A Life of Pi új trailere

Ang Lee filmje egy fiúról és egy tigrisről szól, akik kénytelenek barátságot kötni. És mindezt komolyabb hangvételben, már-már gyönyörűen, mint amint az előbbi mondat sugallt. Az új előzetes pár friss képkockát is jelent, kicsit érthetőbb a narratíva.

human
írta
2012. 09. 21. 23:04
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A Life of Pi új trailere” bejegyzéshez

 1. jól néz ki, de valamiért még mindig nem szippantott be. ez vagy nagyon jó lesz, vagy rettentően fogom sajnálni amiért elszúrták a sok giccsel. az biztos, hogy megnézem majd.

 2. Már a cloud atlas-nál is felszisszentem h ihh remélem nem lesz túldrámáskodva nyálas giccsbe öltöztetve, de ott a vhogy a trailer meggyőzött. Ez viszont igen csak pátoszos ömlengésnek tűnik….dzsungel könyve besalviázva!

 3. de srácok nem a bálna a “nukleáris” hanem az algák világítanak, olyan meg előfordul, jó persze itt fel van picit turbózva. engem eddig megvettek, reméljük kapunk egy értékes filmet a sztoriból.

 4. David R. Blake:
  Nem, hanem a hozzáállása. De ha jól látom már észbe kaptak, szóval mégiscsak moziban nézős. :)

 5. human:
  Akkor egyezünk ki abban, hogy ha a bemutatóig fent lesz ez a videó, akkor moziban nézős. Ha nem, akkor mediaplayeren. :D

 6. OFF// A Warner is leszedte a Hobbit új trailerét! //ON

  Maga a film már csak a látvány miatt is érdekesnek tűnik!

 7. Giccsparádé? Szerintem ebből a trailer-ből ez még nem jön le…a látvány meg szép, akárki akármit is mond. Van helye az ilyen eyecandy filmeknek James Cameron Pandoráján kívül is…

 8. Béla Stark:
  Hát igen, az indiaiakat nem tanította meg a szocializmus, hogy a piszkosszürke panellakások jelentik az esztétika csúcsát.

 9. Scorpion82, SlyZero: A giccsességet nem a történetére vagy magára a látványra értettem, hanem arra, ahogyan megcsinálták a látványt. Rengeteg szép hely van a Földön, ami az óceánokhoz kötődik, ehelyett csicsásan csillogó CGI-hullámok, CGI-ég, CGI-minden van az összes snitten, egyedül a gyerek az igazi. Pedig ezt meg lehetne oldani természetesen is.

 10. Ekkora költségvetésű filmnél nem voltak képesek egy igazi elefántot belerakni?! Ordít róla, hogy rajzolt az egész.

 11. Nem véletlen olyan a látvány, amilyen. Szerintem, aki olvasta a könyvet, az tudja miért.

  Várós nagyon (habár az első trailer nagyon jó volt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.