75 hozzászólás a “Alternatív kezdés, alternatív befejezés” bejegyzéshez

 1. Biztos feldobják Youtube-ra,amint valaki megkaparintja.

  Lehet tudni,hogy miért akartak kiírtani minket?

 2. Botrányos…
  Csináltak egy szar/idegesítő filmet ezek szerint direkt, hogy utána még több pénzt tudjanak beszedni a teljes verzióért!
  Egy büdös nagy tasnit érdemelnének ezért az tuti!
  Legközelebb írják ki, hogy ez csak demo verzió, és a teljes filmre még várni kell!

 3. Több helyen olvastam, hogy vagy fél órányi bónusz jelenet lesz a DVD/Blu-Ray kiadáson. Ezek a filmbe lesznek ágyazva, vagy extraként lesznek felsorolva, mint törölt jelenetek?

 4. Nincs ebben semmi botrány, kiadtak egy fasza filmet, melyen talán még el is gondolkozik az ember, filozofál stb. Aztán kap a film egy bluray kiadást amin lesz pár új extra jelenet, ez nem azt jelenti h jujjj mindenre fényderül stb, ez csak a mézesmadzag, ha eddig nem jöttél rá a lényegre a bluray után sem fogsz. A film második nagy kérdésére a választ meg nem fogod megkapni, hogy miért akartak kiírtani, rádbízzák és/vagy a folytatásra ami 2-3év múlva lehetséges kb [PARADISE]

 5. Szerintem meg tényleg botrány: Alternatív ending? Jó, ez belefér… szeretem az ilyet. De hogy a kezdés is más? Teljesen át lehet írni egy filmet így.

 6. Én most néztem meg a bónuszt, engem nem hatott meg, főleg hogy egyes jelenetek félig készek voltak..
  Nem értem miért nem lehetett normálisan megcsinálni..

 7. Jah más lesz a kezdés, 1 idegen helyett lesz 8 idegen, plusz max mormolnak majd vmit :D ne már..

 8. Ezen a filmen az se segítene ha Csárlíz Teron néni meztelenül olvasná fel a válaszokat a megannyi kérdésre.

 9. Ja, ez most már úgy megy, hogy ha elqrtunk egy filmet, akkor gyorsan kiadunk egy alternatív kezdés-pluszjelenetek-alternatív befejezés Blu-rayt? (És persze csak Blu-rayt, mert azért a hardvergyártóknak is kedvezni kell.)

  Ilyen alapon szimplán forgassanak újra minden filmet, ami nem nyerte el a nagyérdemű osztatlan lelkesedését 2x, vagy 10x, vagy százszor, míg valami értékelhető nem sül ki belőle, aztán adják ki újra és újra. A cím lehet azonos, a tartalom meg totál más, de kit zavar, lényeg hogy vegyék-vigyék!

  Azt hittem, hogy a Prometheus már nem tud jobban felidegesíteni, mint a moziban megnézés alatt/után, de a jelek szerint ebben is van még plusz potenciál, nem csak a “filmben”. Szánalom.

 10. Jujj de előrendelem mindjárt.A záptojás nyomogatásnak és furulyázásnak kéne vmi alternatíva vagy a hogyan tévedjünk el egy barlangban elő rádió kapcsolat mellett, amit előtte saját műszereim térképeztek fel.

 11. nagy.laszlo83: én veled vagyok. Gusztustalan porhintés a film, és ezen plusz fél óra sem segíteni, át kellett volna írni az egészet a jó büdös francba.

 12. A Lost óta megy ez a baromság, hogy az a baj, hogy nem kaptunk válaszokat. Nem! Az a baj, hogy szar a film.
  A Lost is szar volt, ez is szar. Logikátlan történet, amiben hülyeséget csinálnak a szereplők, a guruló űrhajó elöl nem oldalra lépnek párat, hanem előrefelé rohannak, és láthatóan támadni készülő kígyókkal havarkodnak. Meg az eltévedés amit Dorci is írt.

