Nem volt rám nagy hatással, de végigolvastam. Egyáltalán nem hozott most lázba, hogy filmet csináltak belőle, mikor megláttam a posztot, fintorogva kattintottam rá, hogy “Ez az amit én olvastam? Mintha ez lett volna a címe”
  Ez a trailer viszont nagyon sz*r. A könyv a fiú szemszögéből íródott, de ennek a srácnak nagyon lerobbantani való feje van, unszimpatikus. A lány se tűnik különlegesnek. A sztorira emlékszem, így a trailerben látottak alapján a lényeg biztos megmaradt, de a látvány eléggé meglepett… Emmy Rossumot viszont jó volt felismerni, ha jól tippelek, akkor a gonosz karakter szerepét kapta meg.
  Spoiler féle: A sztori maga. A helyszín egy kisváros (valahol Lousianában asszem), egy fiú, Ethan itt nőtt fel. Ahogy lenni szokott, unja az életét, alig várja a suli végét, hogy elhúzhasson. Aztán a suliba jön egy új lány, aki fura, gyönyörű, ő Lena. És innentől kezdve minden megváltozik, titkok, ráadásul ethan lenával álmodott a múltban. Lena nagy terhet cipel a múltjából, különleges családból származik, és a könyv lényege, hogy ő vagy jó vagy rossz boszorkányféle lesz-e. Mert ezt nem a lány választhatja meg, hanem (talán) egy átok határozza meg. Ha sárga lesz a szeme, akkor eredendően rossz ereje lesz, és a családja kitagadja, vagy megöli, vagy hasonló. A múltban is játszódtak dolgok, de bizisten fogalmam sincs már, ezek hogy kapcsolódtak a jelenhez.
  Így egyébként nem hangzik rosszul, tiniknek szól ez tuti, de maga a könyv sajna két író regénye, és meg is látszik rajta, mert halvány egy írás, ahhoz képest, hogy a könyv vastag.

 3. Olvastam az 1. könyvet, nem volt rossz, de nem is kiemelkedő. A 2.-at is megvettem, de ott prpsodik a polcomon kb. fél éve. (Megjegyzem a sokak által gyűlölt Twilight a maga műfajában könyvként sokkal jobb, mint ez.) Látványban kicsit darkosabban képzeltem el, a nagybácsit pedig egyáltalán nem fehér Neoként (maga a könyv sem így írja le). És tudom, nagyon felszínes lesz amit írok, de szerintem a film azon fog elbukni, hogy a főszereplő fiú majompofa. Ha valamit a fiataloknak szánnak – márpedig ezt egyértelműen Twilight utódnak – akkor igenis kell egy helyes fiú, akiért sikítozhatnak a tinilányok. Azért majd megnézzük. :)

 4. Ez egy annyira buta és rossz könyv, hogy hihetetlen, hogy megfilmesítették, ráadásul ilyen nevekkel… kíváncsi leszek a filmre, de ha olyan lesz, mint a könyv, akkor te jó ég.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.