Végül is Dawn of the Planet of the Apes

Ez lesz a Rise of the Planet of the Apes folytatásának a címe. Azt már tudtuk egy ideje, hogy az egész érzelmes rebootot rendező Rupert Wyatt távozott, most viszont kiderül, hogy ki kezébe kerül a franchise:

Matt Reeves (Cloverfield)

Nem mondom, vele is van esély a stúdiónak olyan normális kritikai visszhangra, mint amit a már-már meglepő Rise kapott. Mondjuk így név alapján arra tippelek, hogy ezúttal több lesz az akció.

12 hozzászólás a “Végül is Dawn of the Planet of the Apes” bejegyzéshez

 1. nembaj ha több akciót kapunk kicsivel,de ne vigyék azért túlzásba se
  remélem minimum lesz olyan jó mint az első,az h mégjobbat kapunk abban egyelőre nem merek bízni

 2. ha kicsit elmélyülnek a karakterek, ez a film is nagyon ott lesz! én csak a magyar cím miatt aggódom..

 3. rosickyz:
  Mert az változtat bármit is a film élvezeti értékén? Szerintem nem.

 4. Cash: Simán tud, főleg, ha ne adj Isten valaki szinkronosan akarná nézni, stb. Lásd az Erőszakik-In Bruges, vagy a The Beacer-Hódkóros párosokat, ahol igencsak félrevezető tud lenni. Itt nyilván egyértelmű lesz, hogy miről szól, stb., viszont ha valaki csak a magyar címet érti meg, annak bizony már egy gagyi cím miatt is lehet, hogy csökken a moziban nézés esélye.

 5. Én eléggé aggódtam, miután Wyatt távozott a rendezői székből, de szerintem több, mint jó embert sikerült a helyére keríteni. Én bizakodom.

 6. Nem volt rossz az első rész, de olyan hú de nagy szám nem volt. Én eddig kétszer láttam(egyszer moziban, egyszer otthon), de egyáltalán nem vágyok rá, hogy újra megnézzem. Szal ez majdnem egyszer nézhető kategória. De talán a második rész jobb lesz.

 7. Nekem az első rész nagyon tetszett, pedig nagyon válogatós vagyok filmek terén, szóval sajnálom, hogy távozik a rendező. Igazából nekem annyi akció is elég lenne, mint az első részben, csak a színvonal maradjon, engem meglepett, hogy mennyire értelmes sztorit sikerült összehozniuk.

 8. Matt Reeves=Cloverfield,azt itt ki is fujt…A Let the right one in remake sztem simán csak szar volt,ugyhogy nem biztos hogy ö a jó választás.

 9. Sajnos csak a Cloverfield-et láttam eddig munkásságából,de azt kb 50x.
  Akármilyen is legyen , tutira megnézem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.