 13. Alternatív epizód sorrend, bővített évad.
  Rengeteg válasz. A Firefly dvd-n. Az emberek szerint a FOX hülye, hogy felcserélte az epizódokat.

  :)

 14. Az a baj hogy a fikázók többsége legalább olyan hülyén viselkedett volna egy idegen bolygón egy ilyen expedición, amin más mozinézők ujjal mutogatnának és eres halántékkal üvöltenének hogy “logikátlan!”

  Már csak a felmerülő kérdés hogy miért akartak kiirtani minket, ugye nincs rá válasz. Csak annyira kell gondolni hogy mi volt 2000 évvel ezelőtt? Római birodalom, meghalt egy isteni lény a földön. A meghivók meg 16ezer évesek. Na vajon miért akartak kiirtani?

  LOGIKÁTLAN!

 15. Jo hogy az nem merült fel, hogy “kiderül majd hogy David szándékosan fertőzte-e meg a profot vagy amugy miért…?”

  Áh, péntek van, inkább megyek inni.

 16. De nem szeretem én Ridley Scottot.

  Sokadszor csinálja ugyanazt, kezdte a Szárnyas fejvadásszal, aminél máig nem tudom, hogy vajon tényleg az utolsó verziót láttam-e pár évvel ezelőtt. Folytatva a Mennyei királysággal, aminél kiderült, hogy nem egy gyenge filmet csinált, inkább egy közepesen jót, csak épp először nem mutatta meg teljes egészében, a szemét!

  Ugyanezt eljátszotta a Robin Hood-al, a moziban egy harmatos produkciót nyújtott, később meg egész korrekt darabbá vált, amikor a kimaradt jelenetek összekötötték a pontokat B(

  Scott egy köcsög és nincs apelláta!
  Mert bár értem én, hogy a kiadásnál kellenek az extrák, de az, hogy minden alkalommal egy jobb verziót kapunk, szembesülve azzal, hogy a moziváltozattal megvezettek, na ezért mehet el a picsába az öreg!

 17. yosha: ahhoz azért igen hülyének kell lenni hogy belenyomd az arcod egy űrkígyóba miután elmenekültél valahonnan, mert megláttál egy levágott fejű 2 méteres hullát. ugyanez áll a gpsre is.
  “Csak annyira kell gondolni hogy mi volt 2000 évvel ezelőtt? Római birodalom, meghalt egy isteni lény a földön.” Erről maga Scott mondta, hogy gondoltak rá hogy ez legyen az utalás, de mégsem ez az “igazi”. Szerintem az bosszantotta fel Megavoldit, hogy az emberek még mikor felébredt, akkor is épp egymást “gyepálták”, mert csak, valszeg a xenomorphok mellé helyeztek a kiírtandó szörnyek listáján. Ennél nem szabad bonyolultabb motívumot keresni, egy Lindelof scriptben pláne nem.

 18. sztem tényleg köcsög ez a FOX, mint mindegyik cég, csak a haszon számít. itt van ez a promi-film, még a hülye is meghallotta, hogy azonkívül, hogy szar film, a legtöbb negatív megjegyzés arra jött, hogy túl sok kérdés, semmi válasz.
  Erre mi a reklámszöveg? Kérdések, amik megválaszolásra kerülnek…egy alternatív kezdéssel..blabla. Gondolván majd a sok “hülye” megveszi, mert majd most megválaszolnak mindent. Nagy összegben mernék fogadni, hogy ez nem így lesz. Sőt esetleg még több kérdés merül fel :-) De ez már kit érdekel, hisz megvették a BR-t.

 19. Alternatív kezdés meg fejezés tök felesleges, ez a film akkor válna csak olyanná mint amit a nézők vártak, ha egy alternatív filmet csinálnak.

