Jó kezekben a Múmia reboot?

Len Wiseman (Total Recall, Underworld) fogja rendezni Jon Spaihts (Prometheus egyike) forgatókönyvéből. 2014-ben láthatjuk majd a moziban, nem temetném előre.

Lehet, hogy rögtön a Brendan Fraseresre gondoltatok, de azért a múmia-filmek egészen a 30-as évekig nyúlnak vissza.

human
írta
2012. 09. 25. 03:10
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Jó kezekben a Múmia reboot?” bejegyzéshez

 1. Attól függ melyiket remake-li. Mindegyiket felesleges. Az eredeti egy filmtörténeti klasszikus, ha azon a vonalon indul el, akkor semmi horror, csak dráma. A feldolgozás meg jó kalandfilm, gyakorlatilag a matinét mentette meg…

  Universal Monsters amúgy is örök :D

 2. Lehet leugatni, de nálunk családilag az első Mummy úgy 6/10, de a Returns – főleg a srác és a nagybácsi iszonyat jó vicces karakterei miatt – simán 9/10 popi múvik. A harmadikról viszont inkább szót se ejtsünk!

 3. Én nem láttam a nagyon régi eredetit és valószínűleg soha nem fogom már.
  A Frasereset viszont szerettem. Az első rész “klasszikus”, a másodikból már nem emlékszem semmire, de tudom, hogy nem utáltam. Harmadikról meg tényleg ne beszéljünk. :D

  Viszont az Underworld? Hányadik rész van már? Azt hiszem elsőt láttam, DE SEMMIRE NEM EMLÉKSZEM.

 4. Szerintem is fölösleges rebootolni, azt meg most állítom, hogy nem jó kezekben van. Prometheus és Underworld? Ez a két film minden, csak nem jó ajánló, legalábbis nekem.

 5. annyira felesleges… az első még elment egy vasánap délutáni limonádénak, ha éppen nem egy jobban sikerült Bud Spencer – Terence Hill film ment valamelyik ZS kategóriás adón, de minek kellett folytatni?

  minek neki remake-reboot, nem fér a fejembe.

 6. Tulajdonképpen nem biztos, hogy filmet rebootolnak, ugyanis már ez legelső Múmia-film is irodalmi mű alapján készült, mégpedig H.G. Wells novelláját alapul véve (ha nem is konkrét adaptáció volt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.