Kathleen Kennedy producer őszintesége

Egyrészt azt mondta, hogy a Jurassic Park 4 az írás állapotában leledzik jelenleg. Viszont mindemellé főleg őszintén is elejtett pár mondatot, amin sok folytatásnál el kéne gondolkozni. Persze a pénz szagával elnyomják a kínzó válaszokat.

It’s really hard to keep these things going when there’s an expectation and a desire by the public and the audience to keep certain franchises going. As filmmakers, we often sit there going, ‘Okay. We have to answer the question, ‘Why do another one?” If you can’t answer that question, you shouldn’t be doing it. It’s tough. We’re trying to come up with a story that makes sense and isn’t going to disappoint people and is, hopefully, going to get people excited and reinvigorate the franchise. We’ve got to start with a script and the story.

kb.: nehéz folytatni ezeket a filmeket, mert hiába akar a nép akár 4. részt is, filmkészítőként a fő kérdés ‘miért is csináljak még egyet?’. Aki erre nem tud válaszolni, az inkább ne álljon neki. Ők próbálnak valami olyan történettel előjönni, ami nem fog csalódást okozni.

Na ilyen felvezetés után nehogy Indy 4 legyen. Mondjuk a Jurassic Park 3 után szinte csak feljebb vezethet az út. Már ha valaha is elkészül ez a film.

5 hozzászólás a “Kathleen Kennedy producer őszintesége” bejegyzéshez

  1. Arra gondolt, hogy az Indy4 nem sokat ért…a JP3 viszont nekem tetszett (leszámítva a hoppá, van egy Spinosaurus is a szigeten részt).

  2. ‘miért is csináljak még egyet?’. Ha 3d lenne azért már megérné:) Persze csak úgy, ha spielberg engedné hogy digitálisan rögzítsék a filmet, mondjuk a tr3-nál már beadta a derekát, talán itt is belemenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.