 20. Az extrák extraként fognak felekerülni, a blú rájre nem lessz bővitettt kiadás .

  Remélem lessz egy ügyeskezű rilézzer aki az egészet fogja összevágja s csinál egy cuccos rilézt :)

 21. Mass Effect 3 – Bioware/EA

  Prometheus – Ridley Scott/FOX

  Felfordul a gyomrom. Ilyen pofátlanul kihasználni a fanokat. És a nézőket. Ez felháborító! És terjed! Nem kellene lennie már egy olyan törvénynek, ami ezt meggátolja? Mert a film és játékipar már hosszú évek óta lopja ki a pénzt az emberek zsebéből, és eddig megúszták! Nevezhetnénk mondjuk un-etikus céges magatartásnak. Minőség helyett csak fost kapsz, és még csak nem is kaphatod vissza a pénzedet, mint bármely más terméknél a földön, ha nem vagy vele elégedett! Nem csinálhatsz semmit sem, max nyervoghatsz róla a neten, mint én. Ez szerintem már a bűncselekmény kategória. Nem a kalózokat kellene büntetni olyan keményen, hanem ezeket a szarrágókat!

 22. Megy itt a sírás, miközben senki nem tud egy normális sci-fi-t csinálni. Abszolút jó film volt ez, csak nem Alien filmjén kell rá gondolni…

 23. Azért tiszta vicces olvasni a kommenteket is. :)

  Először is akinek nem jött be a film, az miért jön még hónapokkal a megjelenés után is azzal, hogy mennyire rossz lett a film. Mármint persze mindenki azt ír amit csak akar, hisz meg van hozzá a joga. Csak az értelmét nem látom. Mármint nekem például nem jött be a Total Recall ezért a büdös életben nem fogok többet foglalkozni vele. Most írjam le minden Total Recall-os post-hoz hogy szerintem milyen gáz? Értelme mi lenne? Akinek bejött azt úgysem fogom meggyőzni, hogy nincs igaza. Akkor meg minek írogassak valamiről amit nem is szeretek?

  Más az amikor frissen megjelenik egy film, és olyankor mindenki egyből leírja a pozitív vagy a negatív véleményét. De hónapokkal később egy blu-ray megjelenés-es hírnél még mindég olyanokat olvasni, hogy az évszázad legrosszabb filmje, meg hogy mekkora logikai buktatók vannak benne, az azért már elég vicces. Aki szerint ennyire rossz, az egyáltalán minek foglalkozik még vele? Gondolom a blu-ray-t úgysem fogja megvenni. :)

  Amúgy szerintem sem túl szép dolog, hogy a fél filmet kivágják, aztán meg nem kis haszon fejében bele rakják a blu-ray kiadásba. De olyan érdekes módon adja elő néhány kommentelő a véleményét, hogy azon is csak nevetni lehet.

  Mármint az a leginkább érdekes, hogy mekkora beleéléssel írogatják egyesek, hogy mennyire meglopja az embereket a stúdió. De közben meg egy olyan dologról beszélünk, ami egyáltalán nem kötelező. Sőt ha valaki nagyon meg akarja szerezni, szinte nulla erőfeszítésébe kerül a mai világban. Az emberek fele nem is a moziban nézte a filmet, a 95%-uk pedig soha nem fogja megvenni a blu-ray-t. Itt persze főleg a hazai közönségre célzok.

  A “megloptak a mozijegy árával” szöveg is érdekes. Nem kell ám mindent megnézni rögtön az első vetítési napon. Pár napon belül már lehet találni olyan kritikát, ami teljesen spoiler mentes, de kiderül belőle hogy kinek ajánlott megnéznie adott filmet. Szóval ha valaki nem biztos valamiben, akkor vár pár napot, és máris okosabb lesz.

 24. A Total Recallra nem mondja senki, hogy jó film volt, vagy hogy azért nem tetszett neked, mert nem gondolkodsz azon mi volt 2000 éve, így nincs kivel vitatkozni.
  A Prometheusnál viszont pár csökkent értelmű azóta is arról harsog, hogy milyen jó is volt, és csak gondolkodni kell rajta.
  Azt mondják meg osztotta a közönséget, mintha azt mondanák, hogy valaki szerint a Föld egy lapos korong ezért megoszlanak a vélemények a Föld alakjáról.
  Rossz és ostoba film volt a Prometheus csak páran ostobák ezt felfogni.

