The Croods-előzetes

A Dreamworks animációs filmjében az első őslény család kalandjait láthatjuk majd. Már ha megnézzük az alábbi trailer után. Mondjuk a How To Train Your Dragon rendezője hozta össze, és hát zenét most is jól választottak.

HD a nagyoknak.

human
írta
2012. 10. 03. 20:32
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “The Croods-előzetes” bejegyzéshez

  1. Néztem a trailert, és a második felében csak az járt a fejemben, hogy jé hát ezek lekoppintották az Avatart, mert azzal nem nagyon lehet mellélőni, főleg ha még 3D is lesz. Más is érez rajta avatar beütést?:D

  2. nekem inkább Brave beütés ezzel a vörös hajjal.. btw a trailer egyáltalán nem fogott meg, de hát messze még a preimer :)

  3. Nagyon faszának néz ki, a moziban nézés is esélyes. Avatar és Brave kopi? Gratula, elmés megjegyzés!

  4. Még az 5. elemre is hasonlít, nem csak az Avatárra :D Amúgy egyelőre nem fogott meg, ami nem jelent semmit, mert az Így neveld a sárkányodat is elhalasztottam anno egy évvel és magam is meglepődtem, hogy milyen jó volt.
    Bár a koncepció nem valami értelmes (vagy csak én nem látom, vagy hiábavaló is keresni), mert első őslény család…na de hol, egy másik univerzumban?

  5. a cikben az szerepel, hogy egy őslény családról fog szólni, de én itt úgy látom, hogy ősemberek lesznek a főszereplők. javítsatok ki ha tévedek. Nekem is Brave beütése van. Ami sok jóval nem kecsegtet

  6. ja mer vörös a haja, és csaj már egyből Brave? szerencsére nem láttam lovagokat, meg nyilat a hátán. nagyon kíváncsi vagyok össze jön e megint ennek a fickónak. engem eddig kilóra megvett,néztem volna még tovább.

  7. Ha az egyetlen szabaly, hogy sose hagyd el a barlangot, akkor mit ettek? :) Amugy a paleolit tuzijatek tenyleg priceless :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.