11 hozzászólás a “Paranormal Activity 4-előzetes” bejegyzéshez

 1. Az első még a maga idejében jó volt egy bizonyos közönségnek, de ez már annyira unalmas…
  Lehet hogy a fűrész anno bevezette az évenkénti megjelenés hagyományát, de sajnos az is csak lefelé csúszott, nem kéne utánozni.

 2. Hát igen… A második rész után rájöttek,hogy az már nem elég ha pár bútor megmozdul, illetve ha a főszereplőt valaki a lábánál fogva húzkodja, így a harmadikba beleerőltették ezt a boszorkányos-démonos-szektás vonalat.
  Ebből következik,hogy a negyedik rész egy az egyben a japán szellemfilmeket idézi. Tényleg a gyerkőcről már csak az a bazi nagyra kitátott, hörgős száj hiányzott a teljes szemelfeketedéssel együtt.

 3. Mindig jönnek a negativ kommentek, meg nem is félelmetes, stb. (erre a kommentemre is fog jönni vagy 10, hogy márpedig tényleg nem félelmetes) de leülsz hozzá este, más a véleményed.

  nekem várós nagyon

 4. szpojleres mókus: De. Félelmetes. Sétálj végig este egy folyosón én meg hirtelen ordibálva eléd ugrok. Ha az ember nem számít valamire (és az a valami elég hangos) akkor hajlamos megijedni. Szóval osztom a véleményed: egyedül egy sötét szobában max hangerőn para. De ettől a film még nem lesz jobb.

 5. Nem tudom mi van velem , de komolyan írom: semmi izgalmasat sem találtam ebben az előzetesben…annál inkább koppintásokat , önismétlést és gyenge , hatásvadász kivitelezést.
  Írja ezt egy olyan muksó (azaz én) , aki imádta az eddig elkészült 3 PA-t, az elsőt kb 50x láttam már.
  Sajnálom hogy ilyen negatív voltam , természetesen meg fogom tekinteni, de 1x és soha többé…

 6. Nekem az első kettő nagy kedvencem, a harmadiknál a sztoriban meg eszméletlen hülyeségek voltak, éppen ezért félek a negyediktől is, mert ugyebár azt a vonalat viszik tovább. Amúgy anno, mikor leültem megnézni az 1-et, semmi jóra nem számítottam, mert alapjában véve nem szeretem az ilyen kézikamerás filmeket, viszont tényleg félelmetes volt.

 7. Nem akarok trollkodni, de ezek a filmek tényleg nem félelmetesek, vagy csak én “öregedtem” ki a horrorfilmekből. Konkrétan előre lehet látni, hogy mikor fog történni az ijesztgetés, mert teli van klisékkel az egész és így totál elveszti a varázsát szerintem.

 8. Nyam nyam, jöhet. Valahogyan mindig ugyanaz, de ez természetes.. A Columbo is mindig ugyanaz volt, mégsem unalmas. Nyilván a műfaj szerete feltételezi a pozitív hozzáállást a filmhez.

 9. Nekem ez nem félelmetes, max ócska ijesztgetés.Ellenben pl. a ragyogás számomra a mai napig az első perctől kezdve félelmetes.Ízlések és pofonok

 10. Na most végeztem ki. Jöhet az 5. !
  (Na jó , inkább ne.)
  Értékelném: 10-ből 3.
  Bocs.
  (Spoiler: a végén durvul be ez is – nem is kicsit – de sajna ezt alaposan elszabták…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.