 25. Palmi, azért mert magad über okosnak érzed (szerintem tévedsz), ne ostobázz le másokat. Sokaknak tetszett a film, bár mondják, hogy az IMDB nem mérvadó, de ha annyira gány lenne, akkor nem 7+-os lenne, hanem a követhetné a Basic Instic 2 példáját valahol 3-4 között.
  Szerintem jó film volt; látványos, szórakoztató, nem tökéletes, volt ahol én is fogtam a fejem, hogy mekkora baromság (igen, a pacsizzunk a morcos férgekkel, miközben az előbb még összefostam magam az idegen környezetben dolog nekem se volt szimpatikus), de ettől még nem volt szar. Mondjuk én nem követtem el alapból azt a hibát, hogy bármelyik másik Alienhez hasonlítottam volna. Ez egy külön film, ugyanaz a világ, de attól még külön film.
  Egyébként meg szerintem semmi baj a Extended meg Director’s Cuzt-os filmekkel. Én bírom őket, nem értem a sírás okát, nem muszáj megvenni, előtte is lehet csekkolni, hogy megéri e megvenni, ad e annyi pluszt. De hőbörögni, mindig egyszerűbb mint gondolkodni egy kicsit. Szóval jah, eltöprengek azon, hogy vajh ki is a nagyobb ostoba, akinek tetszett a film, vagy aki az extended verziókkal való lehúzáson sír a 21-dik században meg az internet világában.

 26. Van egy kis hiányérzetem a filmmel kapcsolatban , de annyira nem rossz szerintem.
  Amúgy ez a “bővített” , vagy “rendezői” változat (vagy mi a frász version) már régóta megy:
  James Cameron The Abyss című filmjének volt szerencsém látni a bővített verzióját , és csak néztem mint ló a mozijegyre , valamint baromira nem értettem hogy mi a fészkes francért nem tette bele anno? (Na miért ? Hogy megint el tudja adni a filmet…)
  …persze említhetném George Lucas műveit is…
  [Eddig nekem a Watchmen volt a legdurvább: azt kapásból 3 fajta (ha nem mégtöbb) verzióban tolták az ember képébe.]
  Lassan már tényleg ott tartunk hogy tkppen csak egy kis ízelítőt látunk a filmből , otthon meg majd a lejátszóegységben olyan verziót rakhat össze magának a kedves páciens amilyet csak akar.
  Szóval nekem 10/6 ez a film…mert valami hiányzik…

 27. Ja, Theron néni meztelenül. Nem, nem vagyok telhetetlen, hiszen kaptunk már Sophie Marceaut cicivillantósan (Kellemes Húsvéti Ünnepeket), Umát hasonlóan zsengén (Veszedelmes viszonyok).

 28. nem hinném, hogy bármit is számítana egy alternatív kezdés és befejezés. halottba a peacemaker esete. jobban járnának a foxnál ha inkább nem feszegetnék a témát, és hagynák, hogy az emberek szépen elfelejtsék ezt a borzalmat.

  Palmi 2012. 09. 28. 20:07 – val értek egyet, kivéve hogy nem nevezném ostobáknak azokat akiknek tetszett a film, ízlések és igények… a film azonban valóban rossz és ostoba volt, kínosan feszengtem már a film felétől, és még soha nem vártam ennyire egy film végét.

  Diaspar 2012. 09. 28. 19:50
  ez egy régóta várt film volt, az alien sorozatnak nagyon sok rajongója van/volt, ezért nem lehet csak úgy egyszerűen napirendre térni felette, és pl. én is ezért érzem szükségét, hogy mindig hozzászóljak a témához, ha felmerül.

