Blockbuster-watch: End of the Street

Érdekes hétvége volt, hiszen a független filmeké volt a főszerep. Konkrétan az End of Watch és a House at the End of the Streetről van szó, hiszen mindkettő nagyjából 10 millióból készült, és már 13 milliót szedtek be fejenként. Mindkettő erőteljes zsánerfilm, és tényleg, ki készítene már ennyire zsarufilmet 60 millióból, mint az End of Watch? Senki. A House pedig ugye horror.

Mindezek mellé Clint futott be a baseball film főszerepével, a Trouble with the Curve 12,7 milliót vitt haza. Bár Clintnek a rendezései sem szoktak feljebb nyitni, de a Grand Torino, amiben szerepelt is, ennek több, mint a dupláját hozta. Mondjuk ez az összeg betudható annak is, hogy a baseball filmek nem szoktak annyira sikeresek lenni. A Moneyball Pittel és Sorkinnal 19,5 millió volt a tavalyi nyitányán.

Ami még érdekes lehet, hogy a Resident Evil csak 6.7 milliót hozott, ami azt jelenti, hogy 68%-os esés a nyitóhétvégéjéhez képest. Ez a legrosszabb az eddigi Residentek között. A világszintű bevétele nem rossz, szóval itt sem izzad még senki, de lehet, hogy lassan vége Alice menekülésének?

6 hozzászólás a “Blockbuster-watch: End of the Street” bejegyzéshez

  1. Pedig én úgy megnéztem volna moziba:( Engem nagyon meglepett ez a nagy bukta, főleg hogy azért nem kapott olyan rossz kritikákat:( :( :(

  2. R.I.P.
    Dredd 3D

    Sejtettem hogy bukás lesz, de 6.3 milliónál azért többre számítottam. De sebaj, hétvégén itt a Looper, amit már nagyon vártam.

  3. total recall nem nyert,dredd bukta,mi a következő remake? robocop? vagy még jön vmi nevesebb előtte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.