11 hozzászólás a “Bay a Transformers 4-ről” bejegyzéshez

  1. Van, aki elhisz neki bármit is?
    Az egész a pénzről szól, amíg pozitív a mérleg a stúdiót nem érdekli, hogy csinálja a befektetése…

  2. Miért baj ha valami sikeres? Manapság elég kevés film visz a moziba tömegeket. Haldoklik a mozi mondják… örülhetnénk ha valami már 3 részen keresztül beviszi az embereket a moziba.
    Legyen Transformers 4. Legyen sikeres. maradjanak meg a mozik. Mert már lassan a pláza mozik is kihalnak.
    És ha megtörténik akkor majd hónapokat várhatsz a dvdre vagy rosszabb. Kevesebb film.
    És tényleg miért baj hogy nem akar lemondani a Trasformers filmekről hisz James Cameron és P.Jackson sem hagyja abba a bevált sémák körüli filmeket.

  3. “Az egész a pénzről szól”

    Mi másról szólna? Mégis mit vársz? Egész Hollywood a pénzről szól. Ez egy ilyen világ.

  4. Mindegyik film a pénzről szól. A film egy befektetés, ahol a stúdiók és egyéb befektetők a filmbe invesztált pénzüket szeretnék visszakapni, valamilyen hozamelvárással. Ha kis, művészfilm, akkor kis elvárások (legalább legyen nullszaldós, stb.), ha nagy film és nagy befektetés, akkor óriási elvárások vannak.

    A bay nem ez. :)

    A helyzet az, hogy az utóbbi évek filmgyártása bebizonyította, hogy attól még, hogy egy film mainstream, sokba kerül, nagyszabású és óriási pénzből csinálják, az még nem jelenti azt, hogy egyértelműen bugyuta, agyatlan, felszínes, csúnya, csak a látványra megy. Bay Transformers víziója azonban ilyen: forgatókönyv nélkül forgatott jelenetek, csapnivaló színészek, gagyi és bugyuta robotok, nullszaldós plot device. Hol van ide a vasemberi coolság és stílus? Vagy hol van ide a Sötét lovag krimiszerűsége, átgondoltsága, nem beszélve a színészekről.

    A bay az, hogy egy nagyszabású filmet lehet készíteni így is, meg úgy is. Bevételeket bizonyos paraméterek megléte esetén mindenképpen fog termelni. Ha szarok a színészek, legalább a robotok lennének jók. Ha kipróbáljátok a Transformers játékokat (pl. Fall of Cybertron), azokból süt, hogy az alkotók szerették, ismerik és értik a régi Transformers rajzfilmet/képregényt. Ha a robotok gagyik, legalább story legyen. Vagy legalább valami :)

  5. Nálam a Transformers olyan kis 2x nézős matinéfilm. Leheletnyivel jobb, mint a GI Joe… Egyetérthetünk abban, hogy sem színészileg, sem történetben, sem kivitelezésben nem közelíti meg az IronMan 1-et, vagy az Avengers-t. A többi Marvel adaptációt direkt nem említettem, azok is Transformers “színvonalúak”. Kertvárosi kiscsáveszt elviszik rá a szülei, ez képzi a bevétel nagyrészét, ha a számok megvannak, akkor jöhet az újabb rókabőr, sajnos ez van. A minőségi szórakoztatás újabban hiánycikk.

  6. Nem értem ezt a hisztit a Transformers körül…

    Igaz, szerintem maga nemében (= agy kikapcs, és nézz) a Battleship is jó film volt, igaz ehhez kellett az is, hogy egy “tököm tele van ezzel a nappal” munkanap után menjek el megnézni. Akkor jól esett. Bay ilyen filmet akar készíteni, és – a bevételek alapján – úgy néz ki, ez másnak is bejön.

    Ettől függetlenül én is szeretem azt, ha egy filmnek van mondanivalója, jól felépített története, de néha kell valami, ami kikapcsolja az agyat.

  7. csinálja csak,alig várom
    2-3 évente egy gigarobotos zúzós látványorgia ahol mindent felrobbantanak ami csak lehet mindenképp jóljön

  8. Bay szar, Bay úgy..

    Senkit nem érdekel! Senki nem kötelez rá, hogy megnézd a filmeket, és ne értsetek félre nem kedvenceim a Trasnformersek, nem egy sértődött fanboytól jön mind ez,

    de..

    Miért nem tudja senki annak nézni ezeket a filmeket, azok amik: Eye-candy popcorn mozik, robbanásokkal és mellekkel.

    Szóval, brain-off, popkorn a szájban és kezdődhet a buli!

  9. polokem: mert kibaszott popcorn moziknak is szarok. Elegem van ebből az érvelésből, egy popcornnak is vannak alapjai, nem véletlen, hogy nem az összes popcorn film jó. Bay a transformersszekkel rossz popcorn csinált, talán az első részt kivéve, pedig tudja hogy kell, hiszen az Armageddon, Bad Boys, Szikla filmekkel már bizonyított, de a trasformersnél olyan, mintha valami kis senki rendező lenne aki véletlenül kapott pénzt.

  10. Human: szerintem meg nincs igazad, mert tökéletes popcorn film mert: a popcorn film = LÁTVÁNY …és a látvány tekintetében szerintem sokkal jobb mint az Avengers vagy a Batman filmek…hangsúlyozom csak a látvány szempontból.

    A másik, hogy úgy is tele lesz a mozi, ha lesz
    4. rész…én is elmegyek, te is elmész…meg a többi 100 millió is…és nem azért megy be majd az emberek nagy része végig szenvedett már 3 filmet és a körmét rágva beül, hogy hátha most már lesz valami sztori is, hanem azért mert robotokat akar akik egymást zúzzák, robbanásokat, jó csajokat…na ehhez meg Bay kurvára ért!!

  11. Profibb 3d, 4k-ás felbontás, cybetron pusztulásának bemutatása, Unicron és galvatron feltűnése, elképesztő előzetesek, és mind egyből rohantok majd a moziba. Amúgy én sem szeretem nagyon a tr filmeket, a három az egyetlen amit többször megtudok nézni, talán a negyedik is jobb lesz, mint a többi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.