 29. Ha valaki még egyszer leírja, hogy ez egy jó film volt, csak elgondolkodtató, és okosnak érzi magát azért, mert rájött, hogy 2000 évvel ezelőtt Jézus halt meg, bizisten felkötöm magam. Nem érzitek, hogy ez harmatgyenge? Hogy nem voltak rejtélyek, nincs min elgondolkodni? Vagy mégis mi volt olyan rejtélyes? Hogy honnan jöttek az idegen lények? Miért, E.T. honnan jött, bakker?

 30. már megtalálható a neten az alternatív kezdés és befejezés
  a további kivágott jeleneteket már meg se néztem
  sürgősen elfelejtem ezt a filmet, és maradok az eredeti trilógiánál, sőt amennyire ez rossz lett, lehet megbocsájtok a negyedik résznek az elevenen szülő királynőjével, és a fehér xenomorphjával együtt, bár az is hasonló megerőszakolása volt annak idején a franchisenak

 31. Na, de akkor most, a kimaradt jelenetek csak az extra lemezen lesznek, vagy teljes bővített film is lesz, mint az Avatarnál?????

 32. Élien: Jó film volt szerintem is, csak elgondolkodtató :)
  Viszont ha a te gondolatfonaladat vesszük alapul, akkor azok akik a megválaszolatlan kérdések miatt hőbörögnek, ugyanúgy tévúton járnak, hiszen nincs semmi amin el kéne gondolkodni, mivel rejtélyek se voltak.
  Ugyan már!!!
  Pont nem érdekel, hogy mi volt 2000 éve (film sztorija), nem lényeg, lehet ez az indok, de lehet 1000 más is. Az emberek “színesek”, ők meg olyan egyszínűek, ennyi…

  nyílméregbéka: minek nézted akkor végig? Mindegy is. A film jó volt, szórakoztató, látványos, voltak benne hibák, de tökéletes filmet még nem láttam, márpedig láttam már “néhány” filmet. Az egyedüli amiben tényleg rosszabb volt, mint mondjuk az Alien vagy az Alien 3, hogy a feszültség és a klausztrofób hangulat sehol nem volt. Az Alien 2 megint más kategória, mint ahogy az Alien 4 is. Jah és ez ugye NEM Alien film. Már a megjelenés előtt jóval ki lett jelentve, hogy ez NEM Alien film!!! Ezért sem értem a fennakadást. Azért mert ugyanaz az univerzum meg pár elem találkozik, nem sok közük van egymáshoz. Hála égnek.

 33. “Viszont ha a te gondolatfonaladat vesszük alapul, akkor azok akik a megválaszolatlan kérdések miatt hőbörögnek, ugyanúgy tévúton járnak, hiszen nincs semmi amin el kéne gondolkodni, mivel rejtélyek se voltak.”

  Pontosan. Szerintem semmilyen rejtély nem volt a filmben. Voltak véletlenszerűen összedobált mondatok és felvetések (á la Lost), de rejtély akkor lenne, ha lenne mögöttük valamilyen koherens dolog. Semmi ilyesmi nincsen. Mert az nem rejtély, hogy “mi az a fekete folyadék”, meg “miért mérgezte meg az android a csávót”. Megértem, hogy sokaknak katarzist okozott, amikor az internetről megtudták, hogy kb. 2000 éve feszítették keresztre Jézust, és felcsillant a szemük, hogy hú de okosak a film készítői, milyen jó kis rejtélyes mondat volt az ott! De könyörgöm, nem.

 34. Oké, nem Alien-film. Ez mondjuk engem abszolút nem érdekel, nem ezen múlik a dolog. De akkor miért írták ki a BluRay kiadás reklámjának elejére is a “Who created the Alien?” mondatot?

 35. szerintem egész jó kis film lett, bizakodva várom a 2. és 3. részét, de előtte érdekelne majd a bővített kiadás hogy 4 -szerre is megtudjam nézni, végre nem valami kisgyerekeknek való transformers-es vagy avengeres-es történet, Prometheus-hoz hasonló filmekből több is lehetne a mozikban megmozgatja az eltunyult agytekervényeket. Én 10/9 -et adnék rá rég láttam már ilyen jó sci-fi-t.

 36. Élien: ET a Zöld Bolygóról jött, a társa Totyizselé és réparakétát épít, hogy visszajöhessen Elliotthoz. melyik világegyetemből vagy, hogy ezt se tudod?

  A Prometheus meg egy egész jó scifi, kár érte, mert lehetett volna sokkal jobb is. a folytatástól se kell többet várni, sajnos, amihez ez a kókler nyúl, annak annyi. a lostos kókler. de én akkor is adnék neki egy hetest, legalább.

 37. Malachi, olvastam a Totyizselés könyvet :)
  Persze akkor már akár a magyar szerzők által írt Star Wars, Terminator, stb. könyvek is mind igazak lehetnek :)

  Ejjj, nagyon el lehettek tunyulva azok az agytekervények :)

 38. Vicces, mikor néztem a Bourne-t, kifele a mögöttem haladó ilyet szólt, hogy szerinte hosszú volt. Belegondolt már pár nagyokos itt, hogy talán azért nem 3-4 órásak a filmek a mozikban, mert kevesebben néznék meg?

  Üzlet? Igen, üzlet, ez van, ha nem tetszik, ott a művészmozi, oda bezzeg senki nem jár, csak ezeken a filmeken megy a picsogás.

  Mellesleg azon se lepődnék meg, ha az itt megszólalók egy része a filmet maximum torrentről vagy trailerből látta.

 39. s: érdekes, sok filmet simán elmesélnek másfél órában is.

  a torrent hogy jön ide? minden filmnél van olyan aki csak torrentről látja, a te kedvencedet is, a prometheust nagyon sokan moziban nézték viszont.

 40. Prometheuson gondolkodni, olyan mint az irigy hónalj mirigy aktuális műsorán röhögni. Lehet ugyan, de a humor az valami más.

 41. Megnéztem a fél órányi extra jelenetet hát lóf… Semmivel nem árul el többet a történetből, leginkább már kész jelenetek egy részét vagy karakterépítő jeleneteket vágtak ki.

 42. Szerintem pedig azért csináltak ilyen filmet, hogy a premier után ennyi idővel is még ilyen sokat beszéljünk róla.

  A film gagyi vagy jó, elgondolkodtató vagy felszínes, logikátlan vagy misztikus. Teljesen mindegy. Ez mind csak azon múlik, hogy ki mennyire befogadó erre.

  A nap végén pedig csak két dolog számít: megnéztétek? Fizettetek érte? :)

 43. Nagyon sok embernek igaza van, és nagyon soknak nincs.
  Ez film nem jó, de nem is rossz. Ez a film halálosan közepes produktum, egy totál ötpontos alkotás. Semmi maradandót nem hagy maga után, viszont minimális szinten szórakoztat.
  Csak az a baj hogy Scott-tól, és ettől az univerzumtól mást vár az ember, ezért nem csodálom a tengernyi csalódottságot az interneten.

 44. tegnap leszedtem , megnéztem, nem ad semmire magyarázatot

  szemétség az egész

  a fél óra úgy jön ki, hogy a fele ún weyland files ami tökre off videókat tartalmaz

  a deleted scenesből nem jön semmi extra hozzá

 45. neoptolemos

  Sajnos fájó szívvel igazat kell adjak… Mikor IMAX-ben néztem arra gondoltam biztos azért nem állt össze a kép mert elvette a figyelmemet a látvány. De nem. Tegnap megnéztem és jól emlékeztem. És szomorú vagyok mert úgy vártam ezt a filmet mint a messiást és nagy átbaszva éreztem/érzem magam. A trailer alapján úgy számítottam, hogy a fele felfedezős aztán indul a TERROR, a para, a rejtély, az epic áusztakurva történet. De semmi. Ajánlom pótolják a folytatásban!

 46. extrákat még nem láttam de a film anélkül is tetszett, nem olvastam előre semmit, nem is tudtam róla semmit így nem is csalódtam amikor beültem a moziba
  a lindelof gyűlölők meg gondolkodjanak el h mennyi érzelmet váltott ki belőlük ez a pasi és talán valamit mégis jól csinál

 47. a zombis jelenet alternatív változata sokkal ötletesebb/jobb, mint az eredeti. miért cserélték ki arra a tömény idiótaságra és unalomra ami a végső változat volt? alternatív kezdés és befejezés egy nulla sztori szempontjából, utóbbi viszont a karakterek miatt jobb is, mint az eredeti megintcsak. Furcsa is volt a filmben a hirtelen pajtásosdi shaw és david között a film végén.

 48. MikkaMakka: Ez a pókember 3 kategóriájú siker. Anyagilag minden oké, de a közvélemény utál, ergo ha nem kapod össze magad, véged.

  Egyébként fogadni mernék rá, hogy jövő nyárig legkésőbb kapunk prometheus director’s cutot is…

 49. MikkaMakka:
  “a lindelof gyűlölők meg gondolkodjanak el h mennyi érzelmet váltott ki belőlük ez a pasi és talán valamit mégis jól csinál”

  Ezt te sem gondolod komolyan… Ja, jól csinál: jól elbasz mindent amihez hozzáér. Ha az a célja hogy mindenki utálja akkor valóban egy zseniprofi.

 50. Nekem tetszett. Pár gagyi dolgon kívül (kígyó, futás, big face hanger). A történet teljesen érthető. És a fekete lötyi nagyon jó ötlet volt. A film eleje a moziban meg kifejezetten élvezetes volt. Én be tudtam fogadni az új dolgokat.

 51. lehet hogy én nézek be valamit nagyon csúnyán, de az xpress-en sehol sem ír az extrák között kimaradt/alternatív jeleneteket.
  az meg már milyen dolog, hogy csak blu3d- változathoz van extra lemez, nem elég hogy a drága verziót (dvd

 52. “A filmet először a kritikusok állították be az Alien előzménynek, mivel azt is Ridley Scott rendezte, majd ezt később többször is cáfolták, de a filmbe végül számos Alien-motívum is bekerült. Ezek miatt a rajongók egy része még mindig az Alien univerzum előzményfilmjeként emlegeti.” – wikipédiáról, no comment

 53. Haha.
  Ők is érzik, hogy egy értelmetlen katyvasz volt a történet, és most megpróbálnak pénzt csinálni belőle a magyarázat ígéretével…
  Nem hülyék ezek.

 54. kémikus billy, a wiki helyett inkább nézd meg a BluRay kiadás előzetesét (nem az itt láthatót, van egy hosszabb is). Többször is megemlítik az alient – gondolom, nem a rajongók hekkelték meg a videót. No comment.

 55. nekem az alternate ending jobban bejön, ill a Fiefield jelenet, de a kapitány dumák is nagyon jók – főleg a Vickers-es beszélgetése :D

 56. Tényleg nem akarok ennyiszer beírni, mert az egész film nem ér ennyit, csak arra lennék kíváncsi, milyen válaszokra gondolnak páran. toooma, például te milyen válaszokra vártál?

 57. A film nagyon jó volt. Én kíváncsi vagyok a kimaradt jelenetekre, de nem hinném, h annyira átírná a történetet, mint az alien 3 rendezői változata. (na az elcseszett egy film lett az átdolgozás után)
  Nem kötelező szeretni a filmet, menjetek nézzétek ahogy a taták verik egymást a tolókocsival, meg a járókerettel, akciófilm címén, az való nektek. ;)

 58. slindagor: tehát mindenki rossz akinek eltér az ízlése a tiédtől? jól van pistike majd egyszer te is felnősz.

 59. Megkérdezhetem, hogy mi ez az új kollektív Lost utálat? Ok, hogy Lindelof a közös nevező, de attól, hogy ez a film egy kalap trágya lett, a Lost fényét még nem fogja halványítani. A Lostban minden fontosabb kérdésre megkaptuk a választ, itt nem, ez tény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.